Napisano 9 Lipiec 201311 l Pojawił się pierwszy oficjalny gameplay z GTA V: [video=youtube;N-xHcvug3WI]
Napisano 9 Lipiec 201311 l Może być gruuubo :) Ale zobaczymy jak to wyjdzie, ktoś wie jakie są plany R jeśli chodzi o wydanie tytułu na PC?
Napisano 9 Lipiec 201311 l miazga! będzie GotY jak nic @up na razie nic nie wiadomo, ale wszystkie GTA z opóźnienieniem w końcu wychodziły na PC
Napisano 9 Lipiec 201311 l Tyle w tej grze atrakcji, że niektórzy gracze już chyba nawet wzroku od kompa nie oderwą. O wyjściu z domu nawet nie wspominam ;)
Napisano 9 Lipiec 201311 l Jedyne co mnie martwi to to, że gra była robiona na konsole a teraz będzie dopiero portowana na PC z tego co wyczytałem...mam nadzieję, że nie powtórzą błędu poprzednika, kiedy to optymalizacja no cóż...nie istniała. To jest bardzo wydajny model jeśli chodzi o ekonomię firmy bo z tego co kojarzę to zarobki na wersjach konsolowych są ogromne, a an PC kilkakrotnie mniejsze ale dla graczy to nieraz koszmar.
Napisano 9 Lipiec 201311 l Jedyne co mnie martwi to to, że gra była robiona na konsole a teraz będzie dopiero portowana na PC O ile bedzie. Mam nadzieje ze tak. Red Dead Redemption pokazuje ze nie wszystkie gry maja to szczescie...
Napisano 9 Lipiec 201311 l yee multiplayer! erm wait... mam nadzieje, ze moderzy poprawią wnętrza, bo oswietlenie wypada znacznie gorzej niż exterior.
Napisano 9 Lipiec 201311 l Dla takiej gierki warto kupić konsolę. Za cenę średnio-wypasionej grafiki do pc można teraz kupić ps3 czy xbox, jak ktoś ma duży tv to już w ogóle nie ma o czym gadać. W sumie to nawet jak na konsolę, ciężko uwierzyć że to się wszystko zmieści na płycie i przy takiej grafie sprzęt to płynnie wyświetli.
Napisano 9 Lipiec 201311 l Nie musi się zmieścić, Max Payne 3 czy też LA Noire były na więcej niż jednej płycie DVD (na Xpudło) i parę innych gier też.
Napisano 10 Lipiec 201311 l Zapowiada się niezła miazga:] Mam nadzieję, że wypuszczą na pc i to znacznie szybciej niż GTA 4, która miała bodajże ponad pół roku obsuwy względem konsol. No a jeśli nie wypuszczą na pc to trzeba będzie kupić na xboxa. Tak czy siak na pewno w to zagram:]