wujek_kane Napisano 15 Maj 2015 Napisano 15 Maj 2015 Dawno mi się nic tak nie podobało. Jednak da się robić cinematiki skoncentrowane na walce, które nie są byle jakie :) Wiedźmakowe naprawdę wybijają się na tle reszty.
Rotomonks Napisano 15 Maj 2015 Napisano 15 Maj 2015 Wiedźmin 3 Wild Cunt czyli Dziki Samogon zupełnie jak w życiu, uwodzi Cię laska, szybko wyskakuje z ciuchów a po szalonej nocy budzisz się przy potworze z malinką na szyi.
wujek_kane Napisano 15 Maj 2015 Napisano 15 Maj 2015 Ktoś się orientuje kto podkładał głos bruksy? Mam pewne mocne podejrzenie, ale nie mogę nigdzie znaleźć creditsów.
Silaslogo Napisano 17 Maj 2015 Napisano 17 Maj 2015 To tłumaczy dlaczego nowy Assassin Creed Syndicate miał taki ubogi trailer. Po prostu Digic był zajęty czym innym.
Baggins Napisano 18 Maj 2015 Napisano 18 Maj 2015 Sam do tego projektu nie mam dystansu, więc ze swoją oceną wolałem poczekać, ale po paru dniach trailer jest wciąż świetny. Bardzo dobrze znosi kolejne oglądania. Na pewno jedna z lepszych rzeczy Digiców. Na pewno najlepsza ostatnio. Mamy w PI króliczka do gonienia :-) Howgh t.
bolitic Napisano 18 Maj 2015 Napisano 18 Maj 2015 Zgadzam sie w sumie, ale trailery AC od digic dalej nie przebite.
Rekomendowane odpowiedzi