Napisano 19 Sierpień 201410 l Podczas konferencji Gamescon 2014 zaprezentowana została zajawka rozgrywki Wiedźmina 3. Myślę, że już prawie wszyscy widzieli tę prezentację. Dzisiaj natomiast udostępniony został prawie 40-minutowy film prezentujący gameplay z komentarzem twórców. Pełna treść: Wiedźmin 3 - rozgrywka z komentarzem twórców
Napisano 20 Sierpień 201410 l strasznie mi się spodobało to, jaką melodię wykorzystano przy piosence stworka ;)
Napisano 20 Sierpień 201410 l To mi przypomniało, że czas trochę pograć w drugą część! Ładnie pląsa nasz Wiedźmin z mieczem w dłoni!
Napisano 20 Sierpień 201410 l Fajnie się tego słucha. Chętnie to samo zrobię z gameplayem bez komentarza jak wyjdzie 3. Tylko człowiek nie ma czasu aby zagrać.
Napisano 20 Sierpień 201410 l Otecznie wygląda fajnie, wszystko żyje itd. szkoda tylko, że Wiedźminy to nie RPGi :/
Napisano 20 Sierpień 201410 l 15:02 Bajka iskierki - polish lullaby (a spark's fable) :D Storytelling stoi na najwyższym poziomie.
Napisano 20 Sierpień 201410 l Hehe zastanawiałem się jak przedstawią Daikstrę - imponował mi gdy czytałem wiedźmina... Mniej więcej tak go sobie wyobrażałem... może bez tej klamki zamiast nosa, ale jak dobrze pamiętam Wiesio złamał mu go wprawnym ciosem :D... miód malina... jeszcze dwójki nie tknąłem... czasu brak... ale za jakieś 40 lat jak pójdę na zasłużoną emeryturę to będę nadrabiał ^^...
Napisano 22 Sierpień 201410 l Pytanie do starych wyjadaczy - czy da się przejść przez Wiedźmina przy minimalnym używaniu magii i efekciarskich walk. I jakby występowanie tych stworków jeszcze jakoś ograniczyć. Wszystko inne urzeka, ale jakoś te elementy fantasy to nie moje buty.
Napisano 3 Wrzesień 201410 l Wygląda fajnie. Mam nadzieje tylko że walki nie będą tak przesadzone jak w dwójce. Szybko przestałam grać przez to. Za to w jedynce bardzo przyjemnie się walczyło. :)