CzAk1 Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 W Sieci pojawił się ponad dwuminutowy zwiastun do Star Trek Into Darkness. Nowy trailer rzuca lepsze światło na fabułę filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2834 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 WoW!! Międzynarodowy! Szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 no daj spokój... ile razy można odgrzewać tego kotleta....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Ale ładnie się rozwalił na końcu:)Cholera znowu podoba mi się destrukcja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Zawsze bardziej cenilem sobie universum Star Warsow, ale chyba czas powoli przejsc na Star Trekową strone mocy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 A mi tu gdzieś po drodze zagubił się duch Star-Terka :| No nic z oceną poczekam do premiery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Obejrzałem z synem ostatnio pierwszego startreka. Jest wyraźny podział w filmie; pierwszy na sceny w przestrzeni kosmicznej , drugi: sceny wewnątrz enterprajsa i reszty. W tym drugim wypada to tanio, miałem wrażenie jakby aktorów wpuszczono we wnętrza jakis fabryk. jak na poważne SF to słabo . Mam obawy o starwarsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 jestem fanem starych seriali z kirkiem z lat 60 :) pozniej serialu z picardem oraz wszystkich pelnometrazowych startrekow :) Poprzedni start reboota z kirkiem bardzo mi sie podobal, ten rownierz bardzo mi sie podoba. Jesli dla Was to odgrzewany kotlet czy tez slaba produkcja to ok. Kazdy ma swoje zdanie. Moj swir na punkcie star treka sie cieszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 21 Marzec 2013 Share Napisano 21 Marzec 2013 Kiedyś startreki miały swój może i czasem tandetny ale swój klimat, teraz oceniając ten materiał to jest takie samo jak inne produkcje, tylko nazwa i radzieckie mundurki pozostały, a producenci za nic maja legendę tylko odcinają kupony od fanów. Starwarsy przynajmniej ambitniej próbują nadać swoją stylistykę IMO. Efekty będą znakomite ale do tego się już przyzwyczailiśmy, za 20 lat ten film wsiąknie jak kamfora razem z innymi sztampowymi produkcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKorczak Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Podoba mi się ten trailer bardziej niż poprzedni. Myślę że z takim franchisem zawsze ktoś będzie narzekał o drobiazgach jak wychodzi nowy film, czy Star Trek czy Star Wars. I tak zrobi kasę i tak większość oglądnie. Bardzo dobrze że takie produkcje powstają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 dla ścisłości pisałem o pierwszym , nowym star treku Abramsa. Ant-3D, szacunek też uwielbiam serial z lat 60 tych. No ale ten trailer drugiej części robi wrażenie rzetelnego SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Ja ciągle nie mogę uwierzyć, że to trailer międzynarodowy, muszą mieć wysoki budżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Marzec 2013 Autor Share Napisano 22 Marzec 2013 Wojtek, o co Ci chodzi? Taka nazwa trailera. Second International Trailer. To normalne. Wydaje się teaser trailery, trailery, International, theatrical, TV spoty, a do tego zwiastuny lokalizowane mogą być UK trailer, US trailer...bla bla bla. Jeśli to dla Ciebie takie niewygodne to mogę zmienić nagłówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Nabija sie z tego Internationala ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Marzec 2013 Autor Share Napisano 22 Marzec 2013 Toż to norma w branży. Z czego tu się brechtać? :/ Serio, czasem jak w przedszkolu. Jak dzieciaki, które się śmieją, bo ich kolega ma na imię Zbyszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 ... z nazwy wynika jasno, że przed premierą producent dzieli sobie świat i wabi i różnych miejascach inaczej... a potem wszystkim pokazuje to samo... łochyda i łoszukaństwo.... reklamowe ... ale pozytywna to, że jednak jeszcze nie jesteśmy tacy jednakowi i muszą to uwzględniać.... jak stado bydła.... mamy swoje uwarunkowania kulturowe.... ale jak widać jest to do wycięcia.....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Nie wiem jak wy, ale ja mam wrażenie, że po obejrzeniu tego trailera mogę spokojnie obejrzeć tylko ostatnie 20 minut filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 CzAk1: nie no spoko nabijam się z tego po prostu, już nie można się pośmiać ;)? Ciekaw jestem co sprawia, że trailer jest międzynarodowy? Może w jakimś kraju jest nieocenzurowany gwiezdny statek z cyckami ;) Dla mnie to tanio brzmi poprostu, mam nadzieję, że cały film nie bedzie tak tanio rozegrany, chociaż z poprzedniej części pamiętam tylko scenę rodzenia podczas katastrofy, w której to bohater ratując, poświęca się rozmawiając ze swoją rodzącą żoną przez jakiś skype czy inny komunikator. Brakowało mi tylko małych szczeniaczków ginących gdzieś w nieskończoności kosmosu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Marzec 2013 Autor Share Napisano 22 Marzec 2013 Dla nas to bez znaczenie, ale już dla dystrybutorów i sieci Kin to może mieć znaczenie, czy jest międzynarodowy, czy lokalizowany. Niemcy muszą mieć wszystko dubbingowane, Japończycy dostają trailer ze swoimi krzaczkami i podekscytowanym lektorem, a trailer w UK może się różnić tylko tym, że ma inną datę premiery na końcu (lub, jak w przypadku Avengers, inny tytuł w ogóle). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 A no tak, masz racje. Nie skumałem, bo rzadko widzę po prostu po Polsku napisane trailer międzynarodowy ;) My fault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 (edytowane) ... z nazwy wynika jasno, że przed premierą producent dzieli sobie świat i wabi i różnych miejascach inaczej... a potem wszystkim pokazuje to samo... łochyda i łoszukaństwo.... reklamowe ... ale pozytywna to, że jednak jeszcze nie jesteśmy tacy jednakowi i muszą to uwzględniać.... jak stado bydła.... mamy swoje uwarunkowania kulturowe.... ale jak widać jest to do wycięcia.....:))) nieraz zastanawiam się czy nie pozostawać tylko przy oglądaniu takich trailerów. Przynajmniej będę mniej rozczarowany. A może takie kino powinno powstawać. Zajawki- szybko i na temat. Marzy mi się taki film: w minutę opowiedzieć treść, która robiłaby wrażenie epickiej, dwugodzinnej- taki "nadskrut" ....ech może kiedyś się zdarzy Edytowane 22 Marzec 2013 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Nie zawsze powstają różne typy trailerów, najczęściej są rozbijane na Ameryka i reszta świata oraz międzynarodowy który jest Amerykańskim (chyba, że wersja Amerykańska miała elementy pro Amerykańskie) :) Amerykanie nie lubią widoków gdzie ich rodacy giną, albo są stawiani w złym świetle - ewentualnie ich rząd lub armia - albo gdzie są mocniejsze sceny (seks, przemoc) "reszta świata" (w praktyce Europa) ma inne podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Marzec 2013 Autor Share Napisano 22 Marzec 2013 Nie upraszczałbym tak tego, ale bywa różnie. Zależy od filmu. Mały przykład jak niewielkie czasem potrafią być różnice. Dzisiaj pojawił się rozszerzony trailer: extended International trailer. Wydało go Bad Robot. Puścili to, być może na własny użytek, a tamtejsi producenci potrzebowali małych zmian. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1b7KFJX5eKM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 ten wydaje się opowiadać fabułę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 co to znaczy trailer międzynarodowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Potax Napisano 22 Marzec 2013 Share Napisano 22 Marzec 2013 Flary, flary wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regnar Napisano 24 Marzec 2013 Share Napisano 24 Marzec 2013 flary + niebieski i pomaranczowy = kazdy nowy trailer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi