cho.co Napisano 13 Lipiec 2014 Share Napisano 13 Lipiec 2014 Pirat super, podobuje mi się. Takoż babeczki - lubię ich biodra i naturalnie układające się piersi (lekko zadarty zarys w pierwszym, rozpływające się u leżącej i wyciśnięte w gorsecie, choć te może najmniej, bo za mało "soczyście" je ścisnąłeś). Co do kobitki z bagietkami - świetny styl. Może tylko głowa nieco za duża (albo pani jest niska, a może to też kwestia jej fryzury). W ogóle to wszystko świetne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 14 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2014 Dzięki za komenta! Faktycznie niska wyszła, nie zwróciłem na to uwagi wogóle, spróbuję minimalnie zmniejszyć głowę i pokombinuję może uda mi się ją podwyższyć nieco, thnx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 14 Lipiec 2014 Share Napisano 14 Lipiec 2014 "pani z bagietkami" heh. Ma fajny wyraz twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 14 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2014 Tomasz G: Dziekówka! :) Zmniejszyłem troszkę głowę i całą lekko wydłużyłem, dajcie znać czy lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 16 Lipiec 2014 Share Napisano 16 Lipiec 2014 Oooo ale fajne te ostatnie :) miodzio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAGOO Napisano 16 Lipiec 2014 Share Napisano 16 Lipiec 2014 Super prace :) podoba mi się Twoja żonglerka ciepłymi kolorami masz taki warsztat jaki zawsze chciałam mieć .... ehhh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 18 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2014 pumax, DAGOO: dzięki wielkie, bardzo mi miło! Jakiś szkicor do następnej pracki i ćwiczenie czegoś bardziej skomplikowanego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 22 Lipiec 2014 Share Napisano 22 Lipiec 2014 bardzo mi sie tó podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamesanin Napisano 24 Lipiec 2014 Share Napisano 24 Lipiec 2014 wiadro łez... no śliczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 31 Październik 2014 Autor Share Napisano 31 Październik 2014 mysz, kamesanin: Dzięki bardzo! Taki szybki teścik animacji w TVPaincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 1 Listopad 2014 Share Napisano 1 Listopad 2014 fajna ta animacja ale jako miniaturke bym jej nie dawał ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 1 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2014 Rozpu: Dzięki! No masz racje, ale na razie nie chce mi sie zmieniać :) Poki co jakieś szkicory stare dorzucam sube imagenes imagenes gratis subir fotos online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 1 Grudzień 2014 Share Napisano 1 Grudzień 2014 Super lineart + super cieniowanie = Super obrazek:) Planujesz dodać kolor? Chętnie bym zobaczył w kolorze to dzieło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 1 Grudzień 2014 Share Napisano 1 Grudzień 2014 Super :) też chętnie bym zobaczył w kolorze^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 1 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2014 Dzięki! Mam w klorze, ale nie leży mi za bardzo i już nie chce mi sie poprawiać, trochę za gęsty lineart i cięzko mi zrobić lekkostrawną kolorystykę sube imagenes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 2 Grudzień 2014 Share Napisano 2 Grudzień 2014 siada jak złoto małe zróżnicowanie nie zaszkodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 2 Grudzień 2014 Share Napisano 2 Grudzień 2014 http://s3.postimg.org/j6a9g25xf/sklad1.jpg ta babka w rogu mi sie kojarzy stylem z iainem mccaigiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 2 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2014 No to fajnie, w takim razie ciesze sie ze kolor sie podoba i z mccaiga :), dziękować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlanRysa Napisano 2 Grudzień 2014 Share Napisano 2 Grudzień 2014 fajna ta perspektywa, mistrzowsko wykonujesz te prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theSZ Napisano 2 Grudzień 2014 Share Napisano 2 Grudzień 2014 Przecież kolor jest miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 10 Grudzień 2014 Share Napisano 10 Grudzień 2014 Czy to targ La Boquería?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 11 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2014 (edytowane) AlanRysa, theSZ: Dzięki za miłe słowo! Traitor: hehe, oczywiście inspirowane tym targiem własnie :) Edit: O i dzięki za fronta :) Edytowane 11 Grudzień 2014 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 12 Grudzień 2014 Share Napisano 12 Grudzień 2014 (Ha, też pomyślałam o la boquerii... ten smrodek w dziale z rybą...) Dużo się dzieje, lubię takie :) Wojtek jak zwykle na propsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2014 hehhe dzięki Monika! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 16 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 17 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2015 (edytowane) jeszcze jakieś ćwiczenia Edytowane 14 Luty 2017 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 14 Luty 2017 Autor Share Napisano 14 Luty 2017 Trochę eksploatacjii ołówka. imag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 14 Luty 2017 Share Napisano 14 Luty 2017 Auuuuu mocne. Super, że jest w większej rozdziałce. Ile Ci to zajęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 14 Luty 2017 Autor Share Napisano 14 Luty 2017 Dzięki wielkie! Powiem szczerze, że ciężko powiedzieć, bo to robiłem tak trochę bez ciągłości, z doskoku po kilkanaście minut na początku, a ostatnio przysiedziałem 2 dni robocze, żeby skończyć i żeby się już nie kurzyło. Myślę, że w sumie to ze 3-4 dni by się zebrało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 14 Luty 2017 Share Napisano 14 Luty 2017 Genialne, świetny detal. Ostatnio na forum pojawia się coraz więcej prac wykonanych ołówkiem, bardzo mnie to cieszy. Poproszę więcej! P.s Znajdźcie szachownice, te rozsypane pionki mnie rozwaliły. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 14 Luty 2017 Share Napisano 14 Luty 2017 A jakiej wielkości jest oryginał? Ilość detalu masakruje. Nie wiem czemu, ale trochę skojarzyło mi się z "Niesamowitymi przekrojami" z dzieciństwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 15 Luty 2017 Autor Share Napisano 15 Luty 2017 Dzięki bardzo! Miło, że ktoś się przygląda z takim zainteresowaniem :) Oryginał jest na formacie a2. Największym wyzwaniem dla ręki były długie kreski jak kable przecinające przestrzeń, żeby się nie omsknąć i zachować kierunek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 3 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2017 Trochę staroci, ale tu nie wrzucałem, więc daję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 3 Lipiec 2017 Share Napisano 3 Lipiec 2017 Masz cierpliwość do tych detali...podziwiam. Na front-a to powinno lecieć !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 3 Lipiec 2017 Share Napisano 3 Lipiec 2017 Ten środkowy jak się skroluje po ekranie - fajny efekt ;) Świetna kreska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi