Łukasz Jaskólski Napisano 23 Luty 2005 Share Napisano 23 Luty 2005 Fajny koncepcik. Spróbuję coś wyrzeźbić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Luty 2005 Share Napisano 23 Luty 2005 trzymam za slowo ! :) Jezeli juz bedziesz robil to moze chcac zachecic innych , porobisz kilka scrinow taki mini majking of , z robienie glownej bryly , idodawania detalkow. Tylko nie wiem czy ty znowu bedziesz zbrushowal czy odpalisz maxia ;) Ze swojej strony postaram sie cos takiego wyskrobac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 modeling : 5 h z groszami soft : wings3d I tak jak obiecalem mini mejking of : http://www.klicek.republika.pl/mini/1.jpg http://www.klicek.republika.pl/mini/2.jpg http://www.klicek.republika.pl/mini/3.jpg http://www.klicek.republika.pl/mini/4.jpg http://www.klicek.republika.pl/mini/5.jpg http://www.klicek.republika.pl/mini/6.jpg http://www.klicek.republika.pl/mini/7.jpg http://www.klicek.republika.pl/mini/8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Making of : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 czesc2 ...................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 no no Klicek , gratulacje , kawał solidnej roboty odwaliłeś pozdrawiam p.s. charakterny jegomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
only Napisano 24 Luty 2005 Share Napisano 24 Luty 2005 Rzadzisz :P Ale jestem ciekawe jak tak dobrze dopasowałes te spodnie ... jest specialna opcja w wings? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 24 Luty 2005 Autor Share Napisano 24 Luty 2005 taaa tryb tweak :D pięknie pięknie, idealnie dopracowany proces modelowania, podręcznikowy można powiedzieć ;] efekt powala, jak zwykle zresztą Klicek. gdybym miął czas to coś bym zrobił, ale nie mam :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajrusx Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 ej ludzie to można wreszcie tu w 3d studio modelować??? bo ja tu widze tylko wings 3d... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 jezeli chcesz to mozesz modelowac nawet w paintcie ;) jak bys nie zauwazyl to nazwa sie zmienila na "Speed Modeling 3d" wiec mozesz modelowac czym chcesz i jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KaDargo Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 hello doloze jeszcze jednego speeda to jest kieszen do hdd do nowo projektowanego serwera klasy 12" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
only Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 Mam pytanko: a wings 3d ma jakies pluginy ktore moga pomoc przy towrzeniu modeli? Nie wiem moze do tworzenia trawy itd. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Luty 2005 Share Napisano 27 Luty 2005 Klicek, szok ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 27 Luty 2005 Autor Share Napisano 27 Luty 2005 only , od symulowania trawy i innych niepotrzebnych rzeczy masz max'a. W tym programie masz tylko najpotrzebniejsze rzeczy, dzięki czemu wszystkie są pod ręką. Szczerze mówiąc na forum wingsa widziałem różne requesty, ale plugin do symulacji trawy ... nigdy :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
only Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Ohh, szkoda bo nie mam zamiaru kupować Max'a :) Wings3D+Yafray - Laserowe Działko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 bardzo fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
only Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Dzięki Klicek :) Wings+Yafray - Młotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 only, twoj poziom miedzy poprzednia praca a ta drastycznie sie obnizyl. jak tak dalej pojdzie to zaczniesz tu kulki wstawiac. dzialko laserowe fajne, jedynie zawieszenia nozek dosc chude. no a mlotek jak mlotek. troche zbyt kanciasty u gory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
only Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Bo ten młotek zrobiłem tydzien po pierwszym uruchomieniu Wings3D i był to 10Minutowy speed ... :) ( wrzuciłem model aby watek troche ruszył ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 28 Luty 2005 Autor Share Napisano 28 Luty 2005 hmm obrazek 506x391px 11 kb, a gdzieś zagubiony w bezmiarze przestrzeni wala się maleńki młoteczek. Cóż za artyzm :> only, dobrym zwyczajem w tym wątku jest progress ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 heh, zrobiłem sobie takiego ufoka - wiem że mało orginalnie ale potrzebowałem prostej postaci żeby sie podszkolic w animowaniu (tak mnie coś naszło) jako że nie ma tematu to może ktoś będzie chciał zrobić lepszego ufoluda? no kto podskoczy? ;) Mój to dwie godziny w wings 3d. btw. nie wiecie co zrobic, żeby przy dodawaniu smutha gęba się nie otwierała? bo ja zawsze mam taki efekt po wygładzeniu... Pozdry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 muahuahu, bow before me ;). nie ma to jak regres, moj tez do animki :P... 20 min to chyba bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
only Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 A mój dla skilla :p - Ufol ( 28 minut ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 3 Marzec 2005 Autor Share Napisano 3 Marzec 2005 wow, darkelf, cóż za progress, idziesz szybko do przodu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 powiedzmy ze to karykatura czesc jego twarzy jest ok ale czesc do d, hmmm powiedzcie czy przypomina Tarantiano. ucha nie zrobilem bo nie, mam zamiar wymodelowac jeszcze raz. Zaczolem modelowac wychodzac z cylindra :D napiszcie co myslicie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
only Napisano 7 Marzec 2005 Share Napisano 7 Marzec 2005 Wyglada ciekawie 3+ :D Wings 3D+Yafray (2:30godz) - ptaszek cyborg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 10 Marzec 2005 Share Napisano 10 Marzec 2005 A ja się tochę bawiłem i w 1h zrobiłem takie coś. Jeżeli rozpoznacie w tym twarz to już połowa sukcesu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 rozpoznalam w tym ta sama twarz co na twoim awatarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 Taki se messerchmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Ania C czas chyba aby się udać do okulisty bo coś mi sie widzi że nie dowidzisz. To jest całkiem nowy, odrębny, niezależny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Jak obiecałem salvatorovi obiekt ze speeda daję od dziś w jego wątek. Na teraz tematem jest trójnóg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 17 Marzec 2005 Autor Share Napisano 17 Marzec 2005 no i tak trzymać simple_man :] całkiem fajny ten pajączek, ma charakterek. pozdro ps. to nie jest już dawno "mój" wątek :> To wątek użytku publicznego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 17 Marzec 2005 Share Napisano 17 Marzec 2005 Drugi model do speeda z 3d Total. Pozdro to all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 I jeszcze jeden to był prawdziwy speed. I nawet to jakoś wyszło, chyba. Całe 35 min modelowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 18 Marzec 2005 Autor Share Napisano 18 Marzec 2005 niezłe toto ostatnie, nie zapominaj jednak o podaniu czasu modelowania, o to chodzi w tym wątku. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 trzeci modelik Praca całe 56min modelowania. Ale jakoś coś mnie w niem nie pasujem :). Jest bardziej złożony niż poprzednik ale nie ma tego czegoś. To tyle. Do końca speeda jeszcze daleko więc jeszcze parę modeli wykręce, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Simple_man ->fajne modeliki, jestem pełen podziwu dla szybkości pracy: wykonujesz je bez konceptu, czy przed rozpoczęciem pracy masz już wszystko przemyślane? Zarzucam swojego robocika - robiłem go ze 4 godziny, tak więc to trochę grubszy speed. Jak wam się podoba to piszcie, jak mnie zmotywujecie odpowiednio to może jeszcze się za niego wezmę i skończę tak porządnie :) i jeszcze zbliżenie: pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Marzec 2005 Autor Share Napisano 19 Marzec 2005 prosty człowieku - coraz ładniej Ci to wychodzi, tak trzymać. ziomuś - fajne extrudy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Jeszcze jeden do kolekcji na speeda. Tym razem chyba organiczny. czas modelowania 60 min. Ale gdybym miał więcej czasu to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 To i ja cos wrzuce: felga: ok.50min znaczek nissana: ok.40.min (bo robilem boolinem i musialem duzo upozadkowac) wszystko w 3dsmax 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 To już chyba ostatni z serii. czas 60 min co do sekundy. Jaka szkoda, że nie można przekroczyć limitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Dobra ostatni i muszę z żalem powiedzieć, że coś mi się wydaje, że tutaj poprostu nikt nie zagląda. Czemu? Nie ważne. Czas robienia modelu 60 min. Nie starczyło czasu na więcej. Może kiedyś się pokusze o dokończenie ale jak znam życie to o nim zapomnę bo będzie nowy speed i nowe wyzwania. A jeszcze piprzona sesja zbliża się duuuużymi krokami. Shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 tak, to prawda... wątek mocno podupadł :( A jeszcze niedawno był pełen życia... Wyjazd Salvatora na tydzień to był początek końca :( Salvator, wróć do nas!!! :D zarzucaj tematy jak kiedyś!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Ziomus fajny robocik, nawet bardzo :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reVis Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 W skrócie od czegoś trzeba zacząć w maxie ( 15 min bo dopiero uczę się wykorzystywania opcji ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Moj drugi speed. Robota jakies 40 min. Sorry za renderek ale czasu nie mialem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 hehe, renderkiem się nie martw bo tu o modelling chodzi:> całkiem milutki czekam na kolejne speedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
only Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 Fajne ^^ Moje logo, 40minut Jak zwykle wings3d+yafray :) (render mi nie wyszedł ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Marzec 2005 Autor Share Napisano 23 Marzec 2005 ładne hdri i będzie dopsz. sympatyczne masz logo pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1712 Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 moj pierwszy speed :) czas modelingu to jakies 5min, teksturka 1min i render 30sek, ogolnie to jest tylko extrude i bevel a zaczelem od cylindra ps. wiem ze nic nie widac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi