Archangel Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 ja i tak musze sie spotkac wczesniej z Tomkiem on ma moj bilet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Archangel - jutro do Ciebie zadzwonie na gsm i dogadamy się dokładnie - myśle że spotkamy się o 6:30 -a gdzie to już jutro ja na wszelki avatarka sobie sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 a ja sobie nie sprawie bo mi drukarka padla :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Jak mi nie padnie i nie zapomnę to Ci wydrukuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archangel Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Dzieki M@ti bede wdzieczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Mam mscowke nr 62 :),. wagon 9 :P Czyli jedziemy tylko we 4?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 NIe wiem - reszta chyba śpi :-) tak wygląda jakby z kraka jechało żeczywiście tylko 3 osoby PS - Avatarka właśnie będe drukował - wam też drukne M@ti - jakie są te identyfikatorki ?? - jak byś mi podał wymiary avatarka tak by ładnie spasował to drukne Wam na papierku photo pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 PS: - ostatnia chwila na 2 wolne miejsca w hotelu za 28/doba !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 9x5,5 cm - standardowe identyfikatory :) Eeej, czyli jedzie nas 4, czy 3?? Bo robi się coraz mniej ;) PS> To może sobie jakiś transparencik zrobimy?? ;) PPS> Jak już drukujesz avatarki to nie takie, żeby zakrywały cały identyfikator... możesz ksywę pod avatarem dorzucic ;) :P ..jak już chce Ci sie robić :) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 czterech - zapomniałem o sobie PS: jeśli zrobię sam avaterek (4 x 4,5 cm z podpisem ksywki na dole) to jesli na ich identyfikatorkach na całej długości będą dane to na pewno zasłoni część - napisz mi jakie dane oni umieszczają a jakie byś chciał propozycja po lewej avaterek - pod nim ksywka po prawej od góry MAX3D.PL Imię, nazwisko miasto, PS - Krzysiek - na pewno chcesz tego ryjca z warkoczami na identyfikatorku ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 PS> To może sobie jakiś transparencik zrobimy?? ;) :D Proponuję "Drużyna lajkonika" :) PS - Krzysiek - na pewno chcesz tego ryjca z warkoczami na identyfikatorku ??? To moja muza. Mialem 2 avatary, oba wcisne, podobnie jak wygląda symbol "%", gdzie koleczka to avatary. Wczesniej uzywalem innego, a po moim rocznym come-backu uzywam innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Archangel, M@ti --> rozumiem ze dla was tez po identyfikatorku? Jeśli tak, to fajnie by było, gdybyście dali mi linka do waszych avatarów w lekko lepszej jakości (wystarczy rozdzielczosc 160x160) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 moge sie pisac na avatarka drukowanego ?? niestety braciak zabral drukarke do firmy i niemam jak sobie zrobic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 jedzie ktos z okolic Łodzi? bo jednak choroba wymogla na mnie tylko sobote ale przynajminiej zobacze Fallen Art:) wiec jak ktos tez planuje wypad do wawy na sobote to niech da znac na moim gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 mnie poznacie po tym ze: 1. bede jedna z niewielu kobiet 2. zapewne bede latac z miejsca na miejsce z aparatem 3. identyfikator max3d.pl 4. szczegoly tu=> http://www.fotomad.friko.pl/ja.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Zapomnialas napisac, ze poznamy ci po kasztanowo-brązowych włosach :) P.S. Kuciel, ok. Ale reszty zgloszen juz nie przyjmuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 dzieki wielkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 to sie nam kora ostro reklamuje hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 te avatarki mają byś z imieniem, nazwiskiem i miastem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 INFO DLA KRAK OK - ugadałem się z Archangel-em i bracholem o godz 6:30 pod informacją kolejąwą w głównym budybku PKP (w tym zwężeniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 krzysiek:)=> czemu twierdzisz ze takie wlosy mam? a jak ci powiem ze blond to co?:P little n=> takie zycie, trzeba robic co sie da zeby sie promowac;) pzdr panowie i do jutra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Ekhm.. znowu mnie ktos myli z bratem :) P.S. Archangel, M@ti, Kuciel -> ID są gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 fakt- wielkie sorki :) kurcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 te avatarki mają byś z imieniem, nazwiskiem i miastem ??? nie. Wystarczy wzór dna i siatkówka ;) Nie wiem czy się pojawię (w czwartej raczej na pewno mnie nie będzie). Może jakoś uda mi się wyrwać na piątek i sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Gdzie dokładnie mamy się spotkać o 6:30?? W przejsciu kolo informacji?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Tak - w przejściu (między kasami a tablicami) koło informacji w gmachu głównym - jak by co to prześle Ci na GG numer GSM identyfikatorki Krzysiek mi przesłał i już się drukują oto one: . . . . . . . . . . . . pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 ich sehe nichts.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Fajne identyfikatorki.. takie male kwadraciki biale z czerwonymi krzyzykami.. a tak bardzo sie staralem w photoshopie... :-/ P.S. Nie starałem się znów tak bardzo i proszę ich nie oceniać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Jak to sie nei starales?? :o One maja blyszczec starannoscia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 PS. Czy w moim identyfikatorze mogłaby być ksywa przez duże "T" :D jakos tak łądniej mi wygląda ;) :D Pliiiisssssssssssss... