Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 8,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mam spiskową teorię, ze Blizzard zrobił animację 32 klas i teraz sprzedaje ujęcia do kolejnych onlajnowych gier tego co nie wykorzystał. Scenariuszowo właśnie taki pierwszy WoW.

Napisano

Jako regularny gracz lol'a stwierdzam ze jest to zrobione genialnie. Zachowali klimat i umiejetnosci postaci ale w fajny sposob jak np. Unspeakable Horror Nocturna czy spin2win Garena.

Napisano

ogolnie dynamiczne i wysoko technicznie,

ale powielanie kalki jesli chodzi o reszte, choc pomysl z misiem tej malej czarownicy genialny :)

Napisano

ładny obrazek i genialna animacja, ale gdzieś już to widziałem, tyle że w lepszym wydaniu:

Napisano

ee, fajnie zrobione:)

to ze glupie, 95% cinematikow jest glupich i robionych na jedno kopyto :)

Napisano

Dla mnie, scenariuszowo klapa, animacja w większości przypadków jest ok, ale nie mogę przeżyć tego przytulenia misia przez mutanta Annie. Do tego ujęcia kadry jakieś puste, fajne to to było 5-6 lat temu. Teraz jest to przeciętna produkcja.

Napisano

Pokopiowane niektóre ujęcia ze znanych filmów. Dopatrzyłem się podobieństw do prometeusza i LOTRa, a jest ich pewnie więcej;) Wszystko musi być pokalkowane?

Napisano

Wyciągnęli nauki z polskiego klasyka: Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę...

Wszyscy ten trailer już gdzieś widzieli ale i tak się podoba :)

Napisano

Dla mnie masakrycznie słabe . Dźwięk tragedia, scenariusz tragedia, reżyseria tragedia. Sama animacja poprawna - nic więcej, w dzisiejszych czasach oczekuje się czegoś znacznie więcej. Odgłosy bohaterów jak z amatorskiej produkcji. Niczego jednak więcej nie oczekiwałem po cinematiku gry, gdzie targetem są 12-14 latkowie.

Napisano

Jak dla mnie ekstra, mnóstwo smaczków, ciekawych konceptów no i samą animację oglądałem z zapartym tchem. ;)

Napisano

jak dla mnie lepszy jest trailer z ładną graficzką i bez fabuły niż trailer z ładną graficzką ale przy okazji też ze zrytą fabułą

dlatego mi się podobało