Kroopson Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 Hej. Mateusz Popławski, lead character TD z Platige Image opublikował wczoraj swoje demo. Bardzo polecam :)
Imperator Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 wow, niezłe to :) tr3buh maya oczywiście :)
Hris Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 Aaaaale miazga! Ja nie wiedziałem że postać tak dobrze można zriggować...miazga do kwadratu i do tego cudownie podane. gratulacje!
Rotomonks Napisano 27 Marzec 2015 Napisano 27 Marzec 2015 Bardzo fajny, konkretny reel. Całość psuje fatalny kerning tej, podejrzewam, darmowej czcionki. Niby drobiazg, ale taka wizytówka obniża profesjonalizm całości. Jeśli chodzi o zawartość merytoryczną to super. Widzę, że PI zaraz straci zdolnego riggera.
zio_mal Napisano 28 Marzec 2015 Napisano 28 Marzec 2015 świetny rigging:) rewelacyjnie podane, z wisienką na torcie:)
SUPER_OkO Napisano 28 Marzec 2015 Napisano 28 Marzec 2015 Po prostu pięknie zaprezentowany rigg, jeden z lepszych rili jaki widziałem.
Rekomendowane odpowiedzi