adek Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Platige Image zamieściło właśnie na swoim kanale zwiastun gry GODFIRE, którego Art Directorem był Jakub Jabłoński. Notabene, za godzinę tj. o 20.30 będziecie mogli na łamach Max3D.pl oglądać wykład Kuby na temat tworzenia efektów specjalnych. Pełna treść: GODFIRE: Rise of Prometheus - zwiastun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 ale się wypasów natworzyło. Nie ma kiedy tego wszystkiego zobaczyć. Dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Wszystko fajnie tylko mina gościa ma się nijak do sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 11 Czerwiec 2014 Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Najfaniejszy bajer to to, ze klip jest zrobiony na lekko podkreconych assetach z samej gry. A to "tylko" mobilka. Jakich to ja czasow dozylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Trailer az sie prosi o wersje 3d ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Nie widzę tu wiele więcej poza efektownym przecięciem krtani, które jest samo w sobie obrzydliwe. Blee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narwik Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 >... klip jest zrobiony na lekko podkreconych assetach z samej gry. A to "tylko" mobilka. W tym momencie powinien rozlec się hichot olafa : ) Baggins - kiedy kolejna zajawka Cyberpunka. IMHO brakuje jakiegoś podkręcacza hypeu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 oszczędzam płuca, na przyszły rok. No assety wygodniej jest zawsze robić w lepszej jakości niż możliwości sprzętu więc i pomysł na szybkie wykonanie nie taki zły. PI szykuje coś grubego, bo gdzieś im wessało wszystkich animatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Wczoraj na streamie mówili o "Czerwonce" i, że robili tam mnóstwo shootów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 a co to ta czerwonka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 A nie "Hiszpance", ktora byla prezentowana w czerwonym kolorze i moze Ci sie polaczylo w "Czerwonke"? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Fakt, ale to z innego powodu, hiszpanka to nazwa grypy, czerwonka to choroba zakaźna, skojarzył mi się czerwony kolor, więc wyszła czerwonka ;) No i czerwony to kolor rewolucji, a Hiszpania mocno mi się z tym kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 ok dzieki, wygooglowalem sobie ą Hiszpankę, troche się odciąłem od newsów po polsku. Wciąż mi jednak brakuje animatorów postaci. Coś knują :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wydro Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 Trailer podobny do któregoś z trailerów HALO który widziałem... :) Po za tym, gratulacje, tym bardziej że większość to Assety @_@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 12 Czerwiec 2014 Share Napisano 12 Czerwiec 2014 mówisz o dioramie Halo. tylko tam to tak dobrze nie wygladało, by było drukowane w drukarkach 3d i ucierpiał detal. Legacy Effects jeżeli się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi