adek Napisano 24 Marzec 2015 Napisano 24 Marzec 2015 Krótki film animowany, gratka dla miłośników Gwiezdnych Wojen. Tie Fighter to produkcja niekomercyjna stworzona praktycznie przez jednego człowieka - Paula Johnsona. Pełna treść: Tie Fighter - krótki film animowany w stylu anime
jaceks Napisano 25 Marzec 2015 Napisano 25 Marzec 2015 Nieprawdopodobna praca jednego człowieka. Ale do zobaczenia od początku do końca tylko dla miłośników stylu albo muzyki. Bo to bardziej obrazek do muzyki niż odwrotnie :)
zaki79 Napisano 25 Marzec 2015 Napisano 25 Marzec 2015 Jedno jest pewne- chłopak przeszedł na ciemną stronę mocy.
Mortom Napisano 25 Marzec 2015 Napisano 25 Marzec 2015 Dla mnie bomba! No i ta muzyczka! Jednym słowem PYCHOTA!
skalpel3d Napisano 25 Marzec 2015 Napisano 25 Marzec 2015 Należy docenić ogrom pracy wykonanej przez jedna osobę , a natomiast jako miłośnik SW wyłączyłem dźwięk , mimo że lubię mocne brzmienie :)
gryzon Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 faktycznie udało mu się uzyskać taki klimat anime lat 80. Momentami przypomina mi się "Starcom - kosmiczne siły zbrojne". tyy ty tyyyy ty tyryry
Rekomendowane odpowiedzi