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 M@ti - już wydrukowałem kurcze jak zdąże to zdrobie poprosze Krzycha i drukne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Dasz radę - wierzę w Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 OK. poprawka poszla. Sorki M@Ti, przeoczylem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Ok, nic sie nie stalo :) Takie moje male zboczenie :) Teraz prosba do tych, ktorzy wybieraja sie z KAMERA!! :) Interesuje mnie bardzo tresc wykladu: 15:30-16:15 Zbigniew Maciej Dowgiałło Aspekty piękna w sztuce komputerowej Jeśli ktoś będzie miał kamerkę to będę bardzo, bardzo wdzięczny za udostępnienie mi tego materiału filmowego po warsztatach... Z góry dziękuję!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 M@Ti - poszło-przeszło-wydrukowało masz duże T PS: - ja biore kamerke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Wrzesień 2004 Share Napisano 29 Wrzesień 2004 Tomku spróbuj mi tego nie nagrać to zabiję :p PS. Jak sklecisz cos fajnego to sluze serwerem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 No i niestety poraz kolejny dalem plamy z wyjazdem :( a mialem dolaczyc do tych co z kraka jada... mam nadzieje ze nastepnym razem wkoncu dolacze. Tez tym razem mam nadzieje ze bardziej bedzie powazne podejscie w kwesti relacji video, DTM jest organizowane od 2000 roku a malo takich relacji jest... a szoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 Jesli nie dostane od Was fajnej relacji, artykuliku z DTM to zamykam ten caly biznes ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 No czas sie zwijac, o 5tej wyjazd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 dobra po pierwszym dniu stwierdzam ze bylo fajowo, poza pokazami monitorow i Zbrush-a, kompy wykrzaczaly sie srednio co 6 minut ale to wina service packa 2 (nie instalujcie), poznalem chlopakow z maxa (po identyfikatorkach of corse), discreet byl swietny a pokaz jak firma rupik pvp robila teledysk mnie rozbroil, Maderek był ponad to wszystko i swymi opisami i wypowiedziami potrafil rozbawic i zaskoczyc wszystkich, pierwszy dzien udany, czekam na jutro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 2 dzien tesh udany...wiecej Maderka...ale gosc od PSP9 nie wiedzial wogole czemu sie tam znalazl...a tymbardziej co robic z tym programem...ale pokaz animacji poklatkowej wymiatal :P 2h a facet na trzezwo (chyba :P) przesuwa wyciete tektorki symulujac ruch :D masakra :) pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 noo animacja klatka po klatce byle genialna, discreet tez byl super, na psp 9 musioalem wyjsc bo nie wytrzymalem, a impra w pubie co najwarzniejsze udala sie w 100% superasno a jakie filmy beda z tego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 przyznam ze jest kurcze ciekawie bardzo. wczoraj wprawdzie nie moglam sie zjawic ale wstawie kilka zdjec z dnia pierwszego. maderek, discreet, odeon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 no malo ale zawsze cos, tak na dobry poczatek. Jestem ciekaw jak tam dzien dzisiejszy wypadl, jak pokaz Fallen Art i wyklad BigL. Na zdjeciach widze glownie znajomy z firmy Janusz Rupik ze stoiskiem z logo AVID ... zadne inne firmy sie nie wystawialy w tym roku. Tak ubogo widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 hehe bigi nie dawal wyklady... ale Fallen Art swietny ogolnie ten dzien byl super co nie Phantom ;) hehe ja chce jeszcze raz pozdro dla ekipy z lodzi co wracalem z nimi:P Polibuda rules PS: Tomasz Kucharz odezwij sie na gadulcu oki? i ty drugi Tomek tez:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 fakt :) czekam na nagrania Kucharzy :P a co do Fallen Art'a...uczucia mam mieszane...a z tego co wiem...duzo ludzi mialo podobne odczucia co moje :) (mieszane znaczy sie :P) trzeba to poprostu zobaczyc... a teraz... pozostaje cieszyc sie zdjeciami ...i czekac na kolejny DigiT 2005... pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 heh dzis bylo super takze, Falen Art wymiata, stwierdzam ze poziom prac konkursowych duzo lepszy niz w zeszlym roku, max 7 nie ma duzo nowych opcji ale stwierdzam ze te ktorych nie bylo w poprzednich wersjach przydadza sie niezmiernie. ps. M@Ti zalapales sie na zdjeciu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 Widzę - LOL ;) - wygląda to tak, jakbym z JR współpracował.. (co oczywiście byłoby mile widziane - Januszu, czekam na Twoją ofertę - mam nadzieję, że zauważysz z jakim wdziękiem wykrzaczam na tej ostatniej focie maxa 7 i uczynisz coś ku temu, bym mógł nad tą techniką pracować ;) ). Ogólnie było świetnie - impreza przerosła moje oczekiwania.. być może dlatego, że to już kolejny raz... atmosfera rządzi, ludzie byli wypaśnięci :) Nie chce mi się wpisywać znowu pozdr00wek dla wszystkich, ale myślę, że wiecie, że w tym mscu powinny znaleźć się pozdrowienia dla WAS - ludzi, którzy byliście tam z nami... :) Czekam na materiał wideo.... :) A wierzcie, bądź nie (tak, to do Was - do Was, którzy nie byliście ;) jest co oglądać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 //sorki,ze w 2 czesciach,ale wyskoczylo mi, ze mam za duzo buziek w poscie - jak sie da to niech to moDd sklei w calosc :) // Największa porażka DTM - koleś który nawijał o orgazmotronie, herr Dowgiałło - gdyby nie to, że spodziewałem się zupełnie czegoś innego to rzeklłbym iż koleś ma dość oryginalną wizję... niestety w aspekcie tytułu, na który liczyłem jego wizja mnie przerosła i zjadła... Druga porażka - wykrzaczalnośc prezentowanego softu... :) Hasło warsztatów: Staszek: Zapraszamy na prezentację monitorów. eLNinja(nie bijcie, jak się mylę :D): Eeeee.... tego się nie da ciągnąć z neta, nie idziemy :) :P LOL Główne zajęcie na DTM'04 - jedzenie ;) (ave TelePizza :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 orgazmotron to juz przegięcie..hehe koles powinien dostac bana:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi