Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zeby jeszcze bardziej sprecyzowac to ma fajne cycki ;).... a wogole to moze tez byc slad po eskadrze mysliwcow przelatujacych przed chwila... albo zblizenie na letnia sukienke(biala w niebieskie kwiatki... bardzo krociutka ;)) jakiejs pieknosci... albo jakis koles wzial sobie biala kartke maznal pare razy na niebiesko i wrzocil na forum zeby ludzie mieli zagwozdke....

Napisano

Sam se pomaż:)

Tałem ten obrazek bo bylem ciekaw co ludzie widza patrzac na niego, a nie tak jak ty uwazasz ze wziolem pedzelek(nawiasem mowiac nie potrafie go obslugiwac) i sobie pomazalem tak od niechcenia i wrzucilem na forum tak dla picu.

Napisano

chcesz nas zahipnotyzowac? ;)

tak czy inaczej srednio mi takie cos pasuje do dzialu gallery, moze raczej 2d artworks, to nawet speed nie jest..

Napisano

Kompletne nic ja rozumiem, aby dać tam jakiś napis w dolnym prawym rogu taki napis, co będzie przodował w pracy a tu nie ma nic, jeśli chcecie sobie pomarzyć patrząc na jakąś abstrakcje to równie dobrze można sobie narysować prostą na kartce i kombinować, czemu się ją narysowało albo, jakim elementem większej całości ona jest.

Napisano

Dragor - 3ba było wrzucić wszystkie te pracki do 1 tematu... ja streszcze po kotce komentarz do wszystkich - słabo, bardzo słabo... robione z doskoku do komputera.... posiedź, popracuj nad tym, co chcesz przekazać, a nie wrzucaj takiego kiczu... sorki, kicz to to też nie jest...

Napisano

Co to się na tym forum dzieje :P Jakieś testy na spostrzegawczość, tu horyzonty tu chmurki, może jeszcze plamy atramentu ?:)

Szczerze to nic nie widzę na tym obrazku bo nic na nim nie ma

Napisano

Niby nic lub jak inni nazywaja kich lub jak ktos woli gowno.Ale jaką uwagę przyciągneło.

Dochodzę do wniosku że im praca durniejsza, bardziej kiczowata tym ma wieksza ogladalnosc.

P.S Dałem to żeby zobaczyć co ludzie widza patrzac na to.

A jesli mowimy o kiczu, to dla jednego disco polo to super muza a dla mnie to g.... chyba zrozumieliscie o co mi chodzi.

A skoro sie nie podoba to nie piszcze, nie napisalem co myslicie tylko co widzicie.

Ta praca z zalożenia nie miala być konkretna, miala być wszystkim i niczym i jest tym co chcialem wyrazic.

A zreszta po co ja sie wysilam, i tak wszyscy maja gleboko w d.... co pisze.

I dla nich to na zawsze pozostanie g... zresza sie nie dziwie.

Sorry za zanudzanie Was.

A jesli zaczynam dzialac wam na nerwy powiedzcie a sie z tąd usunę.

Narazie.

Napisano

niespelniony :) i jeszcze artysta tez mi cos.Taki za mnie artysta jak z ..... niewazne co. Nie o to mi chodzilo ale nie wazne.

Jak to czasami bywa zle mnie zrozumiano.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności