Napisano 8 Maj 200519 l Obejrzeliśmy wczoraj z Bluką pewien film, tak więc temat na "dziś" to: "Królestwo niebieskie" mam nadzieję że zajawka zostanie....uhh pozdro 69
Napisano 8 Maj 200519 l Dawno mnie tu nie było. Jako ze najwiecej ruchu mam w pracy to i moje robocze buty sa sportowymi zarazem :D
Napisano 8 Maj 200519 l Ka21k ze wstępnych ogledzin Twoich butow moge wywnioskowac ze pracujesz na hali, czy przypadkiem nie jestes pasterzem??? :)
Napisano 8 Maj 200519 l batman - z komiksu BATMA vs S.deread czy jak to sie tam pisze..nieco przerobiony i nie dokonczony..bo mi sie nie chcialo. PS+tablecik
Napisano 8 Maj 200519 l no WLASNIE PORABALY MI SIE TEMATY..bo to mialo byc w dziale speeda .. czyli w tym drugim..sorry
Napisano 8 Maj 200519 l ja tyż Woznkt czaderska pracka - napewno lepsza od filmu u mnie proporcje troche leza ale co tam - w tle WTC
Napisano 11 Maj 200519 l No konik pikny :) Może też coś wyskrobie, ale to zależy od czasu... P.S. Zobaczcie jaki numer ma post z koniem :D Pozdro!
Napisano 11 Maj 200519 l ej no serduszka są nieodzownym motywem tego obrazka. Podkreślają głebokie uczuciowe przesłanie tego monidła :] pozdro 666
Napisano 15 Maj 200519 l A moje serduszko jest po prostu metafora uczucia do pewnego szpiega, zagladajacego na TO forum :P ;) Cos sie dzial ozywil, swietne pracki Panowie.. i Pani ;)
Napisano 20 Maj 200519 l zwykle tu nie zaglądam...poprowadziła mnie jedynie rekomendacja i...tak sie uśmiałem, że nie wiem co, toż to istne dziełko jest hehe...już dawno nie miałem uśmiechu od ucha do ucha...:]
Napisano 23 Maj 200519 l Boskie i jeszcze raz boskie!! OD jakiegos czasu Aniu C jestem twoim cichym wielbicielem i naprawde zawsze jak cos stworzysz to mam usmiech na twarzy. Dzieki wielkie. pozdrawiam wszystkim tego pieknego wieczora:)
Napisano 24 Maj 200519 l hmm..mam takie pytanie...pierwszy raz tu wlazłem, i ten no...co to ja miałem napisać? aha już wiem...ile czasu sie utrzymuje temat??
Napisano 25 Maj 200519 l A jeśli chodzi o Twoją prackę shin, to z powodzeniem mógłbyś rysować storyboardy do historycznych filmów Pana A. Wajdy ;) Nawet spoko. Również pozdrawiam :)
Napisano 25 Maj 200519 l Just a dead glina is a good glina. panowie samochodziaze, prosze miec zrozumienie dla nieodpowiedniej anatomii autka, nie jestem zwolenniczka aut.
Napisano 26 Maj 200519 l Niezłe pracki :) Zarzuce nowy temat, niech nim będzie "nowy kumpel dla R2D2"
Napisano 27 Maj 200519 l oto nasz odkurzacz, stoi w garazu model "thomas powerpack", 1600 Watt, made in germany nie wiem czemu ale od pierwszego wejzenia zawsze go z r2d2 kojazylam.
Napisano 28 Maj 200519 l Tomur, zaproponuj nastepnym razem temat "ból". Zobaczymy jak bardzo rozwinieta wyobraznie maja nasi forumowicze i forumowiczki :)