MF Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Falcrum, o to nie musisz sie martwic ;)... Ja chce skonczyc to jak najszybciej a w konkursie evermotion'a nie biore udzialu ... Poza tym nadchodzi dlugi weekend, bedzie czas na maxa i is-2... A teraz ide sie uczyc. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Cicho wszedzie, glucho wszedzie. Co to bedzie, co to bedzie? Co jest panowie :>. Zakasac rekawy i do pracy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Pionier - Bitwa na evermotion...:| IS-2 jeszcze nawet nie pomalowany...będzie rdzewieć !! :P:D Male i Predator na was chłopaki tez licze :) EDIT: Sorki za pomyłkę Predator...:P Salwe ciągle mi się myli :P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 raczej male i predator ;) a poczekam i zobaczymy ... "a nie mowilem" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Nie no ludzie faktycznie 10 dni bez updatu to jest prawdziwy koszmar... Teraz bedziemy siedziec w domach i caly czas dlubiac w maxie, nawet przerw na jedzenie i zalatwienie potrzeb nie bedziemy robic. Ludziska cierpliwosci. Predator cos tam robi, ja tez powoli skubie, ale narazie nie pokazujemy , bo nam sie nie chce ;) . Wiec wypijcie melise i spokojnie czekajcie na kolejne efekty naszej pracy... Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 Command acknowledged! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 P Salwe ciągle mi się myli :P lol ehhh lenie, dawać mi tu apdejt, bo śnieg spadnie i nie znajdziecie referencji pod jego zwałami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyntex Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 'co wam powie to wam powiem ale wam powiem' zaczynam powoli wątpić w ukończenie tej mini bitwy no niestety :) może następnym razem ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 ja w nich wierzę, to efekt szarugi jesiennej, jeszcze to ukończą, za dużo już włożyli w to pracy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Ja tez wierzę, że skończą...niech tlko sprobują inaczej!! :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 nie wiem czy nikt mnie nie zabije za to ale widzialem juz skonczony czolg jednego z uczestnikow i wyglada impresiv :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Nie zabije nie zabije :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plyntex Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 ehh to znacyz że sie jednak pomyliłem skoro jeden już skończony to teraz jeszcze 2 :) no ale jakieś postępy można by pokażać :) ktoś z was myślał nad scenerią dla swojego czołgu ?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 Wszystko fajnie, tylko gdzie jest update, bo jak dla mnie to tu nic nie widac... a moze nie zobaczymy nic do momentu ukonczenia roboty w 100% ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 Ciemnosc widze, ciemnosc widze! ;) Dawac update'y ludzie! Gimmie, gimmie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 Kiedy będzie ten update ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 w grudniu po poludniu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2004 Jak skoncze modelowac czolg na bitwe na Evermotion to postaram sie skonczyc model is2. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 w grudniu po poludniu ... Już jest grudzień ale z tym popołudniem to trche gorzej :/.[ ;) ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dracools Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 No i chyba już koniec z tą minibitwą :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 no przecież Pionier wyraźnie napisał, że ma teraz ważniejsze sprawy na głowie, pozostali uczestnicy pewnie też, więc nie sądzę, żeby ta bitwa umarła... po prostu jest w stanie spoczynku ;> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2004 Moje usprawiedliwienie hehe;P Loozack jeden wie co mowi ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 ojojoj Pionier, ty chcesz chyba ... wygrać :D no ale jak na świętach nie wrzucisz skończonego IS2, to ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 Ej!! Chłopaki !! Co z wami ??!! Pionier kończy na raz 2 tank'i, a reszta się obija...:| Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 Kto jak kto ale ja sie napewno nie obija no moze ostatnio . Co do IS-2 czolg mam juz skonczony od jakiegos miesiaca + karabin DSHK :P . jednakze w najblizszym czasie nie zamierzam publikowac updatow :) jak ktos ciekaw jak to wyglada prosze na prv. A niepublikuje poniewaz biore udzial w chalengu ever. i to by bylo na tyle :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 witam po krotkiej przerwie :) Alienware z glowy, matura w polowie z glowy to mozna pracowac dalej. Niewiele w tym updatdzie sie zmienilo, zaczynam wieze robic (widac fragmeny wiezy). Za gora 2/3 dni moze bedzie gotowa. Anyway, jedziemy dalej. Male, Predator - zyjecie jeszcze?;) Pozdrawiam Pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 ooo ? Ja nie robie, no cos ty... Czolg modelowac ? to jakas kpina ... wrrr zostales sam ... cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 tak kolegę zostawić?! nieładnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Witam, i na wstepie przepraszam za dluuuuuuuuuga przerwe - 5 miesiecy . Post troche wyzej to byl oczywiscie zart. A tutaj malutki update: Pozdrawiam, komentarze mile widziane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Jednym słowem - pięknie ;] Gratuluję cierpliwości i życzę powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 switnie wam to idzie chlopaki, nie brak detali :D pionier ktos ci kawalek czolgu zmazal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 P I Ę K N E !!! Super detale , supre wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 to nie jest fair ;], ON uzyl rhino...:P, ale tak latwo sie nie dam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 No to nie gadaj tylko rob ;)... a i nie zapomnij wylaczyc turtle mode ;)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojar Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Piękna robota :) mam już cichego faforyta :D ale trzymam kciuki za wszystkich :] powo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 ee dajcie chłopaki jakies zdjęce (highres) gąsiennicy żeby wiedzieć dokładnie jak to wygląda ;) patrzyłem na te linki z 1 postu ale nic tam nie ma tak z bliska a i google coś wdmawia posłuszeństwa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 http://www.tanxheaven.com/ludob/is2ld/is2ld.htm No i teraz sie zacznie: "Pionier masz dziwne gasienice, inne niz w oryginale." "Malefatal wogole spieprzyles model, jest bardziej podobny do IS-3 bo napewno nie 2 ..." Chociaz, oby nie ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 dzięki serdeczne , nie nie ;) nie zacznie sie ;) btw modele wypasik - ja zaczynam swój, jak jest miejsce to mówcie ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 My juz praktycznie konczymy ... Bo planujemy zakonczyc na samym modelu, bez tekstur, jak wyjdzie nie wiem :) ... Zawsze mozesz robic jak chcesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 dobra, a w jakims innym gruchocie ;) będziecie walczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 26 Kwiecień 2005 Share Napisano 26 Kwiecień 2005 Nastepny model ( prawdopodobnie tez militaria ) robie solo ... Hindus: zrob jakies czolg, malo militarii jest na forum ;)... A od tych wszystkich samochodow to az nie dobrze sie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 maly update. powoli powstaje sama wieza. edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 SUPER .....juz konczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2005 juz prawie koncze.. jeszcze pare pierdol i finito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 No no Pionierku, skoro juz konczysz to i ja jutro wrzuce final modelingu :]. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 jak skończycie to ja poproszę zbliżenia na szczegóły :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Przylaczam sie do prosby Loozack'a. :) Cute sa te Wasze tanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 S.U.P.E.R. malefatal jak i Pionier a tak na marginesie gdzie sie podzial Predator??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Ma mini-bitwe z Alienem. :D joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2005 oki, bede jakies zoomy :) poki co wrzucam renderki ktorych nie wrzucilem wczesniej dajac ostatni obrazek. ...tyle na razie. Ide instalowac XSI :) Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi! Pionier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi