walmord Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 http://www.polskieradio.pl/130/2789/Artykul/924885,Diplodok-%E2%80%93-smok-podrozujacy-w-czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 (edytowane) Alez wodzu, co wodz... Troche szkoda ze nie wzieli na warsztat "Skad sie bierze woda sodowa" ale to moje prywatne skrzywienie z dziecinstwa ;) Mam nadzieje ze nie spartola tego. Dzieki za linka. Pytanie czy 80 tysiecy zalatwia sprawe finansowania filmu zabrzmialo zabawnie zwazywszy ze kilka osob ma go robic przez... 4 lata. Wychodzi po 55 zlotych na dzien - sam bym nie przezyl za takie pieniadze :D Edytowane 5 Wrzesień 2013 przez Nezumi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 5 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2013 ale tłumaczą że to kasa tylko i wyłącznie na development, czylli dotarcie dopiero na start produkcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Wrzesień 2013 Share Napisano 6 Wrzesień 2013 A czy jest tutaj ktoś z Human Ark i mógłby podesłać jakieś info i może ciut więcej informacji o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 6 Wrzesień 2013 Share Napisano 6 Wrzesień 2013 80 tys euro ... i dofinansowania ... ... ludzie to robia aby zarobic miliony, wiec i ten projekt przyniesie profity - a sam bonus to takie turbo doladowanie, ktoz by go nie chcial :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 7 Październik 2013 Autor Share Napisano 7 Październik 2013 jeszcze coś do poczytania http://menstream.pl/wiadomosci-reportaze-i-wywiady/wojciech-wawszczyk-dla-disneya-rysowal-kaczora-donalda-teraz-pracuje-nad-polska-animacja,0,1395765.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 30 Październik 2013 Autor Share Napisano 30 Październik 2013 i jeszcze http://komiks.blog.polityka.pl/2013/10/29/film-o-diplodoku-od-kuchni/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 4 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2017 Widzieliście już? http://www.animationmagazine.net/features/sneak-peek-human-arks-new-comedy-diplodocus/ warte zrobienia z tego głównego newsa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 5 Grudzień 2017 Share Napisano 5 Grudzień 2017 Jeden z moich ulubionych komiksów :D Chociaż ledwo go pamiętam bo go czytałem z dwadzieścia pare lat temu :P Ale sentyment pozostał. Cudnie się zapowiada ta animacja! Trzymam kciuki Panowie i zazdroszczę pracy nad takim projektem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 5 Grudzień 2017 Share Napisano 5 Grudzień 2017 Graficznie bardzo ladnie sie prezentuje, fajna stylowa:) Ale chyba na czasach renderow przycinali bo straszne ziarno na tym zwiastunie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 5 Grudzień 2017 Share Napisano 5 Grudzień 2017 Pawelkos to celowy zabieg artystyczny, film grain ważna rzecz i warta każdych pieniondzów :) Trailer bardzo przyjemny, jestem na tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Grudzień 2017 Share Napisano 5 Grudzień 2017 Nie ma się co znęcać przy takim fragmencie ale już wiem, że pominę. Niemniej życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 6 Grudzień 2017 Share Napisano 6 Grudzień 2017 Dość obiecujące, choć chaotyczne, bardzo ładna scenka ze skarpą i gęstymi chmurami na niebie; co jednak budzi moje największe wątpliwości to dobór kolorów, jakoś to mi się nie klei nawet na screenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Grudzień 2017 Share Napisano 6 Grudzień 2017 zgadzam się - ten kadr ze skarpą ma potencjał - jako jedyny z zapowiedzi. Zycze sobie, by tuningowali reszte pod tą jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 6 Grudzień 2017 Share Napisano 6 Grudzień 2017 Pawelkos to celowy zabieg artystyczny(...) Zanim to napisalem to sie zastanawialem czy moj zart wejdzie... widac nie wszedl :). Ale podobno ironia nie dziala w internetach takze luzik;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi