Qbikster Napisano 21 Styczeń 2014 Napisano 21 Styczeń 2014 Witam. Znalazł się czas pomiędzy projektami w którym zespołowo wypluliśmy z radością taką oto krótką animkę zapraszam pozdrawiam
wroniec Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 Heh, dobre :D Mimo wszystko nie zrezygnował z zabawy, ważna nauka ;]
zio_mal Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 pocieszne:) heh na szczęście mój synek tak nie wskakuje na takiego konika hehe
CzAk1 Napisano 22 Styczeń 2014 Napisano 22 Styczeń 2014 Muszę się przyznać...śmiechłem :D Fajnie tak sobie zrobić coś takiego w międzyczasie.
mallow Napisano 23 Styczeń 2014 Napisano 23 Styczeń 2014 Fajne, ale moim zdaniem o parę sekund za krótkie. Trochę inaczej rytm bym tutaj rozłożył, bo tak to dosłownie przelatuje ten film przed oczami. Zanim widz zdąży zauważyć na co patrzy, to już się film dawno skończył. Z technicznych uwag - coś się niedobrego dzieje z cieniem po lewej na dole. Strasznie migocze.
Selena Napisano 23 Styczeń 2014 Napisano 23 Styczeń 2014 hahah genialne :D gratuluje, fantastyczna animacja
DrRambo Napisano 23 Styczeń 2014 Napisano 23 Styczeń 2014 zdecydowanie za krótka o pare sekund. jednakże nie zmienia to faktu iż bardzo fajnie zrobione i zabawne. to co mi się rzuciło w oczy to bug ze spręzynką. chowa się pod podłoże co chwilke
Soulinka12 Napisano 26 Styczeń 2014 Napisano 26 Styczeń 2014 świetna animacja :) bardzo wdzięczna postać ;) będą może jakieś dalsze dzieje ufolka ?
Ania Napisano 26 Styczeń 2014 Napisano 26 Styczeń 2014 Bardzo fajne. Nie wydaje mi się za krótkie, jest w sam raz, nie miałby takiego uroku gdyby się przedtem zastanawiał czy wskoczyć.
Qbikster Napisano 27 Styczeń 2014 Autor Napisano 27 Styczeń 2014 Witam. W imieniu zespołu dzięki za komentarze i obejrzenia. Zaskoczyły mnie pozytywnie komentarze " Poplułem monitor". O to nam chodziło - nieważne są bugi, że szumi IRmapa, że sprężynka wchodzi w podłogę najlepszą dla mnie reakcją jest śmiech, brecht, uśmiech itp. Będzie ciąg dalszy placu zabaw i ufoków - kierdy - nie wiem - znów zapewne pomiędzy projektami czyli zakres 1 tydz - 3 mies. :) pozdrawiam
psuja427 Napisano 30 Styczeń 2014 Napisano 30 Styczeń 2014 Świetne! Miałem to nieszczęście, że pierwszy raz widziałem to na dłużących się laboratoriach - prowadzący dziwnie się na mnie patrzył jak się popłakałem ze śmiechu :D
Rekomendowane odpowiedzi