aconaut Napisano 28 Grudzień 2013 Share Napisano 28 Grudzień 2013 (edytowane) Witam finał jeszcze bym podłubał, mam taką przypadłość że poprawiałbym i poprawiał, ale w tym przypadku jeszcze przydałoby się kilka nocek przy tym zarwać. Ale wiadomo termin wykonania zawsze jakiś musi być;)... Witam, przedstawiam swój pomysł: scenka będzie przedstawiać detektywa poszukującego niebezpiecznego zbira, który się gdzieś sprytnie ukrył. Na razie szybki szkic, myślę o takim ujęciu. Sam detektyw będę chciał żeby wyglądał bardziej future, więc może zaaplikuję mu jakaś elektronikę, śrubki, kabelki. [ATTACH=CONFIG]94130[/ATTACH] Edytowane 1 Marzec 2014 przez aconaut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleMy Napisano 3 Styczeń 2014 Share Napisano 3 Styczeń 2014 bardzo fajnie wyszedł zarys przyczepionego złoczyńcy : ) ciekawe w jaki sposób zmodernizujesz postać na 1wszym planie - nawet najbardziej zaawansowane gadżety nie pomogą jeżeli zbir jest mądrzejszy od detektywa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 6 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2014 kolejny etap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 9 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2014 (edytowane) Edytowane 13 Styczeń 2014 przez aconaut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 13 Styczeń 2014 Share Napisano 13 Styczeń 2014 Bardzo ładny lineart, ciekaw jestem jak to pociągniesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 13 Styczeń 2014 Share Napisano 13 Styczeń 2014 eee no, ładne rzeczy tu się dzieją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 15 Styczeń 2014 Share Napisano 15 Styczeń 2014 Ha super! mam nadzieję, że część tego lineartu zostanie na skończonej pracy - było by marnotrawstwem tą przepiękną kreskę zamalowywać na potrzeby standardowego "digital'a" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 15 Styczeń 2014 Share Napisano 15 Styczeń 2014 Bardzo fajnego się tutaj coś gotuje. Będę tutaj często zaglądał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaset Napisano 30 Styczeń 2014 Share Napisano 30 Styczeń 2014 Smaczne! Szykuje się coś dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 1 Luty 2014 Autor Share Napisano 1 Luty 2014 Kolejny drobny krok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 1 Luty 2014 Autor Share Napisano 1 Luty 2014 Dziękuję za pozytywne, budujące opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Praca zapowiada się świetnie. Ale działasz jeszcze z nią? Do jutra powinieneś zamieścić jak najwięcej updatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 9 Luty 2014 Autor Share Napisano 9 Luty 2014 update dalej rysuję... myślę że w kolejnym update dodałbym już jakiś kolor Adek- Dzięki. Działam, działam... chroniczny brak czasu jak widać powoduje, że idzie mi to powoli, ale się nie poddaję, walczę dalej:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STRZYG Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 ..nie no, kolo..rozwalasz system! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 15 Luty 2014 Autor Share Napisano 15 Luty 2014 Dziękuje za nominacje. update jeszcze bez koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 16 Luty 2014 Autor Share Napisano 16 Luty 2014 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 16 Luty 2014 Share Napisano 16 Luty 2014 fajowe to będzie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 16 Luty 2014 Share Napisano 16 Luty 2014 brzuchol detektywa wyszedł znakomicie super sie zapowiada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 16 Luty 2014 Share Napisano 16 Luty 2014 to jest odstrzelone w kosmos! ciekaw jestem finiszu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 24 Luty 2014 Autor Share Napisano 24 Luty 2014 Wrzucam postęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 24 Luty 2014 Share Napisano 24 Luty 2014 szkoda że zmieniłeś kolor marynarki... przyjrzyj się ułożeniu broni bo nie siedzi dobrze w perspektywie, ułożenie reki/dloni sugeruje nieco inne ułozenie i trochę się to gryzie... pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aconaut Napisano 28 Luty 2014 Autor Share Napisano 28 Luty 2014 racja ułożenie broni coś nie tak, dzięki, poprawiłem trochę, ale ogólnie reszta też jest krzywa ;), wyszedłem z założenia że poprawna perspektywa, anatomia nie jest tak bardzo ważna w tej pracy, ważne żeby wszystko się trzymało kupy:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 28 Luty 2014 Share Napisano 28 Luty 2014 dobrze jest... kojarzy mi się z pracami "grubasa" z forum, a to na plus bo jest miszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 12 Marzec 2014 Share Napisano 12 Marzec 2014 Stylowa jak u MiskaHC. Super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 13 Marzec 2014 Share Napisano 13 Marzec 2014 Dla mnie najlepsza praca w 2d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonJakub Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 5* i na fronta z tym ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 27 Marzec 2014 Share Napisano 27 Marzec 2014 Mistrz! Pogubiłbym się w takiej ilości szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi