Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Blue Sky Studio wypuściło najnowszą zapowiedź do ich kolejnej produkcji - Epic. Trailer znajdziecie w rozszerzeniu wiadomości. 

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2677

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kurde, jakies takie inne niz wszystko inne, zapowiada sie bardzo interesujaco

Napisano

ja tak jak plasti, cos w tym jest, chociaz tresciowo bedzie schemat na schemacie ale jakos te postacie i swiat maja cos bardzo ciekaweogo... a moze to kwestia po prostu ladnego renderu..:)

Napisano

Spędziłem spory kawał dzieciństwa bawiąc się w ogrodzie. Wystarczyło wziąć do łapy byle roślinkę żeby sobie wyczarować z niej smoka albo innego kosmitę. Film dla mnie. :D

Wyczuwam w tym dużą wartość edukacyjną, teraz dzieciaki są już w pełni zdigitalizowane i ucinają sobie stymulacje przyrodą bo to za mało cool. Może po tym filmie zaczną szukać ludzików w ogródku.

Napisano

Alez te ludki fajne, czlowiek/i odpowiedzialny za design postaci zasluguje na jakas nagrode :)

Napisano

chciałbym mieć malutki fragmencik farmy którą dysponowali... reszta mnie teraz nie interesuje... źle śpię... komputer wyje całą noc...:))).... i ...poproszę następnym razem dziadek z dużej litery....!!!...rodzaj szacunku za unikalność...:))

Napisano

dziadek3D - wiesz, ale taka farma nie przyjdzie za darmo. To jak układ z diabłem. Dostaniesz kawałek farmy, w zamian za kawałek unikalności i tak krok po kroku zyskujesz coraz większe i większe możliwości, a zostaje coraz mniej i mniej dziadka3D. W końcu rozmywasz się i stajesz po drugiej stronie barykady i nie możesz uwierzyć jak kiedyś mogłeś być takim dziadkiem :-)

Czego szczerze życzę :-)

salut

t.

Napisano

niespełnione marzenie to najpiękniejsze co wymyśliła natura... będę się tego trzymał.... nie dam się wpuścić w to, że spełnienie istnieje....:)))