adek Napisano 3 Grudzień 2015 Napisano 3 Grudzień 2015 Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej zaprasza na kolejne Spotkanie z Twórcami. Gośćmi wieczoru będą członkowie zespołu postprodukcyjnego do zwiastuna filmu Marsjanin pt. Ares - Our Greatest Adventure: Jakub Knapik, Arkadiusz Leszko, Artur Szymczak oraz Michał Misiński. Pełna treść: Spotkania z Twórcami - zespół postprodukcyjny Ares
Maciek Jutrzenka Napisano 3 Grudzień 2015 Napisano 3 Grudzień 2015 przylecieć parę dni później... niefart jak zawsze :(
norden Napisano 4 Grudzień 2015 Napisano 4 Grudzień 2015 (edytowane) Na pewno obejrzymy. Bo warto posluchac kogos ciekawego. Bardzo irytuje mnie jednak zdanie: "Okazja na spotkanie się z współpracownikami Ridleya Scotta nie przydarza się codziennie". Brzmi jak tekst z Gazety Wyborczej. Slowa 'podwykonawcy studia zatrudniajacego rowniez Ridleya Scotta na kontrakt' zapewne nie brzmia tak samo fajnie, cool, marketingowo, PRowo. Mam nadzieje ze sami wspolpracownicy tak nie uwazaja... (jeszcze). https://en.wikipedia.org/wiki/The_Martian_%28film%29 Na wiki pisza ze to 20th century Fox wypuscilo akcje marketingowa czyli.... Dobra jaja sobie robie!!! Wiem jestem podly i niefajny. Anyway obejrzymy wywiad! Edytowane 4 Grudzień 2015 przez norden
Artur Paprocki Napisano 4 Grudzień 2015 Napisano 4 Grudzień 2015 Co poradzisz ? nic nie poradzisz :) Norden - Mi się dostało przy Darku Zabrockim że w ogóle się przy nim odzywam :). Robimy dalej, bo bez błędów (i błędzików) nie ma rozwoju. Dzięki za uwagę krytyczną do tekstu. Następnym razem napiszemy jak najlepiej dla wszystkich. Miłego oglądania i komentowania ;)
sieha Napisano 4 Grudzień 2015 Napisano 4 Grudzień 2015 Czy to spotkanie będzie miało tylko livestream czy może będzie też możliwość późniejszego obejrzenia nagrania?
Joanna Wasniewska Napisano 4 Grudzień 2015 Napisano 4 Grudzień 2015 Jak każde Spotkanie z Twórcami pozostanie do odtworzenia w dowolnym momencie na stronie www.samorzad.wit.edu.pl
gnacik Napisano 4 Grudzień 2015 Napisano 4 Grudzień 2015 Czy to spotkanie będzie miało tylko livestream czy może będzie też możliwość późniejszego obejrzenia nagrania? To live przez YouTube, później będzie można odtworzyć, ja tak z Zabrockim oglądałem, bo punktualnie nie udało mi się być przed kompem :-) Aha, no i powinny być pytania od widzów online, gdzieś jakiś specjalny topis, gdzie można te pytania zadać. Najlepiej chyba na FanPage PGC lub stronie wydarzenia na GB. Pozdrawiam, Janusz
adek Napisano 7 Grudzień 2015 Autor Napisano 7 Grudzień 2015 Właśnie ruszyła rejestracja na wydarzenie: http://www.wit.edu.pl/spotkania-z-tworcami/rejestracja/
materalia Napisano 7 Grudzień 2015 Napisano 7 Grudzień 2015 Ten film jest do bólu typową amerykańska propagandą sukcesu bez sukcesów, a nie żadną sztuką filmową. Na ten czas to bez rosyjskich silników RD-180 (nie potrafią ich nawet skopiować przy posiadanej technice) nie są w stanie Amerykanie dostarczyć nawet sucharów na orbitę, a gdzie Mars. Dla mnie ten film to taki kolejny z cyklu; Szeregowiec Ryan, Helikopter w ogniu itp. Wolę prawdziwe amerykańskie kino science-fiction. Efekty specjalne są momentami naprawdę kiepskie, szczególnie od strony fizyki.
