Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 925
  • Wyświetleń 111k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

No no! Widać że to rasowy bimbrownik, chyba jakiś kuzyn Wendrowicza. Typowa pijawka społeczna 😉 
Da się to szczególnie zauważyć po lekkim chodzie/pozie w trakcie chwiejnego kroku. Trochę na rauszu z nadzieją w oczach że już tuż za rogiem będzie czyściocha godna podniebienia smakosza. 😉 Tym bardziej, że zamierzasz dać świecące oczka, a to jeszcze wzmocni przekaz 😄 

Edytowane przez Mortom

Napisano

Bez rafała też mi się podoba najbardziej, szczególnie jeśli chodzi o kompozycję. W tym kolorowym i dwóch późniejszych bardzo mi się nie podobają te kształty na pierwszym planie. W tych dwóch ostatnich miałem ciekawe wrażenia, bo potwór jest tak koślawy, że ciężko rozeznać na co się patrzy, ale załącza się ciekawość i ma się chęć patrzeć i dociekać co to jest. W tym u góry imho jest lepiej (łatwiej), w tym u dołu przez oświetlenie, przez to jak bardzo linia ramion i nogi wtapiają się w tło jest o wiele trudniej i mam wrażenie, że nie jeden widz się podda. Wybacz ton krytyka sztuki ale czasami może się przydać wiedza jak to odbiera jakiś random 🙂

Napisano

Jak dla mnie to najlepiej wygląda "bez Rafała" - od razu przenosimy się z meliny bimbrowniczej do dziwnego miejsca, jaskini ludojada. Pan Pijawa - AKA Steryd, jest mniej spocony przez to jakoś tak straszniejszy 🙂 I jak zawsze podziwiam 🙂 

Napisano
8 hours ago, KLICEK said:

image.thumb.jpeg.304e267855c79c365a250e318e9a8b48.jpeg

image.thumb.jpeg.79e5262f39a0eece5c26422d9b8ca976.jpeg

A mi zaś te najbardziej pasują jeśli chodzi o kompozycje 😄 jedynie co to może gostka bym troche poobracał, żeby było lepiej widać ocb.

Ale ogolnie super , fajnie sie bawisz tym ziom 🙂

Napisano

Z tych dwóch ostatnich, mi bardziej podoba się ten dolny. Wygląda jak klatka z horroru, gdzie właśnie nie do końca widac o co chodzi ale jest strasznie i dziwnie 🙂 Super!

Napisano
  • Autor
11 godzin temu, Destroyer napisał:

To "bez rafał♦a" chyba najlepsze 🙂

ok dobrze wiedziec, tez tak czulem ze jak nie ma difa to nie ma co bic rafała tez tak zeby swiecil 🙂  ale mowie, na konceptach fajniej to wyglada 🙂  jeszcze caly czas mecze efekt latarki, ale nie jest to tak proste do zrobienia jak na koncepcie gdzie nic sie nie musi zgadzac tylko jeb i dziala 🙂 

10 godzin temu, EthicallyChallenged napisał:

Bez rafała też mi się podoba najbardziej, szczególnie jeśli chodzi o kompozycję. W tym kolorowym i dwóch późniejszych bardzo mi się nie podobają te kształty na pierwszym planie. W tych dwóch ostatnich miałem ciekawe wrażenia, bo potwór jest tak koślawy, że ciężko rozeznać na co się patrzy, ale załącza się ciekawość i ma się chęć patrzeć i dociekać co to jest. W tym u góry imho jest lepiej (łatwiej), w tym u dołu przez oświetlenie, przez to jak bardzo linia ramion i nogi wtapiają się w tło jest o wiele trudniej i mam wrażenie, że nie jeden widz się podda. Wybacz ton krytyka sztuki ale czasami może się przydać wiedza jak to odbiera jakiś random 🙂

a bardzo dziekuje za krytyke. Cale szczescie zapomnialem wczoraj sceny zapisac, wiec dzisiaj bede to meczyl od nowa 🙂 oczywiscie podziele sie updatami 😄

8 godzin temu, Mortom napisał:

Jak dla mnie to najlepiej wygląda "bez Rafała" - od razu przenosimy się z meliny bimbrowniczej do dziwnego miejsca, jaskini ludojada. Pan Pijawa - AKA Steryd, jest mniej spocony przez to jakoś tak straszniejszy 🙂 I jak zawsze podziwiam 🙂 

dzieki!

7 godzin temu, ArnoldSzczesliwy napisał:

A mi zaś te najbardziej pasują jeśli chodzi o kompozycje 😄 jedynie co to może gostka bym troche poobracał, żeby było lepiej widać ocb.

Ale ogolnie super , fajnie sie bawisz tym ziom 🙂

no dzisiaj pokombinuje, wlasnie zeby moze zza ramenia spogladal w kamere? no zobacze 😄 

6 godzin temu, bigworm napisał:

Z tych dwóch ostatnich, mi bardziej podoba się ten dolny. Wygląda jak klatka z horroru, gdzie właśnie nie do końca widac o co chodzi ale jest strasznie i dziwnie 🙂 Super!

dziekowa, tez mi sie bardziej podoba. Nie wiem czemu jest taka roznica pomiedzy viuportem (bo to jest screen viuportu) od finalnego renderu. Gdzie np. tlo zmienia kolor z jasnego na ciemny i robi sie dziwna dziura. Obczaje to jeszcze 🙂 

Bede wrzucal updaty na bank 😄 bo takie kombinowanie daje tone funu 

Napisano

Trochę to straszne... dobrze że przed snem nie widziałem, bo bym się w nocy zsikał 😜 
I jak na mój gust to Rafała bym trochę zmatował miejscami, a po za tym kozaczek 😱 Jak zwykle w sumie 😎 

Edytowane przez Mortom

Napisano
27 minutes ago, JmTm00 said:

Widzisz takiego w lesie a on do ciebie: "masz papier?" 🤭

"Mame na jutro do szkoły trzeba przynieść blok techniczny i farbki"  😄 

Napisano

Na ostatnim obrazku po prostu pan ma niskobłonnikową dietę. A czym to skutkuje... no właśnie takim wyrazem twarzy podczas... no wszyscy wiemy podczas czego 😉 LUB właśnie dowiedział się że jest ojcem tego tam wyżej... 😄 

P.S.
I jak zwykle szacunek, świetne renderki 👍

Napisano

Ten joystick między nogami dziwnie się na mnie patrzy 👀 Co jest dość dziwne, bo jak widać na złączonym obrazku, facet najwyraźniej śpiewa solówkę The Trooper Żelaznej Dziewicy. Ale może nadinterpretuję intencje autora, więc kończę 😉 

Napisano

Pan z cienkimi nóżkami przypomina mi te stwory co latają koło człowieka i wieczorami wysysają krew - znaczy się komary, nie wampiry - te są w skarbówce i zamiast krwi drenują kasę, co w niektórych przypadkach jest o wiele dotkliwsze i wredniejsze od poczciwego komara - AKA postrachu wieczornych pijatyk/grilli/ognisk z kiełbaską 😉

Pan nieco niżej to typowy przedstawiciel klasy ultra - mordka w podkowę, 2 lewe ręce i wzmocniona zbroja ortalionowa 😉 Tylko loga Adidasa brakuje i może iść na mecz legii 😉 czy innego klubu kibolskiego 😉 

P.S.
Jak zwykle klasa Panie Marcinie!

Edytowane przez Mortom

Napisano

Diabołek wygląda na miłego rogacza z sąsiedztwa - taki rogaty pan z bazarku PIEKIEŁKO: Kierowniku... kup pan 3 zegareczki w cenie jednego - do oferty dołączam, tylko dzisiaj, promocyjne! 3 umęczone dusze polityków którzy obiecują co tylko pan kierownik sobie zażyczy 😄 

Edytowane przez Mortom

Napisano

Jak dla mnie to reakcja na to że został pokazany w TV - z cyklu: Ojej to ja TAK wyglądam... NO cudo! 
BigPupyeyeEmoji.pngE2FF723E-B3CF-42F9-A13D-EF08F33A29A9Large.jpg

Napisano

Czy to ta pani Cartman AKA "Rozgraczona łania" z South Parku? 😉 

P.S.
Jak zawsze klasa mój drogi! 

Napisano

Cthulhu spotkał obcego a potem mieli dzieciaczka... awww 🙂 sładziak! 👶
Pewnie dla zabawy niszczy sobie światy, a w wolnych chwilach straszy w USA wtykając krówkom 🐄 sondy w tyłek 😉 Klasyka! 🤩