claymor Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Znalezione dzisiaj w sieci. Może zainteresuje to fanów serii http://www.itsartmag.com/features/neverwinter-episode-3/#.URPsFmc_zKk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Dzieki - calkiem fajny filmek. A co do gierki to jakos nie do konca pasuja mi RPG gdzie steruje sie wiecej niz jedna postacia - ale sama gra byla w porzadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 ooo. ja w 2 pykałem z ogromną przyjemnością. jak się pojawi coś więcej to chyba się skuszę :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Kurde jak do wieśmina 3 puszczą zwiastun w stylu Jaskra, to będzie coś, bo narazie to znów kalka za kalką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Jaki to jest "styl Jaskra"? Poza tym trudno oczekiwać od Plastic Wax jakichś wielkich arcydzieł. Oni robią takie odpowiedniki chińskich podróbek. Widać, że sporo pracy jest włożone w ich filmiki, ale właściwie nic w nich nie jest nawet dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 zabawny, cyniczny i bez patosu. Ale nie chodzi mi tylko o nich. Wyglada to jakby każdy wkładał monete do maszyny ze zwiastunami RPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Widać że nie ten budżet i nie ta klasa co dzisiejsze produkcje dla warcraftów i innych "arcydzieł". Trzyma się to kupy, choć wiadomo że nie jest to taka jakość na jaką może sobie pozwolić np blizzard. Sama akcja przypomina mi film Uwe Bolla na podstawie tej gry albo co bardziej prawdopodobne dungeon siege'a. To chyba przez czarnoskórego rycerza i jego dziwaczną drużynę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grave Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 ooo. ja w 2 pykałem z ogromną przyjemnością. jak się pojawi coś więcej to chyba się skuszę :)) Maska Zdrajcy miała super klimat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makak Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 Ale czy to przypadkiem ma nie mieć nic wspólnego z poprzednią Neverwinter Nights? Z tego co mi się obiło o uszy, to Neverwinter ma być MMO, mającym z poprzednikami wspólną lokację, czyli tytułowe miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi