Salvator Napisano 15 Listopad 2004 Autor Share Napisano 15 Listopad 2004 hmmm dzisiaj mnie głowa boli, 15-18 minut wings3d: http://cglore.cg.funpic.de/salv/ click w szambo :P enjoy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Klicek tutek jest super !!!! dzieki za poswiecenie czasu na jego opracowanie napewno sie przyda !!:) greet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 15 Listopad 2004 Autor Share Napisano 15 Listopad 2004 hmm... to tak jakby ktoś nie zauważył --->> w #351 poście jest MÓJ SPEED ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Salvator fajniutka ta moreczka widac ze ostro pracujesz nad soba :) Gj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 15 Listopad 2004 Autor Share Napisano 15 Listopad 2004 taa obijam się bezlitośnie, ale wykrzesałem dzisiaj z siebie te 15 minut minimalnej koncentracji ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 hehe i ten jezyk to byl robiony w 15 min?:). Fajna mordka, daj siateczke - ciagle o Ty zapominasz:). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 15 Listopad 2004 Autor Share Napisano 15 Listopad 2004 siateczka już jest, http://cglore.cg.funpic.de/salv/ tym razem plik szambos_1.jpg Pionier, owszem to było robione w 15 min :) skomplikowane toto nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reverse Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Oj chlopaki zazdroszcze wam pomyslow i umiejetnosci. Ja ani tegoi ani tego nie mam :( Keep up the good work :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 salvator wstyd:D:D jak mogles takie cos tu zamiescic mnie sie pracka wogole nie podoba..no moze oprocz jezyka;);) nawet jak na 15 min to cienko stac cie na wiecej:D:D ps. wiem ze to speed(temat) ale mogles posiedziec chociaz z pol h albo 1h i bylo by o niebo lepiej jeszcze raz salvator wstyd!!!!:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 shame on me :> :) dopsz, jutro i pojutrze jestem w krakowie, ale dzisiaj coś wyskrobię (może) ;] nielot, może dasz się namówić na little challange na organikę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 heheheheh slavator chybas chory:):) ja i organika :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 buahaha.... to co marudzisz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 heheheheh marudzic umiem tworzyc organike nie;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 fajna postać panie LOGAN A SZCZUR JEST ZAROMBICHO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 dzisiejszy speed, coś mnie niż godzina, ale ile dokładnie nie wiem, tak więc 45-55 minut. Mój senny koszmar. Zresztą sami zobaczcie ;] http://cglore.cg.funpic.de/salv/tiuweeet/ wszystkie obrazki :) (siatki też są) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 no teraz to sie postarales:) podoba mi sie i to bardzo (super) dorob cialko i moze jakas animka?? ps tak trzymaj salvator:D:D!!! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 ehh.. albo nikt nie znalazł updejt, albo nikomu się nie chce komentować, czemu wydaj emi się, że to drugie jest bardziej prawdopodobne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 klicek... fajniusienki. troche ta oprawa oczu jakos mi ... sie gryzie:) ale to moje subiektywne odczucie... duzo dobry ... musze przygladnac sie blizej wingsowemu "łorkflołowi" :) wiem ze sa jakies wideotutki ... masz moze jakies linki ? a bo co taki starszy spidzik... narazie nie ma nowych... choc "booh" juz skonczony to i tak mam duzo duzo pracy:) nie wiem czy go tu pokazywalem. chyba tylko na cgtalka go wciskalem... nie wazne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Listopad 2004 Autor Share Napisano 16 Listopad 2004 a powiadają, że trójkąty są złe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 P. @ jezeli chodzi o widotutki to chyba jednym z lepszych jest ten : http://www.wings3d.com.br/loganindice.htm sa tam podstawe funkcje i konfiguracja programu. Rownie dobrze mozesz sobie odposcic ogladanie go i odrazu cos w nim zrobic a odkryjesz prostote tego progsa ;) Jezeli chodzi o oprawe oczu to mam takie samo odczucie , a wszystko przez to ze w zegarku mi bateria wysiadla i pogubilem sie z czasem prawde mowiac , zalozylem ze bede robil 1:30 min i myslalem ze troche przekroczylem czas. Co do twojego speedzika to widzalem go juz dawno na cgtalku ;) i bardzo mi sie podoba. Salvator @ super gloweczka ogromny nachalek wyszedl Ci fajnie ;) ps. kamerka mirajki jest super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 wiesz... ja narazie nie mam zamiaru przeisadac sie na wingsa ... juz kilka razy probowalem i brakuje mi w nim kilku rzeczy z ktorych ja nagminnie kozystam i nie wyobrazam sobie bez nich pracy. ja poprostu chcialem podgladnac jak ludzie pracuja na wingsie... napewno maja jakies sposboki i tak dalej :) na takich rzeczach mi najbadziej zalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Wcale do tego nie namawiam ;) Mi rowniez brakuje w nim kilku rzeczy, ktore troche spowalniaja prace. Napewno jest nim weld bezposrednio na vertexa i nie mozliwosc pozostawienia otwartej powierzchni dwa najwieksze bledy programu :| Odnosnie widotutkow to widze ze zalezy Ci na tym samym co mi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 30 min :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 Soft : wings3d Czas : 2h z groszowkami w tym momecie jest to jeszcze z speed ale mysle ze wkrotce sie to zmieni;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 18 Listopad 2004 Share Napisano 18 Listopad 2004 hiehiehie fajne nuzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Listopad 2004 Autor Share Napisano 19 Listopad 2004 najważniejsze to mieć dobry pomysł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Hehe fajne ^^. Ale krawacik troszek 'wchodzi' w koszulke ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Klicek- Dłoń nieciekawa, ale charakterek bardzo fajny, w ogóle uzupełniając zaległości widziałem parę ciekawych twoich speedów. Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 Dzieki za komentarze ;) Gotham dzieki staram sie jak moge :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remanent Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 klicek i P. podziwiam was.na prawdę nie wiem jak wy to robicie w tak krótkim czasie zainstalowałem sobie wings i się rozglądam ale już widzę że bez lektury helpa się nie obejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 26 Listopad 2004 Autor Share Napisano 26 Listopad 2004 Wczorajszy speed, 1h20', Wings3d, miał być raczej taki jak jest, tyle, że nie chciało mi się już robić uszu.duża, bogata w neurony czaszka, starcza twarz, rozbudowany łuk brwiowy, złamany nos, przymknięte powieki ledwie widocznych oczu. Mędrzec, mag, bliżej nieokreślonej rasy, nekromanta. Enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 Mordka w Zbrush`u. Shaderek i rendering również ;-) wiem, wiem te usta i uszy ;-) ale tak wyszło i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 Wczorajszy speed, 1h20', Wings3d, miał być raczej taki jak jest, tyle, że nie chciało mi się już robić uszu.duża, bogata w neurony czaszka, starcza twarz, rozbudowany łuk brwiowy, złamany nos, przymknięte powieki ledwie widocznych oczu. Mędrzec, mag, bliżej nieokreślonej rasy, nekromanta. Enjoy Siemka Salv. hehe to jakis ziomo z wodoglowiem :) albo zapalony user maxa po tygodniowym modelowaniu czegos tam :P . a ten nos zlamany to chyba dlatego ze niezapisal swojej pracy i mu sie komp zwiesil i walnol lbem o stol w gescie rozpaczy :P. Niezla pracka :) gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Listopad 2004 Share Napisano 27 Listopad 2004 s@lvator f@jnie :) wlodi rowniez f@jnie :) wrzuciajcie wiecej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 27 Listopad 2004 Autor Share Napisano 27 Listopad 2004 klicuś kochanie, pokaż coś swojego, bo ostatnio też posucha z twej strony :) no chyba, że siedzisz nad minibitwą :D to wybaczę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 27 Listopad 2004 Autor Share Napisano 27 Listopad 2004 Dzisiejszy speed, po godzinie ukończyłęm i stwierdziłęm, że się pobawię siatką, tak się bawiłem, że ją zniszczyłem :) ale troszkę exp z tego mam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Listopad 2004 Share Napisano 27 Listopad 2004 S@lv f@jnie ;) ciesze sie ze jeszcze meczysz speedy i robisz duzeeee postepy! Nazekales ze nic ostatnio nie wrzucam to cos wyskubalem :p 3:40 h :p :) ;> :p:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Listopad 2004 Share Napisano 27 Listopad 2004 niezle rzeczy tu wyprawiacie ;) KLICEK skancza Ci sie kiedys te pomysly na postacie?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 27 Listopad 2004 Share Napisano 27 Listopad 2004 jakos nie nazekam : google.pl + concept art ahhhhh pomaga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 27 Listopad 2004 Autor Share Napisano 27 Listopad 2004 oj klicuś, on by się przewrócił ;] no nie wiem czy jakikolwiek postęp jest widoczny na ostatnim speedzie, ale jeśli tak uważasz ;] bardzo ładny speed, co prawda czas dość spory, ale jak na taki model, to i tak bardzo mały :) zazdroszczę umiejętności znajdowania konceptów ;] może zaszaleję i zrobię drugi speed dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Listopad 2004 Share Napisano 27 Listopad 2004 w pyte Klicek! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 S@lv a tam odrazu by sie przewrocil ;) ma malutkie mocniutkie kozie nozki ;)))) Pionier dziex chociaz nie wiem czy to pozytyw ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 Zabawa z topologią, nawet nie chciało mi się psojrzeć na referki jak modelowałem, więc nie czepiajcie się anatomii :P Wings3d 1:20h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 co to za blobz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 ma na imię "nie wiem" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 18 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2004 Dzisiejszy speed, chciałem zobaczyć na czym może polegać robienie felgi w wingsie. wyszło w 10 minut ... nie znam się na felgach, więc spokojnie, nie bijcie :P przy okajzi powtórzyłem sobie rendering w yafray ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 łoł, ale wypas porcelanka :D... moje 2, krociutenkie, robilem to tylko dla edglupow ;D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 hehe ten pierwszy ladnie sie usmiecha :D fajnei nawet ci wyszlo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 wylaczyl bym orthogonal wiu i wtedy dal rendera elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoB3rT Napisano 18 Grudzień 2004 Share Napisano 18 Grudzień 2004 a oto co zdzialalem kiedys tam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi