Napisano 28 Grudzień 201311 l Witam finał jeszcze bym podłubał, mam taką przypadłość że poprawiałbym i poprawiał, ale w tym przypadku jeszcze przydałoby się kilka nocek przy tym zarwać. Ale wiadomo termin wykonania zawsze jakiś musi być;)... Witam, przedstawiam swój pomysł: scenka będzie przedstawiać detektywa poszukującego niebezpiecznego zbira, który się gdzieś sprytnie ukrył. Na razie szybki szkic, myślę o takim ujęciu. Sam detektyw będę chciał żeby wyglądał bardziej future, więc może zaaplikuję mu jakaś elektronikę, śrubki, kabelki. [ATTACH=CONFIG]94130[/ATTACH] Edytowane 1 Marzec 201411 l przez aconaut
Napisano 3 Styczeń 201411 l bardzo fajnie wyszedł zarys przyczepionego złoczyńcy : ) ciekawe w jaki sposób zmodernizujesz postać na 1wszym planie - nawet najbardziej zaawansowane gadżety nie pomogą jeżeli zbir jest mądrzejszy od detektywa ;)
Napisano 15 Styczeń 201411 l Ha super! mam nadzieję, że część tego lineartu zostanie na skończonej pracy - było by marnotrawstwem tą przepiękną kreskę zamalowywać na potrzeby standardowego "digital'a" :)
Napisano 8 Luty 201411 l Praca zapowiada się świetnie. Ale działasz jeszcze z nią? Do jutra powinieneś zamieścić jak najwięcej updatów.
Napisano 9 Luty 201411 l Autor update dalej rysuję... myślę że w kolejnym update dodałbym już jakiś kolor Adek- Dzięki. Działam, działam... chroniczny brak czasu jak widać powoduje, że idzie mi to powoli, ale się nie poddaję, walczę dalej:).
Napisano 9 Luty 201411 l Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.
Napisano 24 Luty 201411 l szkoda że zmieniłeś kolor marynarki... przyjrzyj się ułożeniu broni bo nie siedzi dobrze w perspektywie, ułożenie reki/dloni sugeruje nieco inne ułozenie i trochę się to gryzie... pozdro ;)
Napisano 28 Luty 201411 l Autor racja ułożenie broni coś nie tak, dzięki, poprawiłem trochę, ale ogólnie reszta też jest krzywa ;), wyszedłem z założenia że poprawna perspektywa, anatomia nie jest tak bardzo ważna w tej pracy, ważne żeby wszystko się trzymało kupy:p
Napisano 28 Luty 201411 l dobrze jest... kojarzy mi się z pracami "grubasa" z forum, a to na plus bo jest miszczem