ldr Napisano 28 Listopad 2012 Napisano 28 Listopad 2012 (edytowane) Cześć, postanowiłem w końcu założyć swoją teczkę. Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie na temat prac, jak można je poprawić. Czyli ogólnie wskazówki żeby skill poszedł w górę :) Malunki zamykam w szuflandi, ponieważ jestem tylko amatorem :), który nieraz weźmie rysik do ręki i coś nabazgrze :D Speed jakieś 45 min. Edytowane 5 Grudzień 2012 przez ldr
Urbanboogie Napisano 28 Listopad 2012 Napisano 28 Listopad 2012 Robisz koncepty do jakiegoś nowego Indiany Jonesa? ;) Super rzeczy, szczególnie ta świątynia i rycerze, bardzo fajnie operujesz we wszystkich światłem!
Sidre Napisano 28 Listopad 2012 Napisano 28 Listopad 2012 Siemanko Bardzo fajna teczka sie zapowiada. Mi pierwszy sie podoba najbardziej.
Rotcore Napisano 28 Listopad 2012 Napisano 28 Listopad 2012 niezłe, naprawdę, ale widac tendencję do pokazywania postaci plecami ;P w pierwszym proporcje nieco padły
Miłosz3ds Napisano 28 Listopad 2012 Napisano 28 Listopad 2012 Fajnie! :) jednak na pewno musisz popracować nad perspektywą (4, 5 obrazek - posypały się zbiegi dość konkretnie :) ) pozdrawiam!
ldr Napisano 28 Listopad 2012 Autor Napisano 28 Listopad 2012 Robisz koncepty do jakiegoś nowego Indiany Jonesa? ;) Tak jak pisałem maluje dla zabawy, jestem fanem serii indiana i tyle :) niezłe, naprawdę, ale widac tendencję do pokazywania postaci plecami ;P w pierwszym proporcje nieco padły Tak faktycznie często tak robię :) Ale na swoją obronę mam starszy obrazek Fajnie! :) jednak na pewno musisz popracować nad perspektywą (4, 5 obrazek - posypały się zbiegi dość konkretnie :) ) pozdrawiam! W 5 wogóle nie patrzyłem na perspektywę przyznam się :) 4 przesyłam perspektywę, napewno bruk jest zwalony. I namioty mogą być nie dopasowane.
telthona Napisano 28 Listopad 2012 Napisano 28 Listopad 2012 ta z tymi sztandarami jest mega :DD super kolor i kompozycja. nie wiem czemu tak nieciekawie "skadrowales" ta grafike w miniaturce. :D Przeciez gdybys na miniaturce pokazal te sztandary to od razu wiecej ludzi by wlazlo w teczke - patrz że taki kadr wyglada bardziej pro niz sama glowa to tez jest fajne http://lukarts.pl/max3d/68.JPG , ale przez przypadek zrobiłeś taki efekt, że ten koleś po lewej wydaje sie być olbrzymem. kwestia przyciecia mu troche glowy, a jak coś "wypada poza kadr" to od razu się większe wydaje. :D moze Ci się ten trik przyda i zrobisz go celowo przy jakimś kolosusie :D
ldr Napisano 29 Listopad 2012 Autor Napisano 29 Listopad 2012 telthona - Faktycznie miniaturka robi 'out' :) Dzięki za podpowiedź na pewno się przyda :)
telthona Napisano 29 Listopad 2012 Napisano 29 Listopad 2012 much better ^^ a czemu pandy z pandarii tu nie pokazałeś? :D
WojtekFus Napisano 29 Listopad 2012 Napisano 29 Listopad 2012 No właśnie. Panda była bardzo spoko! I w ogóle bardzo ciekawa teczka się zapowiada. Super jest ta pracka: http://lukarts.pl/max3d/68.JPG
ldr Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Napisano 5 Grudzień 2012 Dzięki Wojtek :) A tutaj taki mały speedzik :) Armata do poprawy i babka do wykończenia, jeszcze pewnie wrócę do tej pracy.
Nilfheim Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 fjane efekty na tym speedzie! jaka tu jest postprodukcja? krzywe?
Kalberos Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 Ja to widzę tak Jack Sparow z Biustem :P a w tle pan ma głowę jak główkę od ołówka :D
Ania Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 Sylikonowy biust trochę nie pasuje do reszty. Całkiem pierwsza praca mi się najbardziej podoba, wypatrzyłam coś jak aligatora pod wodą ale nie jestem pewna czy on tam jest.
Rekomendowane odpowiedzi