Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

W internecie pojawiła się pełna wersja krótkiego filmu animowanego ze stajni Pixar pt. "La Luna". Film był nominowany do Oskara. Film opowiada o chłopcu, którego ojciec i dziadek  po raz pierwszy zabierają go do pracy.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2649

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nooo nie moglem sie doczekac calosci :) super super! Mi sie bardzo podoba :)

Napisano

nareszcie jakiś ludzki scenariusz....!!!!!!!!... wykonanie i stylistyka... wiadomo, gorzej nie może być przy takiej fabryce....:))

Napisano

No właśnie nie mogłem dojść jak to "dopiero" udostępnili - skoro widziałem dawno temu - tak jak poprzednicy - widziałem w kinie przed Brave :)

Napisano
  • Autor

Hmmm... to już przecież całkiem stary short. Może chodzi o to, że ktoś zamieścił na swoim profilu z reklamami, może u nich będzie. No tak czysiak szkoda. Chowam z głównej w takim razie.

Napisano

Słuchajcie - jak autor blokuje to znaczy, że nie życzy sobie upubliczniania tego filmu. Uszanujmy wolę autora i nie publikujmy kolejnych nielegalnych kopii. Ja ten film w kinie widziałem ... tutaj też ale nie świadomie łamiąc prawo. Idźcie do kina i obejrzyjcie proszę to legalnie.

Napisano
Słuchajcie - jak autor blokuje to znaczy, że nie życzy sobie upubliczniania tego filmu. Uszanujmy wolę autora i nie publikujmy kolejnych nielegalnych kopii. Ja ten film w kinie widziałem ... tutaj też ale nie świadomie łamiąc prawo. Idźcie do kina i obejrzyjcie proszę to legalnie.

Niestety wyszło z kin juz :(

Napisano

Nie ma co się łamać. Teraz jest taki spam wszelkich animacji, że i tak nie ma czasu ich oglądać. Nie ta to inna...