Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Falcrum, o to nie musisz sie martwic ;)...

Ja chce skonczyc to jak najszybciej a w konkursie evermotion'a nie biore udzialu ...

Poza tym nadchodzi dlugi weekend, bedzie czas na maxa i is-2... A teraz ide sie uczyc.

pozdro

• Odpowiedzi 235
  • Wyświetleń 29,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cicho wszedzie, glucho wszedzie. Co to bedzie, co to bedzie?

Co jest panowie :>. Zakasac rekawy i do pracy ;).

Napisano

Pionier - Bitwa na evermotion...:| IS-2 jeszcze nawet nie pomalowany...będzie rdzewieć !! :P:D

Male i Predator na was chłopaki tez licze :)

EDIT: Sorki za pomyłkę Predator...:P Salwe ciągle mi się myli :P

Pozdr

Napisano

raczej male i predator ;)

a poczekam i zobaczymy ... "a nie mowilem" ;)

Napisano

Nie no ludzie faktycznie 10 dni bez updatu to jest prawdziwy koszmar... Teraz bedziemy siedziec w domach i caly czas dlubiac w maxie, nawet przerw na jedzenie i zalatwienie potrzeb nie bedziemy robic.

Ludziska cierpliwosci. Predator cos tam robi, ja tez powoli skubie, ale narazie nie pokazujemy , bo nam sie nie chce ;) . Wiec wypijcie melise i spokojnie czekajcie na kolejne efekty naszej pracy...

Pozdro ;)

Napisano
P Salwe ciągle mi się myli :P

lol

ehhh lenie, dawać mi tu apdejt, bo śnieg spadnie i nie znajdziecie referencji pod jego zwałami :)

Napisano

'co wam powie to wam powiem ale wam powiem' zaczynam powoli wątpić w ukończenie tej mini bitwy no niestety :) może następnym razem ......

Napisano

ja w nich wierzę, to efekt szarugi jesiennej, jeszcze to ukończą, za dużo już włożyli w to pracy ;]

Napisano

ehh to znacyz że sie jednak pomyliłem skoro jeden już skończony to teraz jeszcze 2 :) no ale jakieś postępy można by pokażać :) ktoś z was myślał nad scenerią dla swojego czołgu ?? :P

Napisano

Wszystko fajnie, tylko gdzie jest update, bo jak dla mnie to tu nic nie widac...

a moze nie zobaczymy nic do momentu ukonczenia roboty w 100% ?

Napisano

Ciemnosc widze, ciemnosc widze! ;)

Dawac update'y ludzie! Gimmie, gimmie! :D

Napisano
  • Autor

Jak skoncze modelowac czolg na bitwe na Evermotion to postaram sie skonczyc model is2.

Pozdrawiam.

Napisano
w grudniu po poludniu ...

Już jest grudzień ale z tym popołudniem to trche gorzej :/.[ ;) ]

Napisano

no przecież Pionier wyraźnie napisał, że ma teraz ważniejsze sprawy na głowie, pozostali uczestnicy pewnie też, więc nie sądzę, żeby ta bitwa umarła... po prostu jest w stanie spoczynku ;>

pozdrawiam

Napisano

ojojoj Pionier, ty chcesz chyba ... wygrać :D

no ale jak na świętach nie wrzucisz skończonego IS2, to ...............

Napisano

Ej!! Chłopaki !! Co z wami ??!! Pionier kończy na raz 2 tank'i, a reszta się obija...:|

Pozdr

Napisano

Kto jak kto ale ja sie napewno nie obija no moze ostatnio . Co do IS-2 czolg mam juz skonczony od jakiegos miesiaca + karabin DSHK :P . jednakze w najblizszym czasie nie zamierzam publikowac updatow :) jak ktos ciekaw jak to wyglada prosze na prv.

A niepublikuje poniewaz biore udzial w chalengu ever. i to by bylo na tyle :].

Napisano
  • Autor

witam po krotkiej przerwie :)

Alienware z glowy, matura w polowie z glowy to mozna pracowac dalej.

Niewiele w tym updatdzie sie zmienilo, zaczynam wieze robic (widac fragmeny wiezy). Za gora 2/3 dni moze bedzie gotowa. Anyway, jedziemy dalej.

is004.jpg

Male, Predator - zyjecie jeszcze?;)

Pozdrawiam

Pionier.

Napisano

ooo ? Ja nie robie, no cos ty... Czolg modelowac ? to jakas kpina ... wrrr

zostales sam ... cya

Napisano

Witam, i na wstepie przepraszam za dluuuuuuuuuga przerwe - 5 miesiecy . Post troche wyzej to byl oczywiscie zart.

A tutaj malutki update:

89692_0.jpg

89692_1.jpg

89692_2.jpg

89692_3.jpg

89692_5.jpg

89692_4.jpg

Pozdrawiam, komentarze mile widziane ...

Napisano

Jednym słowem - pięknie ;]

Gratuluję cierpliwości i życzę powodzenia ;)

Napisano

No to nie gadaj tylko rob ;)... a i nie zapomnij wylaczyc turtle mode ;)...

Napisano

Piękna robota :) mam już cichego faforyta :D ale trzymam kciuki za wszystkich :] powo

Napisano

ee dajcie chłopaki jakies zdjęce (highres) gąsiennicy żeby wiedzieć dokładnie jak to wygląda ;) patrzyłem na te linki z 1 postu ale nic tam nie ma tak z bliska a i google coś wdmawia posłuszeństwa ;)

Napisano

dzięki serdeczne , nie nie ;) nie zacznie sie ;) btw modele wypasik - ja zaczynam swój, jak jest miejsce to mówcie ;0

Napisano

My juz praktycznie konczymy ... Bo planujemy zakonczyc na samym modelu, bez tekstur, jak wyjdzie nie wiem :) ... Zawsze mozesz robic jak chcesz ...

Napisano

Nastepny model ( prawdopodobnie tez militaria ) robie solo ...

Hindus: zrob jakies czolg, malo militarii jest na forum ;)... A od tych wszystkich samochodow to az nie dobrze sie robi.

Napisano

No no Pionierku, skoro juz konczysz to i ja jutro wrzuce final modelingu :]. Pozdrawiam.

Napisano

Przylaczam sie do prosby Loozack'a. :) Cute sa te Wasze tanki.

Napisano
  • Autor

oki, bede jakies zoomy :)

poki co wrzucam renderki ktorych nie wrzucilem wczesniej dajac ostatni obrazek.

attachment.php?attachmentid=1772

attachment.php?attachmentid=1771

...tyle na razie. Ide instalowac XSI :)

Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi!

Pionier.