adek Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 Grupa filmowców pod kierownictwem Davida Sandberga w serwisie Kickstarter zbiera środki, aby szaloną komedię akcji utrzymaną w latach 80-tych "Kung Fury". Zobaczcie zwiastun Pełna treść: Kung Fury - zwiastun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukiszlak Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 To jest takie głupie ze aż genialne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 Co zresztą internet docenił. Fundusze zebrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 Ukończony film ma zostać udostępniony w internecie za darmo WTF, a gdzie dystrybucja na vhs? Kung Fuhrer bedzie ikoną pop kultury :D Mam nadzieje ze da sie to obejrzeć choć do połowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 More 80's than the 80's. Zwiastun ma rewelacyjny klimat. Efekty też bardzo spoko :) Ale nie wiem czy bym dał radę wysiedzieć nawet te 30 minut :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekszy0 Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 Straszna jest ta mega aberracja chromatyczna czy czymkolwiek to jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 Haha dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 Ja zwiastuna nie byłem w stanie przetrwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 "Grupa filmowców pod kierownictwem Davida Sandberga w serwisie Kickstarter zbiera środki, aby szaloną komedię akcji utrzymaną w latach 80-tych "Kung Fury"." Trochę to nie po polsku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 ale kicz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 spodziewałem się strasznej lipy, ale to jest bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 haha, tu się więcej dzieje niż w Sucker Punch :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 MASTERPIECE! i tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macksy Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Odjechane w kosmos, trailer obejrzałem już kilka razy, czekam na shorta z niecierpliwością. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Rodem z ze starych gier na automaty klimat xD. Moze byc dobre xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Dla mnie kozak na maxa! Czekam z niecierpliwością. 80s powahh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Styczeń 2014 Share Napisano 1 Styczeń 2014 To jest najlepsza rzecz jaką widziałem od baaaaardzo długiego czasu! Lofciam, ślę euraski i czekam z niecierpliwością! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi