little-ninja Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 ...no wiec czas zaklepac sobie watek zeby sie zmobilizowac bo projekt jaki mam w glowie bedzie kosztowal wiele pracy jak sadze tym bardziej ze rabne calosc w kolorkach wiec bedzie kicha :D, co do klimatow to bedzie to luzne polaczenie stylu mad maxa z wizja upadku miasta np w akirze...calos skladac sie bedzie z 3 ilustracji zakomponowanej w pionie jak sie spreze to moze w tym tygodniu porzuce szkic calosci ... znajac zycie peter znow mnie przeklnie za infantylne podejscie do tematu no ale coz ..hehe no i jeszcze foto story dla powiewu klimatu poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 ninja jak to spieprzysz to zamorduje :D zartuje nie no klimat bedzie git p.s nie zepsuj tego bo mad maxowskie i falloutowe klimaty kocham i jak ci sie uda to bedziesz moim faworytem :D heh ale jak narazie jeszcze sie nie zawiodlem na twoich prackach wiec powodzenia :) heh do postu nizej drug ja cie ubiju :D no nie rob sobie jaj taki zarabisty film ale kwestia gustu no nie jak nie mozna lubiec mad maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Boze, jakis gej w skorzanych spodniach, idacy z pudlem. Ale to infantylne. Kijowe te budynki, wygladaja, jakby sie wywrocily. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mCh Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 dr ug(janie?): nie lubisz pejczy, niewolnictwa i lateksu? z tymi budynkami to fakt, tragedia. na dodatek zniszczone. kto je, pytam, kto je popsuł? no fajnie, a ja marzyłem kiedyś o podium... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaa Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 dobre klimaty... ...koniec świata właśnie z tym mi się kojarzy... ...war never changes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Ninja - a miałem przyłączyć się... heh... niestety właśnie zrezygnowałeś za mnie :) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 znowu cos zmalujsz little n.; komiksowo czy tym razem bardziej klasycznie? hmm .. powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 To nie gey to super machofuker jak narazie to po referkach widze ze klimat najbardziej mi odpowiada ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnet Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 jeszcze w zasadzie niczego nie pokazales ale jusz jestes moim faworytem mały-nindżo :D.... licze na obszerne relacje udokumentowane wieloma obrazkami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 god damn it - mad max rules (szczegolnie part I)- ktos jeszcze wyskoczy z haslem "gej w skoorze" - normalnie bedzie katownia albo i nawet bicie pasami :) powodzenia - bo klimat jest w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 \m/ Fallout \m/ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 8 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2004 ech bez podniety bo kolor was zabije hehe..teraz to wiem juz na pewno ze ze szkicem bedzie troch trzeba poczekac mam mase roboty i do pon musze sie z tym uporac...no ale znajac siebie gdzie najwiekszy scisk zawsze sie ucieka do czegos przyjemnego...sie zobaczy, mile widziana powsciagliwosc(tak czy siak milo uslyszec poparcie, nawet te przewrotne ;)) poz ps dzudzu a jak myslisz ??;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Szaloony Max idzie do pracy w szaloonym biurze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Taaaa... była sobie bitwa... teraz jeszcze Bigleba brakuje żebym siadł pod ścianą i smarkał w rękaw. Jedyna nadzieja w legendarnym lenistwie architektów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 nooooo rzeczywiscie mamy podobne tematy, no to powodzenia zycze jak architekt architektowi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pm_ceglowski Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Sami architekci ;) ehh a chcialem troche od tematu odpoczac :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Baggins przetarł szlak architektom i teraz wszyscy poszli za ciosem.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 hehe moj szkic koncepcyjny na przekor peterowi m. bedzie niechlujny jak wszystkie zreszta ;) no i rozgrzeweczka ... poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Koles jest dla mnie rewelacyjny, gruboskorny ale z wielkim sercem. Taki ostatni czlowiek mnie urządza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 taa cos w tym stylu lendi ;) jeszcze cos przed snem w przerwie miedzy dzwonnikiem z noter dam a alladynem heh...lapa cos za duza ale to olowek wiec poprawka bedzie prosta no i szkic zostaje bedzie na pierwsza ilustracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Ładne cieniowanie, styl komiksowy, nawet bardzo komiksowy (nie wiem czy to dobrze)... Zobaczymy jak to pokolorujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 prabab - ja tez nie wiem czy to dobrze ale tak wyszlo (zreszta jak wszystko;))...co do kolorow boje sie tylko zebym nie wymiekl heheh i zdarzyl w czasie oki to szkic do pierwszej ilustracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 sorki ninja nie doczytalem ... bedziesz kolorowal? no ciekawe co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 dzudzu - no trzeba by bylo;) maly suplement bo chyba nie wszyscy zalapali o co mi chodzi ...calosc bedzie skladac sie z 3 ilustracji jedna pod druga taka opowiesc w trzech odslonach, 3 kadrach no nie wiem jak wam to prosciej wytlumaczyc...taka 1 strona komiksu bez tekstu i to co widzicie powyzej to pierwsza ilustracja ktora jest zaznaczona na szkicu koncepcyjnym jako 1 "ferscik look"...nastepnie przechodze do 2 i pozniej do 3 a po tym bede to wszystko kolorowal na kompie od cala filozofia ...uff poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Nie masz co tlumaczyc taka pracka juz swiecila triumfy na podium... Z tym ze to byly sekwencje zblizenia .... Yol btw Co wy tak z tymi fajkami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 WOW :O bardzo ladne - jedyne do czego sie doczepie to mordka tej malpki. No i jedno pytanie :) po co mu taka giwera skoro juz jest ostatni ?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 tomur - trudno taki mam pomysl i bede go kontynuowal ... a ilustracja juz nie byla na podjum??? wybacz ale to malo odkrywcze stwierdzenie z twojej strony...co z tego ze byl cykl obrazkow polegal zupelnie na czym innym rysowany przez kogo innego i na inny temat, a poza tym tlumacze tym ktorzy nie skapowali a wiem ze tacy byli ;) barton-fink - kto powiedzial ze jest ostatnim stworzeniem na ziemi???? zreszta i tak zalorzenie pracy jest takie ze kolo odkrywa z dnia na dzien ze jest jedynym CZLOWIEKIEM .... ps .. teraz widze masakrycznie skopalem reke kolesia echh poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 aby zyc trzeba jesc, aby jesc trzeba polowac, a oszczepow przeciez uzywal nie bedzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 dzx shin ;) ps co do powodow powstania malpki ... musi troche rozbic patetyczny klimat kolesia zeby praca nie wpadla w kompletny patos ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Ciągle nie łapię tej "ostatniości" ale rysunek milutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 oki powyzszy rys poprawilem i wsadzilem w to samo miejsce teraz lapka jest chyba lepsza rk jakiej ostatnosci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 giwera ? - 'Kto ma wiekszego" ;) hehe hmm jakos bardziej charakter calosci mowi mi ze ten czlowiek gdzies zmieza a nie ze jest ostatnim ;) z reszta nie moge sobie wyobrazic jak przedstawic "ostatniego czlowieka" na ziemi .... :/ narazie little twoja pracka najbardziej mi sie podoba ... ;) wiec powodzenia mamafakierze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 wrazenie jak najbardziej trafne ...niedlugo dowiesz sie do kad kolo zmierza ...;) a wlasciwie przez co ...to jest taki wieczny tolacz skazany na samotnosc ech skad my to znamy ;/ poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 lilus pikne to mosz ino troche za bardzo mi to przypomina kolesia i jego zwierzaka z animki Rockfish z Blur Studio. jak zwykle powodzenia misiu, masz duze szanse znajac twoje nieLittle mozliwosci ;) narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 dzx dirty - animki nie widzialem wiec sobie sciagne moze mnie zainspiruje jeszcze bardziej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 swietnie ci idzie ninjo, bardzo mnie sie podoba klimat i twoj styl, ...nie wiem jeszcze co ale cos mi twoja praca przypomina... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 oki chopoki jestem przygotowany do kolorowania 1 ilustracji ...biore sie za druga ...hmmto moze potrwac bo jest dosc skomplikowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 pokoloruj ołówek bedzie jak immortel bilal`a. serio mówie ta małpa jest okropna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 wiem o co ci chodzi ale nie wiem czy dam rade wlasnie tak sobie mysle ze warto byloby pokombinowac co do techniki...co do malpy nom musze sie przyznac (heh teraz dopiero) nie z tej bajki troche ale to wszystko moze byc zmienione to tylko podklad wiec bez nerw ... ps no to przerwa na bilala ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 no wlanie little-n; czemu zrezygnowales z waloru - tak sie robi w komiksach przed nalozeniem koloru? mam tu przed nosem spider-mana i widze, ze nijaki McFarlane dziarga walor kreska co wcale nie przeszkadza potem wrzucic extra kolorek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 tak ale zauwaz ze wogole nie walorowalem w tuszu tzn nie kladlem czerni ..to podklad do psa albo bede calosc malowal albo pomysle nad inna technika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 ok, kumam ... ciekawe jak to wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 narazie tragedja zal pokazywac :////////////////////////////////////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valah Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 ja sie nie znam, ale ninja sensei zbiera punkciory:). bardzo mi sie podoba ten kadr.powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 16 Wrzesień 2004 Share Napisano 16 Wrzesień 2004 Ufff, już się bałem, że zostawisz takie kiczowate ujęcie na twarze postaci! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 witam...rysunek jak zawsze swietny...nic dodac nic ujac...i malpka tesh spoko jest...sfazowana ostro ;P nic tylko zycze wspanialej pracy :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 little zamiast wrzucac babki na forum dawaj kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 20 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2004 antos a my sie znamy ??ze sie zaskoczyles ;)? peter kochanienki aktualnie pracuje nad 3 rzeczami na zlecenie i jest dupa ...wiem jedno ze bilal mi chyba nie wyjdzie pojade w kierunku dusso jak dam rade ;) tak czy siak dzieki za przypomnienie ;) poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrypa Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 ninja! powalcz jeszcze z tematem. Masz talent to nie podlega dyskusji - ale łapa jest monstrualna, prawie tułów z i głowa sie w niej mieści. To przeszkadza w "odbiorze". Wiem jak to jest, robisz coś długo, dłubiesz godzinami i po jakimś czasie przestajesz dostrzegać pewne usterki rysunku. Wtedy pozostaje najstarsza szrtuczka swiata - oceniaj swoja pracę oglądając jej odbicie w lustrz. To pozwala na pewien dystans. Ale, ogólnie, praca duzy luzik - jeszcze kilka kresek i będzie Moebius. PS Na Boga! Załatw tę małpę- jest okropna Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Dziwnie wyszło w tuszu- cała bryła gdzieś zginęła a żal, bo walory w ołówku wyglądały dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi