Napisano 25 Maj 201311 l Moj pierwszy post tutaj, mam nadzieje, ze sie wam spodoba :) Piszcie, komentujcie, krytykujcie. model : maya, zbrush fur : shave&haircut render : vray, 3delight
Napisano 25 Maj 201311 l Rozwaliles tym obrazkiem system!!! Jak najbardziej na tak, brakuje mi tylko trochę "mokrego nosa".
Napisano 26 Maj 201311 l Świetne wejście na forum. Miażdżysz system! Gratulacje Fronta xD... wiem ,że będzie.
Napisano 26 Maj 201311 l Ale ma oczyska! :) Chetnie bym zobaczyl w ruchu taka sympatyczna malpke ;) Piekna robota.
Napisano 26 Maj 201311 l Autor Dziekuje za wszystkie komentarze. Cieszy mnie tak pozytywny odbior! Jesli chodzi o animacje, to juz nad tym myslalem. Chcialbym sprobowac, ale jest jedno ale. Do fotorealistycznej animacji potrzebowalbym spora ilosc naprawde dobrych blendshape'ow, wiec bylby to glownie chalange w modelowaniu, a chcialbym sie w najblizszym czasie skupic na shaderach i renderowaniu. Takze na razie animacja musi poczekac...i kdyz byloby super malpke ozywic :D
Napisano 27 Maj 201311 l Rewelacja! Nos ciut płaski ale shader skóry, oczka i cała reszta fantastyczna. Gratuluje!
Napisano 27 Maj 201311 l Autor @blinq : Masz racje z tym nosem ;/ Model nie wyszedl tak jakby mogl. Musze wiecej cwiczyc :)
Napisano 27 Maj 201311 l świetna;) pięknie było by ją zanimować. można by użyć jointów oprócz blendshap'ów. dobrze ustawione kostki pozwolą na bardziej swobodną animację. tak czy siak jeszcze raz wielkie gratulacje:)
Napisano 28 Maj 201311 l Hehe. Fajo. Wygląda jakby się przytulała japą do szyby - taka trochę płaska z przodu:)