Skocz do zawartości

POJAZD 3D: IS-2, Pionier Vs Malefatal Vs Predator

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Falcrum, o to nie musisz sie martwic ;)...

Ja chce skonczyc to jak najszybciej a w konkursie evermotion'a nie biore udzialu ...

Poza tym nadchodzi dlugi weekend, bedzie czas na maxa i is-2... A teraz ide sie uczyc.

pozdro

• Odpowiedzi 235
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pionier - Bitwa na evermotion...:| IS-2 jeszcze nawet nie pomalowany...będzie rdzewieć !! :P:D

Male i Predator na was chłopaki tez licze :)

EDIT: Sorki za pomyłkę Predator...:P Salwe ciągle mi się myli :P

Pozdr

Napisano

Nie no ludzie faktycznie 10 dni bez updatu to jest prawdziwy koszmar... Teraz bedziemy siedziec w domach i caly czas dlubiac w maxie, nawet przerw na jedzenie i zalatwienie potrzeb nie bedziemy robic.

Ludziska cierpliwosci. Predator cos tam robi, ja tez powoli skubie, ale narazie nie pokazujemy , bo nam sie nie chce ;) . Wiec wypijcie melise i spokojnie czekajcie na kolejne efekty naszej pracy...

Pozdro ;)

Napisano

ehh to znacyz że sie jednak pomyliłem skoro jeden już skończony to teraz jeszcze 2 :) no ale jakieś postępy można by pokażać :) ktoś z was myślał nad scenerią dla swojego czołgu ?? :P

Napisano

no przecież Pionier wyraźnie napisał, że ma teraz ważniejsze sprawy na głowie, pozostali uczestnicy pewnie też, więc nie sądzę, żeby ta bitwa umarła... po prostu jest w stanie spoczynku ;>

pozdrawiam

Napisano

Kto jak kto ale ja sie napewno nie obija no moze ostatnio . Co do IS-2 czolg mam juz skonczony od jakiegos miesiaca + karabin DSHK :P . jednakze w najblizszym czasie nie zamierzam publikowac updatow :) jak ktos ciekaw jak to wyglada prosze na prv.

A niepublikuje poniewaz biore udzial w chalengu ever. i to by bylo na tyle :].

Napisano

witam po krotkiej przerwie :)

Alienware z glowy, matura w polowie z glowy to mozna pracowac dalej.

Niewiele w tym updatdzie sie zmienilo, zaczynam wieze robic (widac fragmeny wiezy). Za gora 2/3 dni moze bedzie gotowa. Anyway, jedziemy dalej.

is004.jpg

Male, Predator - zyjecie jeszcze?;)

Pozdrawiam

Pionier.

Napisano

Witam, i na wstepie przepraszam za dluuuuuuuuuga przerwe - 5 miesiecy . Post troche wyzej to byl oczywiscie zart.

A tutaj malutki update:

89692_0.jpg

89692_1.jpg

89692_2.jpg

89692_3.jpg

89692_5.jpg

89692_4.jpg

Pozdrawiam, komentarze mile widziane ...

Napisano

ee dajcie chłopaki jakies zdjęce (highres) gąsiennicy żeby wiedzieć dokładnie jak to wygląda ;) patrzyłem na te linki z 1 postu ale nic tam nie ma tak z bliska a i google coś wdmawia posłuszeństwa ;)

Napisano

My juz praktycznie konczymy ... Bo planujemy zakonczyc na samym modelu, bez tekstur, jak wyjdzie nie wiem :) ... Zawsze mozesz robic jak chcesz ...

Napisano

Nastepny model ( prawdopodobnie tez militaria ) robie solo ...

Hindus: zrob jakies czolg, malo militarii jest na forum ;)... A od tych wszystkich samochodow to az nie dobrze sie robi.

Napisano

oki, bede jakies zoomy :)

poki co wrzucam renderki ktorych nie wrzucilem wczesniej dajac ostatni obrazek.

attachment.php?attachmentid=1772

attachment.php?attachmentid=1771

...tyle na razie. Ide instalowac XSI :)

Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi!

Pionier.