Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Alez wodzu, co wodz... Troche szkoda ze nie wzieli na warsztat "Skad sie bierze woda sodowa" ale to moje prywatne skrzywienie z dziecinstwa ;)

Mam nadzieje ze nie spartola tego. Dzieki za linka.

Pytanie czy 80 tysiecy zalatwia sprawe finansowania filmu zabrzmialo zabawnie zwazywszy ze kilka osob ma go robic przez... 4 lata. Wychodzi po 55 zlotych na dzien - sam bym nie przezyl za takie pieniadze :D

Edytowane przez Nezumi

Napisano
  • Autor

ale tłumaczą że to kasa tylko i wyłącznie na development, czylli dotarcie dopiero na start produkcji...

Napisano

80 tys euro ... i dofinansowania ...

... ludzie to robia aby zarobic miliony, wiec i ten projekt przyniesie profity - a sam bonus to takie turbo doladowanie, ktoz by go nie chcial :).

Napisano

Jeden z moich ulubionych komiksów :D Chociaż ledwo go pamiętam bo go czytałem z dwadzieścia pare lat temu :P Ale sentyment pozostał. Cudnie się zapowiada ta animacja! Trzymam kciuki Panowie i zazdroszczę pracy nad takim projektem ;)

Napisano

Pawelkos to celowy zabieg artystyczny, film grain ważna rzecz i warta każdych pieniondzów :)

Trailer bardzo przyjemny, jestem na tak :)

Napisano

Nie ma się co znęcać przy takim fragmencie ale już wiem, że pominę. Niemniej życzę powodzenia.

Napisano

Dość obiecujące, choć chaotyczne, bardzo ładna scenka ze skarpą i gęstymi chmurami na niebie; co jednak budzi moje największe wątpliwości to dobór kolorów, jakoś to mi się nie klei nawet na screenach.

Napisano

zgadzam się - ten kadr ze skarpą ma potencjał - jako jedyny z zapowiedzi. Zycze sobie, by tuningowali reszte pod tą jakość.

Napisano
Pawelkos to celowy zabieg artystyczny(...)

Zanim to napisalem to sie zastanawialem czy moj zart wejdzie... widac nie wszedl :). Ale podobno ironia nie dziala w internetach takze luzik;)