Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Meta Mesh jest potężnym narzędziem, które proponuje nową technikę modelowania, pozwalając interaktywnie łączyć i drążyć model zachowując przy tym prawidłową topologię.

Edytowane przez Falcrum

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 7,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

O zesz ty - gdzie takie cos bylo gdy ja sie obrazilem na modelowanie! Super te narzedzie. Nier chce mi sie szperac w google, wiec jak ktos wie czy to plugin czy to standalone itd to niech pisze.

Napisano

Niesamowite. MeshFusion i wszystko inne się chowa. Na tym można oprzeć cały workflow modelowana! Dałbym się pokroić za coś takiego w moich softach. :D

Napisano

Autodesk pewnie tez, wiec 3rd power jesli nie sa prawdziwymi milosnikami LW to sie predzej czy pozniej sprzedadza AD - no i w max 2017 bedzie to, tyle ze zbugowane na maxa.

Napisano

Ładnie wygląda na filmie, ciekawe jak w rzeczywistości., czy nie ma drobnych błędów cieniowania na tych połączeniach. Z wireframe i kontrastowycm materiałem bardzo fajnie. Filmy ze zbrusha oduczyły mnie łatwowierności;)

Napisano

Ktos fajnie porownal to do metaballs na sterydach :D Rany, jak bardzo chcialbym cos takiego w Blenderze ;)

Napisano

Hejka, ja używam LW i tego pluga od pierwszej wersji teraz działa jeszcze lepiej.

Działa tak jak w filmiku, oczywiście jest czasem taki model, że idealnie się nie da, w tedy zagęszczenie nieco siatki rozwiązuje problem.

Plug nie niszczy map UV.

Działa mega szybko.

Czy jest lepszy niż MeszFusion w Modo ciężko powiedzieć, MF jest b. zaawansowane i można animować fuzję.

Ten plug jest do Modelera w LW.

3rd Powers to japońce u nich LW ciągle dość popularne. Mam nadzieję, że się nie sprzedadzą. Ale tu NT powinien odbudować choć trochę pozycję LW by było więcej userów w tedy takie plugi będą się lepiej sprzedawać.

Plug kosztuje 79$ jak na taką funkcjonalność to przystępna cena uważam.

tutaj mój test ale jeszcze wcześniejszej ver.