Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2k
  • Wyświetleń 543k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Klicek tutek jest super !!!! dzieki za poswiecenie czasu na jego opracowanie napewno sie przyda !!:) greet

Napisano
  • Autor

hmm... to tak jakby ktoś nie zauważył --->> w #351 poście jest MÓJ SPEED ;]

Napisano
  • Autor

taa obijam się bezlitośnie, ale wykrzesałem dzisiaj z siebie te 15 minut minimalnej koncentracji ;]

Napisano

hehe i ten jezyk to byl robiony w 15 min?:). Fajna mordka, daj siateczke - ciagle o Ty zapominasz:).

Pozdrawiam

Napisano

Oj chlopaki zazdroszcze wam pomyslow i umiejetnosci.

Ja ani tegoi ani tego nie mam :(

Keep up the good work :P

Napisano

salvator wstyd:D:D jak mogles takie cos tu zamiescic mnie sie pracka wogole nie podoba..no moze oprocz jezyka;);)

nawet jak na 15 min to cienko stac cie na wiecej:D:D

ps. wiem ze to speed(temat) ale mogles posiedziec chociaz z pol h albo 1h i bylo by o niebo lepiej

jeszcze raz salvator wstyd!!!!:D:D

pozdro

Napisano
  • Autor

shame on me :>

:) dopsz, jutro i pojutrze jestem w krakowie, ale dzisiaj coś wyskrobię (może) ;]

nielot, może dasz się namówić na little challange na organikę :>

Napisano

no teraz to sie postarales:)

podoba mi sie i to bardzo (super) dorob cialko i moze jakas animka??

ps tak trzymaj salvator:D:D!!!

pozdro

Napisano
  • Autor

ehh.. albo nikt nie znalazł updejt, albo nikomu się nie chce komentować, czemu wydaj emi się, że to drugie jest bardziej prawdopodobne :/

Napisano

klicek... fajniusienki.

troche ta oprawa oczu jakos mi ... sie gryzie:) ale to moje subiektywne odczucie... duzo dobry ...

musze przygladnac sie blizej wingsowemu "łorkflołowi" :)

wiem ze sa jakies wideotutki ... masz moze jakies linki ? a bo co

taki starszy spidzik... narazie nie ma nowych... choc "booh" juz skonczony to i tak mam duzo duzo pracy:)

nie wiem czy go tu pokazywalem. chyba tylko na cgtalka go wciskalem... nie wazne :)

Napisano

P. @ jezeli chodzi o widotutki to chyba jednym z lepszych jest ten : http://www.wings3d.com.br/loganindice.htm sa tam podstawe funkcje i konfiguracja programu. Rownie dobrze mozesz sobie odposcic ogladanie go i odrazu cos w nim zrobic a odkryjesz prostote tego progsa ;)

Jezeli chodzi o oprawe oczu to mam takie samo odczucie , a wszystko przez to ze w zegarku mi bateria wysiadla i pogubilem sie z czasem prawde mowiac , zalozylem ze bede robil 1:30 min i myslalem ze troche przekroczylem czas.

Co do twojego speedzika to widzalem go juz dawno na cgtalku ;) i bardzo mi sie podoba.

Salvator @ super gloweczka ogromny nachalek wyszedl Ci fajnie ;)

ps. kamerka mirajki jest super ;)

Napisano

wiesz... ja narazie nie mam zamiaru przeisadac sie na wingsa ... juz kilka razy probowalem i brakuje mi w nim kilku rzeczy z ktorych ja nagminnie kozystam i nie wyobrazam sobie bez nich pracy. ja poprostu chcialem podgladnac jak ludzie pracuja na wingsie... napewno maja jakies sposboki i tak dalej :) na takich rzeczach mi najbadziej zalezy.

Napisano

Wcale do tego nie namawiam ;)

Mi rowniez brakuje w nim kilku rzeczy, ktore troche spowalniaja prace.

Napewno jest nim weld bezposrednio na vertexa i nie mozliwosc pozostawienia otwartej powierzchni dwa najwieksze bledy programu :|

Odnosnie widotutkow to widze ze zalezy Ci na tym samym co mi ;)

Napisano

Klicek- Dłoń nieciekawa, ale charakterek bardzo fajny, w ogóle uzupełniając zaległości widziałem parę ciekawych twoich speedów. Gratulacje :)

Napisano

klicek i P. podziwiam was.na prawdę nie wiem jak wy to robicie w tak krótkim czasie

zainstalowałem sobie wings i się rozglądam ale już widzę że bez lektury helpa się nie obejdzie

Napisano
  • Autor

Wczorajszy speed, 1h20', Wings3d,

miał być raczej taki jak jest, tyle, że nie chciało mi się już robić uszu.duża, bogata w neurony czaszka, starcza twarz, rozbudowany łuk brwiowy, złamany nos, przymknięte powieki ledwie widocznych oczu. Mędrzec, mag, bliżej nieokreślonej rasy, nekromanta.

Enjoy

Napisano

Mordka w Zbrush`u. Shaderek i rendering również ;-)

wiem, wiem te usta i uszy ;-) ale tak wyszło i już.

Napisano
Wczorajszy speed, 1h20', Wings3d,

miał być raczej taki jak jest, tyle, że nie chciało mi się już robić uszu.duża, bogata w neurony czaszka, starcza twarz, rozbudowany łuk brwiowy, złamany nos, przymknięte powieki ledwie widocznych oczu. Mędrzec, mag, bliżej nieokreślonej rasy, nekromanta.

Enjoy

Siemka Salv. hehe to jakis ziomo z wodoglowiem :) albo zapalony user maxa po tygodniowym modelowaniu czegos tam :P . a ten nos zlamany to chyba dlatego ze niezapisal swojej pracy i mu sie komp zwiesil i walnol lbem o stol w gescie rozpaczy :P. Niezla pracka :) gratulacje

Napisano
  • Autor

klicuś kochanie, pokaż coś swojego, bo ostatnio też posucha z twej strony :) no chyba, że siedzisz nad minibitwą :D to wybaczę :>

Napisano
  • Autor

Dzisiejszy speed, po godzinie ukończyłęm i stwierdziłęm, że się pobawię siatką, tak się bawiłem, że ją zniszczyłem :) ale troszkę exp z tego mam :D

Napisano
  • Autor

oj klicuś, on by się przewrócił ;]

no nie wiem czy jakikolwiek postęp jest widoczny na ostatnim speedzie, ale jeśli tak uważasz ;]

bardzo ładny speed, co prawda czas dość spory, ale jak na taki model, to i tak bardzo mały :) zazdroszczę umiejętności znajdowania konceptów ;]

może zaszaleję i zrobię drugi speed dzisiaj :)

Napisano
  • Autor

Zabawa z topologią, nawet nie chciało mi się psojrzeć na referki jak modelowałem, więc nie czepiajcie się anatomii :P

Wings3d 1:20h

Napisano
  • Autor

Dzisiejszy speed, chciałem zobaczyć na czym może polegać robienie felgi w wingsie. wyszło w 10 minut ... nie znam się na felgach, więc spokojnie, nie bijcie :P przy okajzi powtórzyłem sobie rendering w yafray ;]

Napisano

łoł, ale wypas porcelanka :D...

moje 2, krociutenkie, robilem to tylko dla edglupow ;D :

spid1.JPG

spid2.JPG

Napisano

hehe ten pierwszy ladnie sie usmiecha :D fajnei nawet ci wyszlo :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności