Pionier Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 ja wrzuce jeszcze moje stare zabawy w zb. Na modelach (tzn fragmentach modeli) od KLICKA, chyba nie bedziesz mial nic przeciwko jak pokaze?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 PIONIER--> super!! super noga zwlaszcza a ile to robiles?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 full wypas, robiłeś tylko tą noge czy reszte też ? więcej takich prac dawaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 heh właśnie pyknęło 1000 postów tego wątku ja tu widze że sie kolejna wersja shreka się szykuje niezły hindus daj mu nogi i ręce od pioniera i będzie full wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Maj 2005 Share Napisano 2 Maj 2005 hehe dzięki marvey ;) ale chyba do końca życia pozostanie kaleką :]... to takie ćwiczonka zbrusha bo dopiero zaczynam poznawać ten progs.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 Ktos zgubil pantofelka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 hehe altus bardzo fajny pantofelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 ostatnia suszara. czasm modelowania. 40min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 kurcze chyba też sie wezme za jakąś suszare świetne wam wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 Cyrkiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 buu przemalowałeś mój cyrkiel :( napisz ile to zajęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 modelowanie: 60-80 min materialy: 10 min ust. vraya: 5 min rendering: 80 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 ... rendering: 80 min OMG...486 na liczniku czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 5 Maj 2005 Share Napisano 5 Maj 2005 taki sobie kompas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kykos Napisano 6 Maj 2005 Share Napisano 6 Maj 2005 Czołg zabawka... Czas : około 1 h. Altus - fajny cyrkiel. Simple_man - fajny kompas...:) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 6 Maj 2005 Share Napisano 6 Maj 2005 heh, napisal na zalaczonym obrazku ^^'' P.S Swietny model jak na 1h pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 6 Maj 2005 Share Napisano 6 Maj 2005 świetny b misie podoba kykos i super czas ogólnie brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 O taka scenka..:) jak widzc albo i nie jest to stol i bile do snookera (bilard) Modeling: 10 minut Materialy: 5 minut Render: 4 minuty Malo ambitne ale speed to speed :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 hehe kule bilardowe z karoserii samochodowej:) żeby tak błyszczały musiałbys je z 7 godzin polerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 nie wiem czy one nie powinny sie jeszcze bardziej blyszczec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Maj 2005 Share Napisano 7 Maj 2005 inspirowane modelem pencil_head'a ;) chciałem sprawdzić czy podołam. Nie robie tych wybrzuszeń na łbie bo mie sie nie podobaja ;) pozdro. btw kulki fajne materiał na stole wzywa o pomste ;) oglądajcie dzisiaj córke generała na tvn ;) dobry film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 calkiem fajna forma hindusie, Ø= od jakiegos czasu nabieram checi zrobienia fajnej laski wiec robie pruby, to co mnie zaczyna rajcowac w 3d to to ze z szescianu dasie zrobic twor czlekoidalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 ach te piękne dłoni , piękne dłonie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 wiesz, maja dobre zastosowanie w ogrodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 dobrze że takich nie mam (rencuf) zainspirowany takim jednym wipem wklejam szpeja 35 min 6,1k faces hehe tylko nie pytajcie jaki render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 hmm w czym to renderowane :D ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 kolejny nie mam czasu na jakieś poważniejsze zadanie dlatego tyle speedów modeling 35 min rendering 55 min :( ale w końcu kiedyś sie musze nauczyć v raya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 kup vraya bo szpecisz pracki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woldi Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 Full Zbrush, Rendering także. ;-))) tzn nie ful, bo model zaimportowany z maxa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 RRRrraaar!! Ale pojechałem!! :D LOL! Nieco ponad pół godziny roboty... Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 ladne ladne te nozyczki tylko czemu nie maja takiego koniuszka na palec przy jednym uchwycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Genialne nożyczki. Szczególnie podoba mi się ustawienie światła. Dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Dzięki! Nie mają koniuszka bo te, na których się wzorowałem też nie mają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 12 Maj 2005 Share Napisano 12 Maj 2005 No to jeszcze jeden speed. Coś koło 50 min, aż się spociłem, ale nie ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 hehe simple_man-->bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 :o simple_man - fajny render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 świetny simple man ja wstawiam kolejny (drugi) zegareczek 50 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 Marvey a gdzie godzina!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 ta godzina zleciała w czasie modelowania ;) coś z zawiasami jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 wow 50 min szybki jesteś... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 dobra włożyłem baterie nielot ;) hindus poprawiłem zawiasy styczny dzięki i nie czepiać sie że tych kantów z tyłu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość styczny Napisano 13 Maj 2005 Share Napisano 13 Maj 2005 Niema Za Co ... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Red-Bull Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Pałka 20 min. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 kolejny speed, kolejny model. Tym razem szpilki (miały być sexy) A czas to prawie 50 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 fajne fajne tylko materiał ciut nie teges ale tylko ciut ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 eeeeee fajne, dobry bedzie z ciebie pantoflarz :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Altus ty mnie tu nie fisuj co. Nie wiem kto to był pierwszy z tymi pantoflami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 to ja też kapcie dołożę. zdaje się, że w natłoku kobiecych refek walających się po forum najdzie mnie ochota dorobić do tego resztę. czas modelowania około 30 min. (to przez szukanie formy) P.S. a do jakich referencji doszedłem fiu fiu (nawet nie widziałem, że zemnie taki fetyszysta) (zakładka grafika w googlach szukając 'buty';) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duck Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 mydelniczki z ikeii. tą drugą mniej widać na tym renderze. trwało to z 25 min razem z materiałami. render jeszcze raz tyle :D pantofelki dają rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_LoGaN_ Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 kilka minut, wlasciwie to zabawy puppetshop'em i rendererem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi