limbo Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Cześć. Nazywam się limbo, ale rodzice nazwali mnie Magda. Właśnie powinnam pisać magisterkę, więc pomyślałam, że założę sobie tutaj teczkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamesanin Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 siemka ^^ popraw twarz tej mózgogluto damy w czerwieni a będzie cacy. czuć oślizgłość czuć...;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz G Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 Witam Magdo. Fajne masz pomysły. Wykonanie jest naprawdę dobre. Jedynym problemem wydaje się to że nie bardzo czuje sie bryłę. W tej ostatniej pracy trzeba się mocno wpatrzyć żeby zobaczyć co ona przedstawia. Poprawisz kilka rzeczy i będziesz dobrze. Czekam na więcej:D. Matura nie ucieknie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartLight Posted April 30, 2014 Share Posted April 30, 2014 W scenie miłosnej troche więcej swiatła przydałoby się, bandaż ciekawie Ci wyszedł Link to comment Share on other sites More sharing options...
limbo Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 (ninja-post, w który udaję, że nie umiem mówić) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolakParafii Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Fajny styl ,ale według mnie mogłyby być bardziej intensywniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nane Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Przypomina mi się Clive Barker, może troche popracowałbym nad portretami - powodzenia!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraxMustHurt Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Hej limbo Tematyka twoich prac przypomina art style Dark Souls. Myślę, że wyglądały by jeszcze fajniej, gdybyś w niektórych dodała konkretne, mocniejsze źródło światła żeby bardziej wydobyć formę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozpu Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 fajne akwarelowe kolory. nie podoba mi sie uzycie miekkiego pedzla na girach w tej pracy http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2015/007/0/5/fairy_king_by_limboplus-d8cyxmh.png i może by dodało zycia wrzucenie wiecej barw na skórę, nie tylko kolor lokalny + odbity Link to comment Share on other sites More sharing options...
limbo Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 (edited) Dzięki wszystkim za komentarze. *** Obiecałam sobie, ze będę tu co miesiąc wrzucać sobie skończone prace. Luty, mogę w skrócie podsumować słowem: bieda. Edited March 1, 2015 by limbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
limbo Posted August 28 Author Share Posted August 28 Hejka, powoli pracuję sobie nad swoją grą i mam plan do końca tego roku dorobić 17 postaci do niej. Ponieważ nad projektem siedzę głównie "w międzyczasie", celuje w 2 postacie miesięcznie, ale z twardym deadlinem, którego nie przekraczam. Cały czas kombinuje nad dobrym podejściem do tworzenia ich. Na koniec chce ujednolicić styl i wyrównać wszystkie rysunki. Traktuje to jako osobisty challenge i pomyślałam, że fajnie było by gdzieś wrzucać swój progress zanim wszystko wypoliszuje 🙂 17. Luboradz Złoteserce. 16. Ostatnie Słowo 15. Bożydar Złoteserce ↓ 14. Siestrzewit Złoteserce ↓ 13. Aaron Goodman ↓ 12. Joel Griffiths ↓ Sierpniowe: 11. Lubmiła ↓ 10. Siostra Prawda / Grzmisława Prawa ↓ 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalo Posted August 28 Share Posted August 28 Fajna stylówa, naprawdę! Zastanawiałem się jak mogłem ominąć twoją teczkę, no ale 2015 rok, to całkiem możliwe hehe. Co to za gra będzie? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
limbo Posted August 29 Author Share Posted August 29 (edited) Intencjonalnie turowy dungeon crawler, realistycznie narracyjna gierka z elementami rpg. Programowanie być trudna. Edited August 29 by limbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
limbo Posted September 24 Author Share Posted September 24 (edited) Prawie przegapiłabym własny deadline. lol. 9. Tomira 8. Oczy Skowronka Edited September 24 by limbo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts