Orangegraphics Napisano 21 Marzec 2014 Napisano 21 Marzec 2014 (edytowane) Witam serdecznie, Przedstawiam zestaw wizualizacji wykonanych na potrzeby prezentacji tworzonych przez nas tekstur podłóg. (Uwaga duże pliki) Analogiczny zestaw dla innej podłogi: Jeśli ktoś byłby zainteresowany teksturami podłóg w naprawdę bardzo wysokich rozdzielczościach zapraszam na http://3docean.net/user/Orangegraphics Po więcej informacji: http://orangegraphics.pl/en/floor-textures.html Pozdrawiam Edytowane 21 Marzec 2014 przez Orangegraphics
polka dot Napisano 21 Marzec 2014 Napisano 21 Marzec 2014 hej, teksturka i materiały podłóg bardzo ładne, ale krzesła Magisa stanowczo zbyt cienkie - to są grube konstrukcje z metalu. ogólnie temat wizek oddany perfekcyjnie, natomiast otocznie trochę odstaje.
Mulholland Napisano 21 Marzec 2014 Napisano 21 Marzec 2014 Bardzo podoba mi się ta drewniana konstrukcja wnętrza. Ogólnie fajne wizki.
xmass Napisano 22 Marzec 2014 Napisano 22 Marzec 2014 piękne rzeczy! Drewno bardzo przekonywujące. Kocyk świetnie wyszedł. Tekstury podłogi mega dobre! Jeśli to nie tajemnica - mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat fotografowania parkietu? Jakiś schemat oświetlenia, jak to fotografować itp.? Mam mały dostęp do takich rzeczy (parkietów) więc chętnie bym dowiedział się więcej na ten temat :) Pozdrawiam!
jahred6 Napisano 22 Marzec 2014 Napisano 22 Marzec 2014 Jakość świetna, materiały itd też. Ładnie się ogląda, ale coś pomotałeś ze skalą - magisy albo stół - siedząc tak kładziesz brodę na blacie, miedzy siedziskiem a blatem powinno być 30-35 cm różnicy a jest z minimum 60cm (na moje oko). Sofa też mi nie siedzi, ale to stylowo bardziej:) Bardzo ładnie ogólnie!
..:: WIKTOR ::.. Napisano 22 Marzec 2014 Napisano 22 Marzec 2014 Mi się taca podoba :) Ogólnie wnętrze przyjemne chociażby ze względu na belki i dużo światła. Aaa i koc/narzuta wygląda bardzo ładnie tylko obrazy do bani ;P
Orangegraphics Napisano 23 Marzec 2014 Autor Napisano 23 Marzec 2014 Dzięki wielkie za pozytywne komentarze:) Jak tak patrzę to rzeczywiście stół jest trochę zbyt wysoki. Odnośnie techniki fotografowania podłóg to się niestety nie odpowiem, ponieważ były one skanowane na skanerze wielkoformatowym. Pozdrawiam,
arturprx2 Napisano 25 Marzec 2014 Napisano 25 Marzec 2014 Fajny klimat, świetny detal, warkocz na robótce zamiata ;]
dSoul Napisano 25 Marzec 2014 Napisano 25 Marzec 2014 Wizualizacja super. Cukierek, ale nieprzesłodzony! Wszystko ładnie siedzi, jeśli chodzi o parkiety, architekturę i ogólny klimat. Jedyny minus to Jack, który przepił gdzieś kaustykę i grubość szkła :P
PurePixel Napisano 26 Marzec 2014 Napisano 26 Marzec 2014 Bardzo ładnie oświetlone !! Drażni mnie trochę na pierwszym obrazku to światło na górze. Jest sztuczne w porównaniu do reszty. Te cienkie szczebelki balustrady chyba nie wytrzymałyby ciężaru klimatyzatora. Ogólne wrażenia super!! Pozdrawiam!
Orangegraphics Napisano 2 Kwiecień 2014 Autor Napisano 2 Kwiecień 2014 Dziękuje bardzo za fronta :) bardzo się cieszymy z niego:) Klimatyzator jest kurtyną powietrzną, blokującą ruch powietrza pomiędzy odciętą strefą w tle. Dzięki za wszystkie komentarze, Pozdrawiam
Orangegraphics Napisano 17 Kwiecień 2014 Autor Napisano 17 Kwiecień 2014 Z przyjemnością informujemy o uruchomieniu nowej strony internetowej. Wraz z nią zdecydowaliśmy się na otwarcie sklepu internetowego. Aktualnie są w nim nasze dwie pierwsze tekstury podłóg, w bardzo dużych rozdzielczościach. W niedalekiej przyszłości planujemy poszerzyć ofertę sklepu o wiele kolejnych produktów. Zachęcamy do wypróbowania oraz ciekawi jesteśmy waszych opini. Z tego powodu przygotowaliśmy również mały kupon rabatowy. "Opening" na 25% zniżki, aktywny do jutra. http://www.orangegraphics.pl/store
Orangegraphics Napisano 3 Czerwiec 2014 Autor Napisano 3 Czerwiec 2014 Do naszego sklepu wrzuciliśmy nową teksturę: http://orangegraphics.pl/shop/oak-bright/ z tego powodu przygotowaliśmy również mały kupon promocyjny specjalnie dla użytkowników Max3d.pl - "MAX3D" - uprawnia do 30% zniżki, ważny do 8.06.2014. Pozdrawiamy
Rekomendowane odpowiedzi