adek Napisano 19 Sierpień 2014 Napisano 19 Sierpień 2014 Podczas konferencji Gamescon 2014 zaprezentowana została zajawka rozgrywki Wiedźmina 3. Myślę, że już prawie wszyscy widzieli tę prezentację. Dzisiaj natomiast udostępniony został prawie 40-minutowy film prezentujący gameplay z komentarzem twórców. Pełna treść: Wiedźmin 3 - rozgrywka z komentarzem twórców
emmilius Napisano 20 Sierpień 2014 Napisano 20 Sierpień 2014 Nie sądziłem że mnie ktoś jeszcze zaskoczy designem ... czarownicy :O
Sayja Napisano 20 Sierpień 2014 Napisano 20 Sierpień 2014 strasznie mi się spodobało to, jaką melodię wykorzystano przy piosence stworka ;)
2013 Napisano 20 Sierpień 2014 Napisano 20 Sierpień 2014 To mi przypomniało, że czas trochę pograć w drugą część! Ładnie pląsa nasz Wiedźmin z mieczem w dłoni!
Dandzialf Napisano 20 Sierpień 2014 Napisano 20 Sierpień 2014 Wiadomo z jakiej wersji (PC czy konsole) jest to gameplay?
floo Napisano 20 Sierpień 2014 Napisano 20 Sierpień 2014 Fajnie się tego słucha. Chętnie to samo zrobię z gameplayem bez komentarza jak wyjdzie 3. Tylko człowiek nie ma czasu aby zagrać.
Temporal Napisano 20 Sierpień 2014 Napisano 20 Sierpień 2014 Otecznie wygląda fajnie, wszystko żyje itd. szkoda tylko, że Wiedźminy to nie RPGi :/
Silaslogo Napisano 20 Sierpień 2014 Napisano 20 Sierpień 2014 15:02 Bajka iskierki - polish lullaby (a spark's fable) :D Storytelling stoi na najwyższym poziomie.
Papa Pio Napisano 20 Sierpień 2014 Napisano 20 Sierpień 2014 Hehe zastanawiałem się jak przedstawią Daikstrę - imponował mi gdy czytałem wiedźmina... Mniej więcej tak go sobie wyobrażałem... może bez tej klamki zamiast nosa, ale jak dobrze pamiętam Wiesio złamał mu go wprawnym ciosem :D... miód malina... jeszcze dwójki nie tknąłem... czasu brak... ale za jakieś 40 lat jak pójdę na zasłużoną emeryturę to będę nadrabiał ^^...
Juliusz Napisano 22 Sierpień 2014 Napisano 22 Sierpień 2014 Pytanie do starych wyjadaczy - czy da się przejść przez Wiedźmina przy minimalnym używaniu magii i efekciarskich walk. I jakby występowanie tych stworków jeszcze jakoś ograniczyć. Wszystko inne urzeka, ale jakoś te elementy fantasy to nie moje buty.
Gail Napisano 3 Wrzesień 2014 Napisano 3 Wrzesień 2014 Wygląda fajnie. Mam nadzieje tylko że walki nie będą tak przesadzone jak w dwójce. Szybko przestałam grać przez to. Za to w jedynce bardzo przyjemnie się walczyło. :)
Rekomendowane odpowiedzi