STRZYG Napisano 21 Sierpień 2014 Napisano 21 Sierpień 2014 Taki oto trailer filmu, który wyrósł spod ziemi. Osobiście nic mi nie było wiadomo na temat tego obrazu. Scena z robotem + malowidłami skalnymi bardzo wymowna. Artykuł na io9 -> http://io9.com/automata-trailer-shows-off-a-robot-action-movie-that-ge-1624643662
Monio Napisano 22 Sierpień 2014 Napisano 22 Sierpień 2014 Ho ho jakie to wtórne... i scenariusz jak w każdym innym sci-fi... roboty zyskały świadomość, znowu nic odkrywczego... Świetne. Idę na to od razu po premierze. Mój ulubiony gatunek. :)
gryzon Napisano 23 Sierpień 2014 Napisano 23 Sierpień 2014 O, wreszcie coś dla mnie :) Dziwne, nie ma scen z gitarą?
pxl666 Napisano 24 Sierpień 2014 Napisano 24 Sierpień 2014 dlamnie petarda ... prawdopodobnie dlatego ze takiego kina jest malo a dobrego i niehamerykanckiego jeszcze mniej zapowiada sie przednio
Papa Pio Napisano 26 Sierpień 2014 Napisano 26 Sierpień 2014 Nie no kawał fajnego automata może być... chętnie obejrzę, chocpewnie w domowym zaciszu jak już w TV puszczą (:P
Rekomendowane odpowiedzi