Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

...no wiec czas zaklepac sobie watek zeby sie zmobilizowac bo projekt jaki mam w glowie bedzie kosztowal wiele pracy jak sadze tym bardziej ze rabne calosc w kolorkach wiec bedzie kicha :D, co do klimatow to bedzie to luzne polaczenie stylu mad maxa z wizja upadku miasta np w akirze...calos skladac sie bedzie z 3 ilustracji zakomponowanej w pionie jak sie spreze to moze w tym tygodniu porzuce szkic calosci ... znajac zycie peter znow mnie przeklnie za infantylne podejscie do tematu no ale coz ..hehe

no i jeszcze foto story dla powiewu klimatu

dog1.jpg

poz

• Odpowiedzi 106
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ninja jak to spieprzysz to zamorduje :D

zartuje nie no klimat bedzie git

p.s nie zepsuj tego bo mad maxowskie i falloutowe klimaty kocham i jak ci sie uda to bedziesz moim faworytem :D

heh ale jak narazie jeszcze sie nie zawiodlem na twoich prackach wiec powodzenia :)

heh do postu nizej drug ja cie ubiju :D no nie rob sobie jaj taki zarabisty film ale kwestia gustu no nie jak nie mozna lubiec mad maxa

Napisano

dr ug(janie?): nie lubisz pejczy, niewolnictwa i lateksu? z tymi budynkami to fakt, tragedia. na dodatek zniszczone. kto je, pytam, kto je popsuł?

no fajnie, a ja marzyłem kiedyś o podium...

Gość User190
Napisano

Ninja - a miałem przyłączyć się... heh... niestety właśnie zrezygnowałeś za mnie :) :P

Napisano

jeszcze w zasadzie niczego nie pokazales ale jusz jestes moim faworytem mały-nindżo :D.... licze na obszerne relacje udokumentowane wieloma obrazkami :D

Napisano

god damn it - mad max rules (szczegolnie part I)- ktos jeszcze wyskoczy z haslem "gej w skoorze" - normalnie bedzie katownia albo i nawet bicie pasami :)

powodzenia - bo klimat jest w sam raz

Napisano

ech bez podniety bo kolor was zabije hehe..teraz to wiem juz na pewno ze ze szkicem bedzie troch trzeba poczekac mam mase roboty i do pon musze sie z tym uporac...no ale znajac siebie gdzie najwiekszy scisk zawsze sie ucieka do czegos przyjemnego...sie zobaczy, mile widziana powsciagliwosc(tak czy siak milo uslyszec poparcie, nawet te przewrotne ;))

poz

ps dzudzu a jak myslisz ??;D

Napisano

Taaaa... była sobie bitwa... teraz jeszcze Bigleba brakuje żebym siadł pod ścianą i smarkał w rękaw. Jedyna nadzieja w legendarnym lenistwie architektów ;)

Napisano

Baggins przetarł szlak architektom i teraz wszyscy poszli za ciosem.. :)

Napisano

taa cos w tym stylu lendi ;)

jeszcze cos przed snem w przerwie miedzy dzwonnikiem z noter dam a alladynem heh...lapa cos za duza ale to olowek wiec poprawka bedzie prosta

no i szkic zostaje bedzie na pierwsza ilustracje

zarys3.jpg

Napisano

prabab - ja tez nie wiem czy to dobrze ale tak wyszlo (zreszta jak wszystko;))...co do kolorow boje sie tylko zebym nie wymiekl heheh i zdarzyl w czasie

oki to szkic do pierwszej ilustracji

1ilu.jpg

Napisano

dzudzu - no trzeba by bylo;)

maly suplement bo chyba nie wszyscy zalapali o co mi chodzi ...calosc bedzie skladac sie z 3 ilustracji jedna pod druga taka opowiesc w trzech odslonach, 3 kadrach no nie wiem jak wam to prosciej wytlumaczyc...taka 1 strona komiksu bez tekstu i to co widzicie powyzej to pierwsza ilustracja ktora jest zaznaczona na szkicu koncepcyjnym jako 1 "ferscik look"...nastepnie przechodze do 2 i pozniej do 3 a po tym bede to wszystko kolorowal na kompie od cala filozofia ...uff

poz

Napisano

Nie masz co tlumaczyc taka pracka juz swiecila triumfy na podium...

Z tym ze to byly sekwencje zblizenia ....

Yol

btw Co wy tak z tymi fajkami ?

Napisano

tomur - trudno taki mam pomysl i bede go kontynuowal ... a ilustracja juz nie byla na podjum??? wybacz ale to malo odkrywcze stwierdzenie z twojej strony...co z tego ze byl cykl obrazkow polegal zupelnie na czym innym rysowany przez kogo innego i na inny temat, a poza tym tlumacze tym ktorzy nie skapowali a wiem ze tacy byli ;)

barton-fink - kto powiedzial ze jest ostatnim stworzeniem na ziemi???? zreszta i tak zalorzenie pracy jest takie ze kolo odkrywa z dnia na dzien ze jest jedynym CZLOWIEKIEM ....

ps .. teraz widze masakrycznie skopalem reke kolesia echh

poz

Napisano

giwera ? - 'Kto ma wiekszego" ;) hehe

hmm jakos bardziej charakter calosci mowi mi ze ten czlowiek gdzies zmieza a nie ze jest ostatnim ;) z reszta nie moge sobie wyobrazic jak przedstawic "ostatniego czlowieka" na ziemi .... :/

narazie little twoja pracka najbardziej mi sie podoba ... ;) wiec powodzenia mamafakierze ;)

Napisano

lilus pikne to mosz ino troche za bardzo mi to przypomina kolesia i jego zwierzaka z animki Rockfish z Blur Studio. jak zwykle powodzenia misiu, masz duze szanse znajac twoje nieLittle mozliwosci ;) narka

Napisano

wiem o co ci chodzi ale nie wiem czy dam rade wlasnie tak sobie mysle ze warto byloby pokombinowac co do techniki...co do malpy nom musze sie przyznac (heh teraz dopiero) nie z tej bajki troche ale to wszystko moze byc zmienione to tylko podklad wiec bez nerw ...

ps no to przerwa na bilala ;D

Napisano

no wlanie little-n; czemu zrezygnowales z waloru - tak sie robi w komiksach przed nalozeniem koloru? mam tu przed nosem spider-mana i widze, ze nijaki McFarlane dziarga walor kreska co wcale nie przeszkadza potem wrzucic extra kolorek :)

Napisano

antos a my sie znamy ??ze sie zaskoczyles ;)?

peter kochanienki aktualnie pracuje nad 3 rzeczami na zlecenie i jest dupa ...wiem jedno ze bilal mi chyba nie wyjdzie pojade w kierunku dusso jak dam rade ;)

tak czy siak dzieki za przypomnienie ;)

poz

Napisano

ninja! powalcz jeszcze z tematem. Masz talent to nie podlega dyskusji - ale łapa jest monstrualna, prawie tułów z i głowa sie w niej mieści. To przeszkadza w "odbiorze".

Wiem jak to jest, robisz coś długo, dłubiesz godzinami i po jakimś czasie przestajesz dostrzegać pewne usterki rysunku. Wtedy pozostaje najstarsza szrtuczka swiata - oceniaj swoja pracę oglądając jej odbicie w lustrz. To pozwala na pewien dystans.

Ale, ogólnie, praca duzy luzik - jeszcze kilka kresek i będzie Moebius.

PS Na Boga! Załatw tę małpę- jest okropna

Powodzenia!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności