Napisano 7 Kwiecień 201410 l Wygląda imponująco ale nie widzę miejsca w branży gier na takie rozwiązania. Liczą się tylko silniki w których można szybko robić gameplay gryczyli unity, UE4 i gdzieś tam dalej CryEngine.
Napisano 7 Kwiecień 201410 l znajac japoczykow beda mieli na tym kilka niesamowitych tytułów, ale Monio ma racje, te aspekty są wazniejsze niż dof czy hdr. @Azbesty: masz racje, Blender game engine lepszy.
Napisano 7 Kwiecień 201410 l Gdyby sony dotrzymało umowy i niezmienili by zdania to kto wie olaf jak dzisiaj by wyglądał Blender Game engine :D
Napisano 7 Kwiecień 201410 l nie ma co gdybać. Unity jest byle jakie, ale swietnie sie w nim pracuje i za grosze mozna wpuszczac gry na nexgeny (patrz Max na XBO) więc nie zawsze chodzi o jakosc. Wracajac do tematu - nie pokazali organiki, mam nadzieje, że uda im się fejkować ładnie SSS.
Napisano 7 Kwiecień 201410 l silnik jest zwykly ma naklade postpro jest napisane przeciez ;) co nie zmienia faktu ze efekt jest kozak
Napisano 8 Kwiecień 201410 l przykład, że przecinek wiele zmienia, nie tylko jak się pisze silnik do gry :D
Napisano 8 Kwiecień 201410 l A w jakim języku używa sie w skladni przecinków? ;) Klicek: chciałbym nie widziec aa i fajerflaji ;) Jak w porządnych silnikach które na pc od dawna funkcjonują. Edytowane 8 Kwiecień 201410 l przez deshu
Napisano 8 Kwiecień 201410 l YYyyyyy? http://gry.onet.pl/demo-technologiczne-studia-silicon-pokazuje-moc-silnika-unreal-engine-4/gcb0r
Napisano 8 Kwiecień 201410 l nextgen sretsgen, tech dema z 2009 roku wyglada lepiej niz aktualne "nextgenowe" gry... moze sie nie znam ale wiekszej roznicy miedzy tym a gta4 z 2008 nie widze
Napisano 8 Kwiecień 201410 l Problem w tym ze techdemo sprzed 5 lat wygląda najs, a zerknij sobie jak wyglada gameplay tej gry
Napisano 8 Kwiecień 201410 l wszystko ladnie ale to chyba nie jest caly silnik, tylko same efekty postprocesu....
Napisano 8 Kwiecień 201410 l wszystko ladnie ale to chyba nie jest caly silnik, tylko same efekty postprocesu.... dokladnie o tym pisalem wczesniej, to jest sama nakladka z postprecesem na jakis tam silnik (podobniez unril 4)
Napisano 8 Kwiecień 201410 l dokladnie o tym pisalem wczesniej, to jest sama nakladka z postprecesem na jakis tam silnik (podobniez unril 4) a rzeczywiscie :D, slepym ja :)
Napisano 8 Kwiecień 201410 l Film w pierwszym poście odnosi się do nowego engine nad którym studio pracuje. Nakładka z post procesem YEBIS 2 to oddzielna sprawa.
Napisano 8 Kwiecień 201410 l deshu w kazdym oop np. w tablicach albo atrybutach funkcji. Nie wiem jak mogłem zadać tak głupie pytanie:P
Napisano 9 Kwiecień 201410 l Nawet jeśli z post procesem wygląda dość fajnie Przeciez teraz polowa wygladu gry to odpowiedni post process. Zwlaszcza, jesli pojsc tropem tego, ze do post process mozna rozne cuda zaliczyc ktore sie dzieja w image space.