Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

...no wiec czas zaklepac sobie watek zeby sie zmobilizowac bo projekt jaki mam w glowie bedzie kosztowal wiele pracy jak sadze tym bardziej ze rabne calosc w kolorkach wiec bedzie kicha :D, co do klimatow to bedzie to luzne polaczenie stylu mad maxa z wizja upadku miasta np w akirze...calos skladac sie bedzie z 3 ilustracji zakomponowanej w pionie jak sie spreze to moze w tym tygodniu porzuce szkic calosci ... znajac zycie peter znow mnie przeklnie za infantylne podejscie do tematu no ale coz ..hehe

no i jeszcze foto story dla powiewu klimatu

dog1.jpg

poz

• Odpowiedzi 106
  • Wyświetleń 21,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ninja jak to spieprzysz to zamorduje :D

zartuje nie no klimat bedzie git

p.s nie zepsuj tego bo mad maxowskie i falloutowe klimaty kocham i jak ci sie uda to bedziesz moim faworytem :D

heh ale jak narazie jeszcze sie nie zawiodlem na twoich prackach wiec powodzenia :)

heh do postu nizej drug ja cie ubiju :D no nie rob sobie jaj taki zarabisty film ale kwestia gustu no nie jak nie mozna lubiec mad maxa

Napisano

Boze, jakis gej w skorzanych spodniach, idacy z pudlem. Ale to infantylne.

Kijowe te budynki, wygladaja, jakby sie wywrocily.

Napisano

dr ug(janie?): nie lubisz pejczy, niewolnictwa i lateksu? z tymi budynkami to fakt, tragedia. na dodatek zniszczone. kto je, pytam, kto je popsuł?

no fajnie, a ja marzyłem kiedyś o podium...

Napisano

dobre klimaty...

...koniec świata właśnie z tym mi się kojarzy...

...war never changes

Napisano

Ninja - a miałem przyłączyć się... heh... niestety właśnie zrezygnowałeś za mnie :) :P

Napisano

znowu cos zmalujsz little n.; komiksowo czy tym razem bardziej klasycznie?

hmm .. powodzenia.

Napisano

To nie gey to super machofuker

jak narazie to po referkach widze ze klimat najbardziej mi odpowiada ...

Napisano

jeszcze w zasadzie niczego nie pokazales ale jusz jestes moim faworytem mały-nindżo :D.... licze na obszerne relacje udokumentowane wieloma obrazkami :D

Napisano

god damn it - mad max rules (szczegolnie part I)- ktos jeszcze wyskoczy z haslem "gej w skoorze" - normalnie bedzie katownia albo i nawet bicie pasami :)

powodzenia - bo klimat jest w sam raz

Napisano
  • Autor

ech bez podniety bo kolor was zabije hehe..teraz to wiem juz na pewno ze ze szkicem bedzie troch trzeba poczekac mam mase roboty i do pon musze sie z tym uporac...no ale znajac siebie gdzie najwiekszy scisk zawsze sie ucieka do czegos przyjemnego...sie zobaczy, mile widziana powsciagliwosc(tak czy siak milo uslyszec poparcie, nawet te przewrotne ;))

poz

ps dzudzu a jak myslisz ??;D

Napisano

Taaaa... była sobie bitwa... teraz jeszcze Bigleba brakuje żebym siadł pod ścianą i smarkał w rękaw. Jedyna nadzieja w legendarnym lenistwie architektów ;)

Napisano

nooooo rzeczywiscie mamy podobne tematy, no to powodzenia zycze jak architekt architektowi :D

Napisano

Baggins przetarł szlak architektom i teraz wszyscy poszli za ciosem.. :)

Napisano
  • Autor

hehe moj szkic koncepcyjny na przekor peterowi m. bedzie niechlujny jak wszystkie zreszta ;)

zarys.jpg

no i rozgrzeweczka ...

zarys2.jpg

poz

Napisano

Koles jest dla mnie rewelacyjny, gruboskorny ale z wielkim sercem. Taki ostatni czlowiek mnie urządza :)

Napisano
  • Autor

taa cos w tym stylu lendi ;)

jeszcze cos przed snem w przerwie miedzy dzwonnikiem z noter dam a alladynem heh...lapa cos za duza ale to olowek wiec poprawka bedzie prosta

no i szkic zostaje bedzie na pierwsza ilustracje

zarys3.jpg

Napisano

Ładne cieniowanie, styl komiksowy, nawet bardzo komiksowy (nie wiem czy to dobrze)... Zobaczymy jak to pokolorujesz :)

Napisano
  • Autor

prabab - ja tez nie wiem czy to dobrze ale tak wyszlo (zreszta jak wszystko;))...co do kolorow boje sie tylko zebym nie wymiekl heheh i zdarzyl w czasie

oki to szkic do pierwszej ilustracji

1ilu.jpg

Napisano

sorki ninja nie doczytalem ... bedziesz kolorowal?

no ciekawe co z tego wyjdzie.

Napisano
  • Autor

dzudzu - no trzeba by bylo;)

maly suplement bo chyba nie wszyscy zalapali o co mi chodzi ...calosc bedzie skladac sie z 3 ilustracji jedna pod druga taka opowiesc w trzech odslonach, 3 kadrach no nie wiem jak wam to prosciej wytlumaczyc...taka 1 strona komiksu bez tekstu i to co widzicie powyzej to pierwsza ilustracja ktora jest zaznaczona na szkicu koncepcyjnym jako 1 "ferscik look"...nastepnie przechodze do 2 i pozniej do 3 a po tym bede to wszystko kolorowal na kompie od cala filozofia ...uff

poz

Napisano

Nie masz co tlumaczyc taka pracka juz swiecila triumfy na podium...

Z tym ze to byly sekwencje zblizenia ....

Yol

btw Co wy tak z tymi fajkami ?

Napisano

WOW :O

bardzo ladne - jedyne do czego sie doczepie to mordka tej malpki.

No i jedno pytanie :) po co mu taka giwera skoro juz jest ostatni ?? :)

Napisano
  • Autor

tomur - trudno taki mam pomysl i bede go kontynuowal ... a ilustracja juz nie byla na podjum??? wybacz ale to malo odkrywcze stwierdzenie z twojej strony...co z tego ze byl cykl obrazkow polegal zupelnie na czym innym rysowany przez kogo innego i na inny temat, a poza tym tlumacze tym ktorzy nie skapowali a wiem ze tacy byli ;)

barton-fink - kto powiedzial ze jest ostatnim stworzeniem na ziemi???? zreszta i tak zalorzenie pracy jest takie ze kolo odkrywa z dnia na dzien ze jest jedynym CZLOWIEKIEM ....

ps .. teraz widze masakrycznie skopalem reke kolesia echh

poz

Napisano

aby zyc trzeba jesc, aby jesc trzeba polowac, a oszczepow przeciez uzywal nie bedzie;)

Napisano
  • Autor

dzx shin ;)

ps co do powodow powstania malpki ... musi troche rozbic patetyczny klimat kolesia zeby praca nie wpadla w kompletny patos ;)

Napisano

Ciągle nie łapię tej "ostatniości" ale rysunek milutki.

Napisano

giwera ? - 'Kto ma wiekszego" ;) hehe

hmm jakos bardziej charakter calosci mowi mi ze ten czlowiek gdzies zmieza a nie ze jest ostatnim ;) z reszta nie moge sobie wyobrazic jak przedstawic "ostatniego czlowieka" na ziemi .... :/

narazie little twoja pracka najbardziej mi sie podoba ... ;) wiec powodzenia mamafakierze ;)

Napisano
  • Autor

wrazenie jak najbardziej trafne ...niedlugo dowiesz sie do kad kolo zmierza ...;) a wlasciwie przez co ...to jest taki wieczny tolacz skazany na samotnosc ech skad my to znamy ;/

poz

Napisano

lilus pikne to mosz ino troche za bardzo mi to przypomina kolesia i jego zwierzaka z animki Rockfish z Blur Studio. jak zwykle powodzenia misiu, masz duze szanse znajac twoje nieLittle mozliwosci ;) narka

Napisano

swietnie ci idzie ninjo, bardzo mnie sie podoba klimat i twoj styl, ...nie wiem jeszcze co ale cos mi twoja praca przypomina... pozdro

Napisano
  • Autor

oki chopoki jestem przygotowany do kolorowania 1 ilustracji ...biore sie za druga ...hmmto moze potrwac bo jest dosc skomplikowana

prz.jpg

Napisano

pokoloruj ołówek bedzie jak immortel bilal`a. serio mówie

ta małpa jest okropna :P

Napisano
  • Autor

wiem o co ci chodzi ale nie wiem czy dam rade wlasnie tak sobie mysle ze warto byloby pokombinowac co do techniki...co do malpy nom musze sie przyznac (heh teraz dopiero) nie z tej bajki troche ale to wszystko moze byc zmienione to tylko podklad wiec bez nerw ...

ps no to przerwa na bilala ;D

Napisano

no wlanie little-n; czemu zrezygnowales z waloru - tak sie robi w komiksach przed nalozeniem koloru? mam tu przed nosem spider-mana i widze, ze nijaki McFarlane dziarga walor kreska co wcale nie przeszkadza potem wrzucic extra kolorek :)

Napisano
  • Autor

tak ale zauwaz ze wogole nie walorowalem w tuszu tzn nie kladlem czerni ..to podklad do psa albo bede calosc malowal albo pomysle nad inna technika

Napisano

ja sie nie znam, ale ninja sensei zbiera punkciory:). bardzo mi sie podoba ten kadr.powodzenia

Napisano

witam...rysunek jak zawsze swietny...nic dodac nic ujac...i malpka tesh spoko jest...sfazowana ostro ;P nic tylko zycze wspanialej pracy :)

pozdro...

Napisano
  • Autor

antos a my sie znamy ??ze sie zaskoczyles ;)?

peter kochanienki aktualnie pracuje nad 3 rzeczami na zlecenie i jest dupa ...wiem jedno ze bilal mi chyba nie wyjdzie pojade w kierunku dusso jak dam rade ;)

tak czy siak dzieki za przypomnienie ;)

poz

Napisano

ninja! powalcz jeszcze z tematem. Masz talent to nie podlega dyskusji - ale łapa jest monstrualna, prawie tułów z i głowa sie w niej mieści. To przeszkadza w "odbiorze".

Wiem jak to jest, robisz coś długo, dłubiesz godzinami i po jakimś czasie przestajesz dostrzegać pewne usterki rysunku. Wtedy pozostaje najstarsza szrtuczka swiata - oceniaj swoja pracę oglądając jej odbicie w lustrz. To pozwala na pewien dystans.

Ale, ogólnie, praca duzy luzik - jeszcze kilka kresek i będzie Moebius.

PS Na Boga! Załatw tę małpę- jest okropna

Powodzenia!

Napisano

Dziwnie wyszło w tuszu- cała bryła gdzieś zginęła a żal, bo walory w ołówku wyglądały dużo lepiej.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.