Napisano 31 Październik 201212 l W internecie pojawiła się pełna wersja krótkiego filmu animowanego ze stajni Pixar pt. "La Luna". Film był nominowany do Oskara. Film opowiada o chłopcu, którego ojciec i dziadek po raz pierwszy zabierają go do pracy. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2649
Napisano 31 Październik 201212 l Nooo nie moglem sie doczekac calosci :) super super! Mi sie bardzo podoba :)
Napisano 31 Październik 201212 l Widzialem to w kinie przed projekcja Brave'a, podobalo sie, nie wiedzialem ze bylo nominowane do oskara...
Napisano 31 Październik 201212 l nareszcie jakiś ludzki scenariusz....!!!!!!!!... wykonanie i stylistyka... wiadomo, gorzej nie może być przy takiej fabryce....:))
Napisano 31 Październik 201212 l No właśnie nie mogłem dojść jak to "dopiero" udostępnili - skoro widziałem dawno temu - tak jak poprzednicy - widziałem w kinie przed Brave :)
Napisano 31 Październik 201212 l Autor Hmmm... to już przecież całkiem stary short. Może chodzi o to, że ktoś zamieścił na swoim profilu z reklamami, może u nich będzie. No tak czysiak szkoda. Chowam z głównej w takim razie.
Napisano 5 Listopad 201212 l Słuchajcie - jak autor blokuje to znaczy, że nie życzy sobie upubliczniania tego filmu. Uszanujmy wolę autora i nie publikujmy kolejnych nielegalnych kopii. Ja ten film w kinie widziałem ... tutaj też ale nie świadomie łamiąc prawo. Idźcie do kina i obejrzyjcie proszę to legalnie.
Napisano 6 Listopad 201212 l Słuchajcie - jak autor blokuje to znaczy, że nie życzy sobie upubliczniania tego filmu. Uszanujmy wolę autora i nie publikujmy kolejnych nielegalnych kopii. Ja ten film w kinie widziałem ... tutaj też ale nie świadomie łamiąc prawo. Idźcie do kina i obejrzyjcie proszę to legalnie. Niestety wyszło z kin juz :(
Napisano 6 Listopad 201212 l Nie ma co się łamać. Teraz jest taki spam wszelkich animacji, że i tak nie ma czasu ich oglądać. Nie ta to inna...