Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Darmowy, malenki programik w ktorym mozna cuda wymalowac. Linki znajduja sie w opisie pod filmem. Jak chcecie sie pobawic to polecam ustawienie fluidity na 100%, sharpness na 0% and wylaczenie "drying". I nagle macie farbe rozlana na monitorze - super sprawa!

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetny program! Pomijając zastosowanie przedstawione w filmie, to świetna zabawa dla dzieciaków! Tego potrzebowałem. :)

Napisano

Bardzo mi się podoba!

Da się zmieniac wielkośc obszaru roboczego?

Napisano
  • Autor
Bardzo mi się podoba!

Da się zmieniac wielkośc obszaru roboczego?

"[F2] toggles through a set of preset resolutions for now. But be careful, it will clear the image! (500x500, 800x600, 1024x768, 1024x1024, 1280x720 (default), 1280x1024, 1024x1280, 2048x1280)"

Wszystko jest opisane tutaj:

http://www.taron.de/forum/viewtopic.php?f=4&t=6

Napisano

Dziękuję Nezumi!

Pobawiłem się trochę, świetna zabawa!

Przypomina mi to taki stary wygaszacz ekranu, gdzie puplit zamieniał się w oczko wodne, tzn. gdy ruszaliśmy kursorem wyświetlany obraz zaczynał falowac.

Ciekawe jakie efekty można by uzyskac gdyby była możliwośc importu zdjęc i mazania po nich, tak aby ten efekt rozmywał zdjęcie, ale bez dodatkowej farby na nie wylewanej.

Napisano
  • Autor

Autor jest bardzo entuzjastycznie nastawiony i zdecydowanie chce programik rozwijac. To chyba pierwszy soft poza zbrushem ktory ma opcje tak zabawowe ze odciagaja mnie od pracy w nim :D

Napisano

Hmm...za tydzien auto wykupi i zniknie? Wyglada cool...ciekawe czy sie rozwinie czy podzieli los sculptrisa...

Napisano
  • Autor

Wyszla nowa wersja z dodanym modyfikatorem do pedzla. Kapitalna sprawa :)

Napisano

a mi nie działa jak należy

http://1.bp.blogspot.com/-eTG7eDYbpKI/UyF6TYq4vII/AAAAAAAADYU/SrBELX7fmdw/s1600/error.jpg

jaką masz kartę? może sterowniki?

Radeon HD7900, być może wina sterowników. Lecz nie będę ich zmieniał dla tego programu, bo wszystko mi śmiga jak należy. A nowa Krita 2.8 mi w ogóle nie reaguje. Odpala się i nie mogę ani kreski postawić, a w wersji 2.7 wszystko oprócz filtrów dobrze działało.

Napisano

Reinstalowałem stery do Wacoma, reinstalowałem kompa i zrestartowałem program z wrazliwością na rozmiar pena ustawioną na on. Działa.

Napisano

program udowadnia jak wiele mozna zmiescic w 260kb...szkoda tylko ze nie idzie fullscreen...