Napisano 28 Wrzesień 200420 l Archangel - jutro do Ciebie zadzwonie na gsm i dogadamy się dokładnie - myśle że spotkamy się o 6:30 -a gdzie to już jutro ja na wszelki avatarka sobie sprawie
Napisano 29 Wrzesień 200420 l NIe wiem - reszta chyba śpi :-) tak wygląda jakby z kraka jechało żeczywiście tylko 3 osoby PS - Avatarka właśnie będe drukował - wam też drukne M@ti - jakie są te identyfikatorki ?? - jak byś mi podał wymiary avatarka tak by ładnie spasował to drukne Wam na papierku photo pozdrówka
Napisano 29 Wrzesień 200420 l 9x5,5 cm - standardowe identyfikatory :) Eeej, czyli jedzie nas 4, czy 3?? Bo robi się coraz mniej ;) PS> To może sobie jakiś transparencik zrobimy?? ;) PPS> Jak już drukujesz avatarki to nie takie, żeby zakrywały cały identyfikator... możesz ksywę pod avatarem dorzucic ;) :P ..jak już chce Ci sie robić :) :D
Napisano 29 Wrzesień 200420 l czterech - zapomniałem o sobie PS: jeśli zrobię sam avaterek (4 x 4,5 cm z podpisem ksywki na dole) to jesli na ich identyfikatorkach na całej długości będą dane to na pewno zasłoni część - napisz mi jakie dane oni umieszczają a jakie byś chciał propozycja po lewej avaterek - pod nim ksywka po prawej od góry MAX3D.PL Imię, nazwisko miasto, PS - Krzysiek - na pewno chcesz tego ryjca z warkoczami na identyfikatorku ???
Napisano 29 Wrzesień 200420 l PS> To może sobie jakiś transparencik zrobimy?? ;) :D Proponuję "Drużyna lajkonika" :) PS - Krzysiek - na pewno chcesz tego ryjca z warkoczami na identyfikatorku ??? To moja muza. Mialem 2 avatary, oba wcisne, podobnie jak wygląda symbol "%", gdzie koleczka to avatary. Wczesniej uzywalem innego, a po moim rocznym come-backu uzywam innego...
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Archangel, M@ti --> rozumiem ze dla was tez po identyfikatorku? Jeśli tak, to fajnie by było, gdybyście dali mi linka do waszych avatarów w lekko lepszej jakości (wystarczy rozdzielczosc 160x160)
Napisano 29 Wrzesień 200420 l moge sie pisac na avatarka drukowanego ?? niestety braciak zabral drukarke do firmy i niemam jak sobie zrobic :/
Napisano 29 Wrzesień 200420 l jedzie ktos z okolic Łodzi? bo jednak choroba wymogla na mnie tylko sobote ale przynajminiej zobacze Fallen Art:) wiec jak ktos tez planuje wypad do wawy na sobote to niech da znac na moim gg
Napisano 29 Wrzesień 200420 l mnie poznacie po tym ze: 1. bede jedna z niewielu kobiet 2. zapewne bede latac z miejsca na miejsce z aparatem 3. identyfikator max3d.pl 4. szczegoly tu=> http://www.fotomad.friko.pl/ja.htm
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Zapomnialas napisac, ze poznamy ci po kasztanowo-brązowych włosach :) P.S. Kuciel, ok. Ale reszty zgloszen juz nie przyjmuje :P
Napisano 29 Wrzesień 200420 l INFO DLA KRAK OK - ugadałem się z Archangel-em i bracholem o godz 6:30 pod informacją kolejąwą w głównym budybku PKP (w tym zwężeniu)
Napisano 29 Wrzesień 200420 l krzysiek:)=> czemu twierdzisz ze takie wlosy mam? a jak ci powiem ze blond to co?:P little n=> takie zycie, trzeba robic co sie da zeby sie promowac;) pzdr panowie i do jutra:)
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Ekhm.. znowu mnie ktos myli z bratem :) P.S. Archangel, M@ti, Kuciel -> ID są gotowe.
Napisano 29 Wrzesień 200420 l te avatarki mają byś z imieniem, nazwiskiem i miastem ??? nie. Wystarczy wzór dna i siatkówka ;) Nie wiem czy się pojawię (w czwartej raczej na pewno mnie nie będzie). Może jakoś uda mi się wyrwać na piątek i sobotę.
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Gdzie dokładnie mamy się spotkać o 6:30?? W przejsciu kolo informacji??
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Tak - w przejściu (między kasami a tablicami) koło informacji w gmachu głównym - jak by co to prześle Ci na GG numer GSM identyfikatorki Krzysiek mi przesłał i już się drukują oto one: . . . . . . . . . . . . pozdr
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Fajne identyfikatorki.. takie male kwadraciki biale z czerwonymi krzyzykami.. a tak bardzo sie staralem w photoshopie... :-/ P.S. Nie starałem się znów tak bardzo i proszę ich nie oceniać. :)
Napisano 29 Wrzesień 200420 l PS. Czy w moim identyfikatorze mogłaby być ksywa przez duże "T" :D jakos tak łądniej mi wygląda ;) :D Pliiiisssssssssssss... :P
Napisano 29 Wrzesień 200420 l M@ti - już wydrukowałem kurcze jak zdąże to zdrobie poprosze Krzycha i drukne
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Ok, nic sie nie stalo :) Takie moje male zboczenie :) Teraz prosba do tych, ktorzy wybieraja sie z KAMERA!! :) Interesuje mnie bardzo tresc wykladu: 15:30-16:15 Zbigniew Maciej Dowgiałło Aspekty piękna w sztuce komputerowej Jeśli ktoś będzie miał kamerkę to będę bardzo, bardzo wdzięczny za udostępnienie mi tego materiału filmowego po warsztatach... Z góry dziękuję!!
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Tomku spróbuj mi tego nie nagrać to zabiję :p PS. Jak sklecisz cos fajnego to sluze serwerem :)
Napisano 30 Wrzesień 200420 l No i niestety poraz kolejny dalem plamy z wyjazdem :( a mialem dolaczyc do tych co z kraka jada... mam nadzieje ze nastepnym razem wkoncu dolacze. Tez tym razem mam nadzieje ze bardziej bedzie powazne podejscie w kwesti relacji video, DTM jest organizowane od 2000 roku a malo takich relacji jest... a szoda.
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Jesli nie dostane od Was fajnej relacji, artykuliku z DTM to zamykam ten caly biznes ;)
Napisano 30 Wrzesień 200420 l dobra po pierwszym dniu stwierdzam ze bylo fajowo, poza pokazami monitorow i Zbrush-a, kompy wykrzaczaly sie srednio co 6 minut ale to wina service packa 2 (nie instalujcie), poznalem chlopakow z maxa (po identyfikatorkach of corse), discreet byl swietny a pokaz jak firma rupik pvp robila teledysk mnie rozbroil, Maderek był ponad to wszystko i swymi opisami i wypowiedziami potrafil rozbawic i zaskoczyc wszystkich, pierwszy dzien udany, czekam na jutro :D
Napisano 1 Październik 200420 l 2 dzien tesh udany...wiecej Maderka...ale gosc od PSP9 nie wiedzial wogole czemu sie tam znalazl...a tymbardziej co robic z tym programem...ale pokaz animacji poklatkowej wymiatal :P 2h a facet na trzezwo (chyba :P) przesuwa wyciete tektorki symulujac ruch :D masakra :) pozdrawiam..
Napisano 1 Październik 200420 l noo animacja klatka po klatce byle genialna, discreet tez byl super, na psp 9 musioalem wyjsc bo nie wytrzymalem, a impra w pubie co najwarzniejsze udala sie w 100% superasno a jakie filmy beda z tego :D
Napisano 2 Październik 200420 l przyznam ze jest kurcze ciekawie bardzo. wczoraj wprawdzie nie moglam sie zjawic ale wstawie kilka zdjec z dnia pierwszego. maderek, discreet, odeon...
Napisano 2 Październik 200420 l no malo ale zawsze cos, tak na dobry poczatek. Jestem ciekaw jak tam dzien dzisiejszy wypadl, jak pokaz Fallen Art i wyklad BigL. Na zdjeciach widze glownie znajomy z firmy Janusz Rupik ze stoiskiem z logo AVID ... zadne inne firmy sie nie wystawialy w tym roku. Tak ubogo widze.
Napisano 2 Październik 200420 l hehe bigi nie dawal wyklady... ale Fallen Art swietny ogolnie ten dzien byl super co nie Phantom ;) hehe ja chce jeszcze raz pozdro dla ekipy z lodzi co wracalem z nimi:P Polibuda rules PS: Tomasz Kucharz odezwij sie na gadulcu oki? i ty drugi Tomek tez:)
Napisano 2 Październik 200420 l fakt :) czekam na nagrania Kucharzy :P a co do Fallen Art'a...uczucia mam mieszane...a z tego co wiem...duzo ludzi mialo podobne odczucia co moje :) (mieszane znaczy sie :P) trzeba to poprostu zobaczyc... a teraz... pozostaje cieszyc sie zdjeciami ...i czekac na kolejny DigiT 2005... pozdro...
Napisano 2 Październik 200420 l heh dzis bylo super takze, Falen Art wymiata, stwierdzam ze poziom prac konkursowych duzo lepszy niz w zeszlym roku, max 7 nie ma duzo nowych opcji ale stwierdzam ze te ktorych nie bylo w poprzednich wersjach przydadza sie niezmiernie. ps. M@Ti zalapales sie na zdjeciu :)
Napisano 2 Październik 200420 l Widzę - LOL ;) - wygląda to tak, jakbym z JR współpracował.. (co oczywiście byłoby mile widziane - Januszu, czekam na Twoją ofertę - mam nadzieję, że zauważysz z jakim wdziękiem wykrzaczam na tej ostatniej focie maxa 7 i uczynisz coś ku temu, bym mógł nad tą techniką pracować ;) ). Ogólnie było świetnie - impreza przerosła moje oczekiwania.. być może dlatego, że to już kolejny raz... atmosfera rządzi, ludzie byli wypaśnięci :) Nie chce mi się wpisywać znowu pozdr00wek dla wszystkich, ale myślę, że wiecie, że w tym mscu powinny znaleźć się pozdrowienia dla WAS - ludzi, którzy byliście tam z nami... :) Czekam na materiał wideo.... :) A wierzcie, bądź nie (tak, to do Was - do Was, którzy nie byliście ;) jest co oglądać :)
Napisano 2 Październik 200420 l //sorki,ze w 2 czesciach,ale wyskoczylo mi, ze mam za duzo buziek w poscie - jak sie da to niech to moDd sklei w calosc :) // Największa porażka DTM - koleś który nawijał o orgazmotronie, herr Dowgiałło - gdyby nie to, że spodziewałem się zupełnie czegoś innego to rzeklłbym iż koleś ma dość oryginalną wizję... niestety w aspekcie tytułu, na który liczyłem jego wizja mnie przerosła i zjadła... Druga porażka - wykrzaczalnośc prezentowanego softu... :) Hasło warsztatów: Staszek: Zapraszamy na prezentację monitorów. eLNinja(nie bijcie, jak się mylę :D): Eeeee.... tego się nie da ciągnąć z neta, nie idziemy :) :P LOL Główne zajęcie na DTM'04 - jedzenie ;) (ave TelePizza :) )