limbo Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Cześć. Nazywam się limbo, ale rodzice nazwali mnie Magda. Właśnie powinnam pisać magisterkę, więc pomyślałam, że założę sobie tutaj teczkę.
kamesanin Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 siemka ^^ popraw twarz tej mózgogluto damy w czerwieni a będzie cacy. czuć oślizgłość czuć...;)
Tomasz G Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Witam Magdo. Fajne masz pomysły. Wykonanie jest naprawdę dobre. Jedynym problemem wydaje się to że nie bardzo czuje sie bryłę. W tej ostatniej pracy trzeba się mocno wpatrzyć żeby zobaczyć co ona przedstawia. Poprawisz kilka rzeczy i będziesz dobrze. Czekam na więcej:D. Matura nie ucieknie. Pozdrawiam
BartLight Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 W scenie miłosnej troche więcej swiatła przydałoby się, bandaż ciekawie Ci wyszedł
limbo Napisano 2 Luty 2015 Autor Napisano 2 Luty 2015 (ninja-post, w który udaję, że nie umiem mówić)
PolakParafii Napisano 2 Luty 2015 Napisano 2 Luty 2015 Fajny styl ,ale według mnie mogłyby być bardziej intensywniejsze
Nane Napisano 5 Luty 2015 Napisano 5 Luty 2015 Przypomina mi się Clive Barker, może troche popracowałbym nad portretami - powodzenia!:)
DraxMustHurt Napisano 6 Luty 2015 Napisano 6 Luty 2015 Hej limbo Tematyka twoich prac przypomina art style Dark Souls. Myślę, że wyglądały by jeszcze fajniej, gdybyś w niektórych dodała konkretne, mocniejsze źródło światła żeby bardziej wydobyć formę :)
Rozpu Napisano 8 Luty 2015 Napisano 8 Luty 2015 fajne akwarelowe kolory. nie podoba mi sie uzycie miekkiego pedzla na girach w tej pracy http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2015/007/0/5/fairy_king_by_limboplus-d8cyxmh.png i może by dodało zycia wrzucenie wiecej barw na skórę, nie tylko kolor lokalny + odbity
limbo Napisano 1 Marzec 2015 Autor Napisano 1 Marzec 2015 (edytowane) Dzięki wszystkim za komentarze. *** Obiecałam sobie, ze będę tu co miesiąc wrzucać sobie skończone prace. Luty, mogę w skrócie podsumować słowem: bieda. Edytowane 1 Marzec 2015 przez limbo
limbo Napisano 28 Sierpień Autor Napisano 28 Sierpień Hejka, powoli pracuję sobie nad swoją grą i mam plan do końca tego roku dorobić 17 postaci do niej. Ponieważ nad projektem siedzę głównie "w międzyczasie", celuje w 2 postacie miesięcznie, ale z twardym deadlinem, którego nie przekraczam. Cały czas kombinuje nad dobrym podejściem do tworzenia ich. Na koniec chce ujednolicić styl i wyrównać wszystkie rysunki. Traktuje to jako osobisty challenge i pomyślałam, że fajnie było by gdzieś wrzucać swój progress zanim wszystko wypoliszuje 🙂 17. Luboradz Złoteserce. 16. Ostatnie Słowo 15. Bożydar Złoteserce ↓ 14. Siestrzewit Złoteserce ↓ 13. Aaron Goodman ↓ 12. Joel Griffiths ↓ Sierpniowe: 11. Lubmiła ↓ 10. Siostra Prawda / Grzmisława Prawa ↓ 7
michalo Napisano 28 Sierpień Napisano 28 Sierpień Fajna stylówa, naprawdę! Zastanawiałem się jak mogłem ominąć twoją teczkę, no ale 2015 rok, to całkiem możliwe hehe. Co to za gra będzie? 2
limbo Napisano 29 Sierpień Autor Napisano 29 Sierpień (edytowane) Intencjonalnie turowy dungeon crawler, realistycznie narracyjna gierka z elementami rpg. Programowanie być trudna. Edytowane 29 Sierpień przez limbo
limbo Napisano 24 Wrzesień Autor Napisano 24 Wrzesień (edytowane) Prawie przegapiłabym własny deadline. lol. 9. Tomira 8. Oczy Skowronka Edytowane 24 Wrzesień przez limbo 3
Rekomendowane odpowiedzi