Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 8,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

chyba na benchmarku była wzmianka, ze to idzie z pojedynczej karty w realtime.

Napisano

Trzeba nadmienić, że pracowali przy tym również i Polacy ;) Piotr Arendarski, Marcin Winkowski oraz Michał Dzięcielski.

Napisano

Ci których wymieniłem współpracowali nad assetami environmentu. Całość już była składana do kupy przez ludzi z Epica na miejscu. Co do pracy nad samym silnikiem jest zespół programistów w Epic Games Poland (dawne People Can Fly) którzy pracują nad nim full time ;)

Napisano

Pięknie to wygląda, aż się zatęskniłam za górami. Fajnie że pokazali to w ten sposób, a nie jakieś walczące potwory.

Napisano

Zastanawiam się czy przy UE5 lub UE6 nie będzie loga Oscara. W sumie to niewiele już trzeba do "stylizowanych" animacji vide Iniemamocni. Jestem ciekaw jak ta animacja technicznie ma się do takiego Toy Story które o ile dobrze pamiętam dostało Oskara.

Napisano

Ciezko powiedziec czy epic rozbuduje silnik o narzedzia do produkcji aktorskiej, ale prowizja by nie pogardzili ;)

Napisano

Złapała mnie nostalgia. W tym szaleńczym tempie można czasami zapomnieć w jak krótkim czasie dokonał się tak ogromny postęp.

Napisano

To chodzi na nowej karcie Titan X w 30 fps nie zawsze dobrze wygląda, można znaleźć błędy i jest pod wieloma względami oszczędne i biorąc to wszystko pod uwagę to wcale doopy aż tak nie urywa. Chyba trzeba czekać aż standardem będą karty mocniejsze niż Titan X i dopiero wtedy zrobi się naprawdę ciekawie... No chyba że wyciągną z silnika jakąś magię...

Napisano

na 0:25 widać jak zmienia się LOD na skałach po prawej :D ładne, ale czekam na coś więcej :)

Napisano

w wielu miejscach skacze obraz tu i tam, np jak drzewa zmieniają się na bilbordy albo właśnie LOD, ciekawe czy przy renderowaniu dali wszystko na maxa żeby tak nie skakało i jak bardzo realtimowe to już nie było :)