Selena Napisano 18 Listopad 2013 Napisano 18 Listopad 2013 dla testu wykonałam pracke na bazie skanowanej głowy, wszystko w 3d + podmalówka w ps:) [ATTACH=CONFIG]92141[/ATTACH]
Mulholland Napisano 19 Listopad 2013 Napisano 19 Listopad 2013 Ale rzeźnia. :) Wg mnie trochę za dużo tej krwi po lewej stronie.
max_1989 Napisano 20 Listopad 2013 Napisano 20 Listopad 2013 odbilo sie malenstwu :) Przyzwoita praca, podoba mi sie sposob w jaki rozmywaja sie wlosy w lewym rogu, z kolei z ta krwia to niewiadomo, co jak i dlaczego, stad mam mieszane uczucia co do jej masywnej ilosci w tym ujeciu.
Selena Napisano 20 Listopad 2013 Autor Napisano 20 Listopad 2013 zamiar był taki aby pokazać zombiaka dopiero zarażonego, wymiotującego krwią, skóra jest mało zgniła, mało żył jest i innego detalu...stad tyle krwi, ale chyba ją jeszcze trochę poprawie:)
thecrev Napisano 21 Listopad 2013 Napisano 21 Listopad 2013 Bardzo ładna praca jednak krew niezbyt dobrze wygląda, moim zdaniem jest je za dużo a twarz nie jest nią zbyt ubrudzona, lepiej by to wyglądało jakby postać dopiero co kogoś ugryzła kogoś, można by dodać jakieś małe kawałki skóry itp ale praca bardzo przyzwoita.
plasti Napisano 22 Listopad 2013 Napisano 22 Listopad 2013 rzigam tynczom wersja hardcore :) calkiem fajna pracka
michalz00 Napisano 22 Listopad 2013 Napisano 22 Listopad 2013 Ja przy ostatniej pracy pisałem, że było za mało krwi. To tutaj muszę napisać, że krwi jest odpowiednio dużo ;) I całkowicie mnie przekonuje to wytłumaczenie: zamiar był taki aby pokazać zombiaka dopiero zarażonego, wymiotującego krwią, skóra jest mało zgniła, mało żył jest i innego detalu...stad tyle krwi
Traitor Napisano 22 Listopad 2013 Napisano 22 Listopad 2013 Fachowa glowka:) Rowniez uwazam, ze wlosy z tylu po lewej, oraz zamglone oczy nadaja fajnego dopelnienia uzyskanego klimatu.
Filipus Napisano 27 Listopad 2013 Napisano 27 Listopad 2013 Jak dla mnie szkoda pracy na coś na co nie chce się patrzeć. Ale warsztat spoko.
Selena Napisano 27 Listopad 2013 Autor Napisano 27 Listopad 2013 (edytowane) :) zombie, rzygające potwory i inne flaki w filmach, animacjach itd, też nie są specjalnie sexi:) nie wszystko jest dla estetów, niektore prace robi się właśnie po to aby obrzydzały i straszyły, były przekonywujące... a nie jako plakat nad łóżko Edytowane 27 Listopad 2013 przez Selena
ApaczoS Napisano 27 Listopad 2013 Napisano 27 Listopad 2013 Jak dla mnie szkoda pracy na coś na co nie chce się patrzeć. A krwawe horrory to lubisz oglądać :) Być może nie, to by wszystko tłumaczyło. Jak dla mnie krwi w sam raz. Jedynie się zastanawiam, jak na "toksycznego" zombiaka to krew powinna być bardziej...czarna?
Selena Napisano 27 Listopad 2013 Autor Napisano 27 Listopad 2013 a nie straciła by tzw "uroku" ? nie wiem:) można by spróbować, dzięki !
Sebazx6r Napisano 3 Grudzień 2013 Napisano 3 Grudzień 2013 Ale się oszpeciłaś. Dobrze kminię Twój autoskan?
Selena Napisano 4 Grudzień 2013 Autor Napisano 4 Grudzień 2013 przestań...człowiek inaczej zepnie włosy i od razu, że się oszpeciłam :D heheh
Luki Luki Napisano 5 Grudzień 2013 Napisano 5 Grudzień 2013 Nienajlepiej wygląda to, że ona wymiotuje w bok.
soshka.cg Napisano 11 Grudzień 2013 Napisano 11 Grudzień 2013 Cos mi sie tak zdaje ze lubujesz sie Selenko w takich hardcorowych klimatach :) Dla mnie bomba - choc troszke kadr mi nie siedzi - ta krew jakos tak mogla by bardziej do przodu na dol niz w lewy dolny rog rozbryzgac. Teraz tez lewa czesc masz w takim samym rozmyciu zarowno dla krwi jak i wlosow co splaszcza te dwa plany :) Swietny warsztat pozdro
Selena Napisano 12 Grudzień 2013 Autor Napisano 12 Grudzień 2013 właśnie kadrowanie to u mnie dość spory problem:) będe ćwiczyć ^^
Rekomendowane odpowiedzi