Marvin Napisano 7 Grudzień 2015 Napisano 7 Grudzień 2015 Aha, no i powinny być pytania od widzów online, gdzieś jakiś specjalny topis, gdzie można te pytania zadać. Najlepiej chyba na FanPage PGC lub stronie wydarzenia na GB. Pytania były zadawane na Youtubowym czacie i bardzo szybko wyłapywane przez prowadzących. Duży plus dla organizatorów :)
Artur Paprocki Napisano 7 Grudzień 2015 Napisano 7 Grudzień 2015 (edytowane) Zachęcam do bezpośredniego spotkania. Po spotkaniu odbędzie się część nieformalna na której zespół Juice z chęcią porozmawia na temat rekrutacji do studia a także będzie odpowiadać na pytania w mniej oficjalnej atmosferze. Wracając do tematu kontaktu online, Tym razem mamy 3 kanały komunikacji: 1) Przed spotkaniem, możecie napisać pytania w ankiecie fb https://www.facebook.com/events/1685287485062775/ 2) Na żywo, na twitterze wpisując hashtag #SzT + treść 3) Na forum Max3D.pl pod tym postem. Edytowane 7 Grudzień 2015 przez Artur Paprocki
Artur Paprocki Napisano 8 Grudzień 2015 Napisano 8 Grudzień 2015 Robimy overbooking miejsc. W poprzednim streamie z Darkiem Zabrockim, mieliśmy sytuację gdzie pomimo potwierdzeń wiele osób nie dotarło a osoby online miały słuszną pretensję o nie możliwość zapisania się na spotkanie. Rejestracja nadal jest otwarta. Przypominam o możliwości zadawania pytań przed spotkaniem. Aktualne pytania znajdują się tutaj https://www.facebook.com/events/1685287485062775/ .Czakamy na więcej.
Artur Paprocki Napisano 10 Grudzień 2015 Napisano 10 Grudzień 2015 Artur Szymczak niestety nie może wziąć udziału w spotkaniu. W imieniu Artura oraz Organizatorów przepraszamy. Jednocześnie dziękuje za szybkie przyjęcię zaproszenia przez Piotra Suchodolskiego, który był odpowiedzialny za symulacje w projekcie. Dziękujemy. Zapraszamy.
Artur Paprocki Napisano 10 Grudzień 2015 Napisano 10 Grudzień 2015 Jest jeszcze prośba od organizatorów aby osoby które jadą na spotkanie wzięły pod uwagę że DKV znajduje się na ulicy Puławskiej, która w tych godzinach jest mocno zakorkowana. Mapa dojazdu i inne szczególy http://www.wit.edu.pl/spotkania-z-tworcami/
olaf3de Napisano 11 Grudzień 2015 Napisano 11 Grudzień 2015 Ogromnie wielkie dzięki dla wszystkich którzy organizują te iwenty. Artur szacun! Chcemy więcej. To spotkanie było bardzo fajne, (Juice) soczyste w dużą dawkę bardzo istotnych informacji dla wszystkich tych którzy zaczynają swoją przygodę z CG. Dużo dobrych rad było, Panie Kubo, Panie Michale :) Impreza afterowa mega pozytywna! Pozd. PanDzedaj :)
Artur Paprocki Napisano 11 Grudzień 2015 Napisano 11 Grudzień 2015 Dzięki Olaf. Faktycznie tak było. Dla kilku osób okazała się też bardzo obiecująca ;) Wszystkim obecnym i oglądającym dziękujemy.
krzyhhh Napisano 11 Grudzień 2015 Napisano 11 Grudzień 2015 Świetnie było Was posłuchać ! Pięknie obrazuje to ścieranie się świata artystycznego z światem technicznym tej branży. Pozdrawiam i trzymam kciuki za nasze wszystkie "Polaki":) .
Rekomendowane odpowiedzi