Napisano 11 Czerwiec 201410 l Platige Image zamieściło właśnie na swoim kanale zwiastun gry GODFIRE, którego Art Directorem był Jakub Jabłoński. Notabene, za godzinę tj. o 20.30 będziecie mogli na łamach Max3D.pl oglądać wykład Kuby na temat tworzenia efektów specjalnych. Pełna treść: GODFIRE: Rise of Prometheus - zwiastun
Napisano 11 Czerwiec 201410 l ale się wypasów natworzyło. Nie ma kiedy tego wszystkiego zobaczyć. Dobra robota!
Napisano 11 Czerwiec 201410 l Najfaniejszy bajer to to, ze klip jest zrobiony na lekko podkreconych assetach z samej gry. A to "tylko" mobilka. Jakich to ja czasow dozylem.
Napisano 12 Czerwiec 201410 l Nie widzę tu wiele więcej poza efektownym przecięciem krtani, które jest samo w sobie obrzydliwe. Blee
Napisano 12 Czerwiec 201410 l >... klip jest zrobiony na lekko podkreconych assetach z samej gry. A to "tylko" mobilka. W tym momencie powinien rozlec się hichot olafa : ) Baggins - kiedy kolejna zajawka Cyberpunka. IMHO brakuje jakiegoś podkręcacza hypeu.
Napisano 12 Czerwiec 201410 l oszczędzam płuca, na przyszły rok. No assety wygodniej jest zawsze robić w lepszej jakości niż możliwości sprzętu więc i pomysł na szybkie wykonanie nie taki zły. PI szykuje coś grubego, bo gdzieś im wessało wszystkich animatorów.
Napisano 12 Czerwiec 201410 l Wczoraj na streamie mówili o "Czerwonce" i, że robili tam mnóstwo shootów.
Napisano 12 Czerwiec 201410 l A nie "Hiszpance", ktora byla prezentowana w czerwonym kolorze i moze Ci sie polaczylo w "Czerwonke"? ;)
Napisano 12 Czerwiec 201410 l Fakt, ale to z innego powodu, hiszpanka to nazwa grypy, czerwonka to choroba zakaźna, skojarzył mi się czerwony kolor, więc wyszła czerwonka ;) No i czerwony to kolor rewolucji, a Hiszpania mocno mi się z tym kojarzy.
Napisano 12 Czerwiec 201410 l ok dzieki, wygooglowalem sobie ą Hiszpankę, troche się odciąłem od newsów po polsku. Wciąż mi jednak brakuje animatorów postaci. Coś knują :)
Napisano 12 Czerwiec 201410 l Trailer podobny do któregoś z trailerów HALO który widziałem... :) Po za tym, gratulacje, tym bardziej że większość to Assety @_@
Napisano 12 Czerwiec 201410 l mówisz o dioramie Halo. tylko tam to tak dobrze nie wygladało, by było drukowane w drukarkach 3d i ucierpiał detal. Legacy Effects jeżeli się nie mylę.