Napisano 20 Listopad 201212 l Blue Sky Studio wypuściło najnowszą zapowiedź do ich kolejnej produkcji - Epic. Trailer znajdziecie w rozszerzeniu wiadomości. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2677
Napisano 20 Listopad 201212 l kurde, jakies takie inne niz wszystko inne, zapowiada sie bardzo interesujaco
Napisano 20 Listopad 201212 l Trailer nudny, ale mam nadzieje, że film nie będzie, bo w sumie mi się podoba.
Napisano 20 Listopad 201212 l ja tak jak plasti, cos w tym jest, chociaz tresciowo bedzie schemat na schemacie ale jakos te postacie i swiat maja cos bardzo ciekaweogo... a moze to kwestia po prostu ladnego renderu..:)
Napisano 20 Listopad 201212 l Spędziłem spory kawał dzieciństwa bawiąc się w ogrodzie. Wystarczyło wziąć do łapy byle roślinkę żeby sobie wyczarować z niej smoka albo innego kosmitę. Film dla mnie. :D Wyczuwam w tym dużą wartość edukacyjną, teraz dzieciaki są już w pełni zdigitalizowane i ucinają sobie stymulacje przyrodą bo to za mało cool. Może po tym filmie zaczną szukać ludzików w ogródku.
Napisano 21 Listopad 201212 l Alez te ludki fajne, czlowiek/i odpowiedzialny za design postaci zasluguje na jakas nagrode :)
Napisano 22 Listopad 201212 l chciałbym mieć malutki fragmencik farmy którą dysponowali... reszta mnie teraz nie interesuje... źle śpię... komputer wyje całą noc...:))).... i ...poproszę następnym razem dziadek z dużej litery....!!!...rodzaj szacunku za unikalność...:))
Napisano 22 Listopad 201212 l dziadek3D - wiesz, ale taka farma nie przyjdzie za darmo. To jak układ z diabłem. Dostaniesz kawałek farmy, w zamian za kawałek unikalności i tak krok po kroku zyskujesz coraz większe i większe możliwości, a zostaje coraz mniej i mniej dziadka3D. W końcu rozmywasz się i stajesz po drugiej stronie barykady i nie możesz uwierzyć jak kiedyś mogłeś być takim dziadkiem :-) Czego szczerze życzę :-) salut t.
Napisano 23 Listopad 201212 l niespełnione marzenie to najpiękniejsze co wymyśliła natura... będę się tego trzymał.... nie dam się wpuścić w to, że spełnienie istnieje....:)))