Napisano 30 Grudzień 201311 l Grupa filmowców pod kierownictwem Davida Sandberga w serwisie Kickstarter zbiera środki, aby szaloną komedię akcji utrzymaną w latach 80-tych "Kung Fury". Zobaczcie zwiastun Pełna treść: Kung Fury - zwiastun
Napisano 30 Grudzień 201311 l Ukończony film ma zostać udostępniony w internecie za darmo WTF, a gdzie dystrybucja na vhs? Kung Fuhrer bedzie ikoną pop kultury :D Mam nadzieje ze da sie to obejrzeć choć do połowy.
Napisano 30 Grudzień 201311 l More 80's than the 80's. Zwiastun ma rewelacyjny klimat. Efekty też bardzo spoko :) Ale nie wiem czy bym dał radę wysiedzieć nawet te 30 minut :P
Napisano 30 Grudzień 201311 l Straszna jest ta mega aberracja chromatyczna czy czymkolwiek to jest :)
Napisano 30 Grudzień 201311 l "Grupa filmowców pod kierownictwem Davida Sandberga w serwisie Kickstarter zbiera środki, aby szaloną komedię akcji utrzymaną w latach 80-tych "Kung Fury"." Trochę to nie po polsku...
Napisano 31 Grudzień 201311 l Odjechane w kosmos, trailer obejrzałem już kilka razy, czekam na shorta z niecierpliwością. :D
Napisano 1 Styczeń 201411 l To jest najlepsza rzecz jaką widziałem od baaaaardzo długiego czasu! Lofciam, ślę euraski i czekam z niecierpliwością!