Napisano 7 Listopad 200420 l Falcrum, o to nie musisz sie martwic ;)... Ja chce skonczyc to jak najszybciej a w konkursie evermotion'a nie biore udzialu ... Poza tym nadchodzi dlugi weekend, bedzie czas na maxa i is-2... A teraz ide sie uczyc. pozdro
Napisano 15 Listopad 200420 l Cicho wszedzie, glucho wszedzie. Co to bedzie, co to bedzie? Co jest panowie :>. Zakasac rekawy i do pracy ;).
Napisano 16 Listopad 200420 l Pionier - Bitwa na evermotion...:| IS-2 jeszcze nawet nie pomalowany...będzie rdzewieć !! :P:D Male i Predator na was chłopaki tez licze :) EDIT: Sorki za pomyłkę Predator...:P Salwe ciągle mi się myli :P Pozdr
Napisano 16 Listopad 200420 l raczej male i predator ;) a poczekam i zobaczymy ... "a nie mowilem" ;)
Napisano 16 Listopad 200420 l Nie no ludzie faktycznie 10 dni bez updatu to jest prawdziwy koszmar... Teraz bedziemy siedziec w domach i caly czas dlubiac w maxie, nawet przerw na jedzenie i zalatwienie potrzeb nie bedziemy robic. Ludziska cierpliwosci. Predator cos tam robi, ja tez powoli skubie, ale narazie nie pokazujemy , bo nam sie nie chce ;) . Wiec wypijcie melise i spokojnie czekajcie na kolejne efekty naszej pracy... Pozdro ;)
Napisano 16 Listopad 200420 l P Salwe ciągle mi się myli :P lol ehhh lenie, dawać mi tu apdejt, bo śnieg spadnie i nie znajdziecie referencji pod jego zwałami :)
Napisano 22 Listopad 200420 l 'co wam powie to wam powiem ale wam powiem' zaczynam powoli wątpić w ukończenie tej mini bitwy no niestety :) może następnym razem ......
Napisano 22 Listopad 200420 l ja w nich wierzę, to efekt szarugi jesiennej, jeszcze to ukończą, za dużo już włożyli w to pracy ;]
Napisano 23 Listopad 200420 l nie wiem czy nikt mnie nie zabije za to ale widzialem juz skonczony czolg jednego z uczestnikow i wyglada impresiv :O
Napisano 23 Listopad 200420 l ehh to znacyz że sie jednak pomyliłem skoro jeden już skończony to teraz jeszcze 2 :) no ale jakieś postępy można by pokażać :) ktoś z was myślał nad scenerią dla swojego czołgu ?? :P
Napisano 26 Listopad 200420 l Wszystko fajnie, tylko gdzie jest update, bo jak dla mnie to tu nic nie widac... a moze nie zobaczymy nic do momentu ukonczenia roboty w 100% ?
Napisano 26 Listopad 200420 l Ciemnosc widze, ciemnosc widze! ;) Dawac update'y ludzie! Gimmie, gimmie! :D
Napisano 1 Grudzień 200420 l Autor Jak skoncze modelowac czolg na bitwe na Evermotion to postaram sie skonczyc model is2. Pozdrawiam.
Napisano 1 Grudzień 200420 l w grudniu po poludniu ... Już jest grudzień ale z tym popołudniem to trche gorzej :/.[ ;) ]
Napisano 8 Grudzień 200420 l no przecież Pionier wyraźnie napisał, że ma teraz ważniejsze sprawy na głowie, pozostali uczestnicy pewnie też, więc nie sądzę, żeby ta bitwa umarła... po prostu jest w stanie spoczynku ;> pozdrawiam
Napisano 12 Grudzień 200420 l Autor Moje usprawiedliwienie hehe;P Loozack jeden wie co mowi ;) Pozdrawiam
Napisano 12 Grudzień 200420 l ojojoj Pionier, ty chcesz chyba ... wygrać :D no ale jak na świętach nie wrzucisz skończonego IS2, to ...............
Napisano 12 Grudzień 200420 l Ej!! Chłopaki !! Co z wami ??!! Pionier kończy na raz 2 tank'i, a reszta się obija...:| Pozdr
Napisano 12 Grudzień 200420 l Kto jak kto ale ja sie napewno nie obija no moze ostatnio . Co do IS-2 czolg mam juz skonczony od jakiegos miesiaca + karabin DSHK :P . jednakze w najblizszym czasie nie zamierzam publikowac updatow :) jak ktos ciekaw jak to wyglada prosze na prv. A niepublikuje poniewaz biore udzial w chalengu ever. i to by bylo na tyle :].
Napisano 23 Kwiecień 200519 l Autor witam po krotkiej przerwie :) Alienware z glowy, matura w polowie z glowy to mozna pracowac dalej. Niewiele w tym updatdzie sie zmienilo, zaczynam wieze robic (widac fragmeny wiezy). Za gora 2/3 dni moze bedzie gotowa. Anyway, jedziemy dalej. Male, Predator - zyjecie jeszcze?;) Pozdrawiam Pionier.
Napisano 23 Kwiecień 200519 l ooo ? Ja nie robie, no cos ty... Czolg modelowac ? to jakas kpina ... wrrr zostales sam ... cya
Napisano 23 Kwiecień 200519 l Witam, i na wstepie przepraszam za dluuuuuuuuuga przerwe - 5 miesiecy . Post troche wyzej to byl oczywiscie zart. A tutaj malutki update: Pozdrawiam, komentarze mile widziane ...
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Jednym słowem - pięknie ;] Gratuluję cierpliwości i życzę powodzenia ;)
Napisano 24 Kwiecień 200519 l switnie wam to idzie chlopaki, nie brak detali :D pionier ktos ci kawalek czolgu zmazal :)
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Autor to nie jest fair ;], ON uzyl rhino...:P, ale tak latwo sie nie dam..
Napisano 24 Kwiecień 200519 l No to nie gadaj tylko rob ;)... a i nie zapomnij wylaczyc turtle mode ;)...
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Piękna robota :) mam już cichego faforyta :D ale trzymam kciuki za wszystkich :] powo
Napisano 26 Kwiecień 200519 l ee dajcie chłopaki jakies zdjęce (highres) gąsiennicy żeby wiedzieć dokładnie jak to wygląda ;) patrzyłem na te linki z 1 postu ale nic tam nie ma tak z bliska a i google coś wdmawia posłuszeństwa ;)
Napisano 26 Kwiecień 200519 l http://www.tanxheaven.com/ludob/is2ld/is2ld.htm No i teraz sie zacznie: "Pionier masz dziwne gasienice, inne niz w oryginale." "Malefatal wogole spieprzyles model, jest bardziej podobny do IS-3 bo napewno nie 2 ..." Chociaz, oby nie ;) Pozdrawiam
Napisano 26 Kwiecień 200519 l dzięki serdeczne , nie nie ;) nie zacznie sie ;) btw modele wypasik - ja zaczynam swój, jak jest miejsce to mówcie ;0
Napisano 26 Kwiecień 200519 l My juz praktycznie konczymy ... Bo planujemy zakonczyc na samym modelu, bez tekstur, jak wyjdzie nie wiem :) ... Zawsze mozesz robic jak chcesz ...
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Nastepny model ( prawdopodobnie tez militaria ) robie solo ... Hindus: zrob jakies czolg, malo militarii jest na forum ;)... A od tych wszystkich samochodow to az nie dobrze sie robi.
Napisano 29 Kwiecień 200519 l No no Pionierku, skoro juz konczysz to i ja jutro wrzuce final modelingu :]. Pozdrawiam.
Napisano 29 Kwiecień 200519 l S.U.P.E.R. malefatal jak i Pionier a tak na marginesie gdzie sie podzial Predator??:D
Napisano 29 Kwiecień 200519 l Autor oki, bede jakies zoomy :) poki co wrzucam renderki ktorych nie wrzucilem wczesniej dajac ostatni obrazek. ...tyle na razie. Ide instalowac XSI :) Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi! Pionier.