Napisano 14 Czerwiec 20168 l Kolejny rewelacyjny zwiastun przy którym pracował jeden z zespołów Platige Image. Pełna treść: KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV- zwiastun z E3 2016
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Wszystko bajecznie piękne, prócz animacji twarzy, która jest... Kiepska.
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Nie czaje, to sa sceny z filmu. Platige produkowala film, efekty czy skladala zwiastun? U mnie dzwiek jest przesuniety.
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Robiliśmy kawałek filmu. Niewielki, ale i tak parę ujęć załapało się w trailerze :-D
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Autor Źle to napisałem. Nie napisałem, że PI jest autorem trailera, jest to film przy którym pracował jeden z zespołów Platige, ale szczegółowych informacji nie mam bo chyba dopiero za jakiś*czas będzie to upublicznione - kto pracował i kto był za co odpowiedzialny. Edit: Oooo... Baggins napisał też. W zwiastunie jest kilka ujęć z PI, ale to już muszą napisać sami twórcy jeśli mogą.
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Aaa rozumiem. Mega sprawa. Nedlugo theMill zmielicie ;) - - - Połączono posty - - - Spoko Adek, myslalem ze to trailer gry, zapowiedz filmu na koniec mnie zmylila wiec dopytalem.
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Tyz robilem ale w inszej firmie. Mnie akurat troche w oczy kole. Mam wrazenie ze kawał złego szitu oddaliśmy w fatalnej jakosci... Swoja droga jestem zdziwiony, mimo ze rozrzucone to bylo po wielu studiach to razem wizualnie sie nawet to kupy trzyma!
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Chyba jeszcze nigdy nie pojawil sie komentarz na tym forum ze twarze w cg sa ok. Dziwny trailer. Zawsze ogladam bez dzwieku rzeczy i nie jestem w stanie zrozumiec o co chodzi w tym trailerze. Moze jestem po prostu staroswiecki ale wierze w to ze obraz powinien byc za 1000 slow i tylko na podstawie obrazu powinienem zrozumiec historie. Wszystko tip top ale jest pare bledow w compositingu zwlaszcza tam gdzie pojawiaja sie iskry. Ogolnie ladny graficznie obraz. Pozytywny.
Napisano 14 Czerwiec 20168 l Ja tez nie w Platigu nad tym pracowalem. To ze rozrzucone po firmach to chyba norma w tych czasach. Nie wiem czy sie trzyma kupy, ale wizualnie wyglada naprawde niezle.
Napisano 15 Czerwiec 20168 l Obadajcie po japońsku: Dużo lepiej i naturalnie to wygląda niż po angielsku. Może animowano to pod język japoński, a potem robiono lekkie zmiany pod angielski, stąd takie wrażenie?
Napisano 15 Czerwiec 20168 l Nie no jest jeszcze gorzej po japonsku :D W ogole ten lipsync sie nie trzyma. Chociaz mialoby to sens bo slyszalem ze w kinach ma byc tylko w japonii a potem tylko blueray czy dvd. Jak na film to za drętwe, po prostu poltoragodzinny cinematic. Ale poklepie sie po plecach, ze moglo byc gorzej :)
Napisano 15 Czerwiec 20168 l Juzwa napisał: Nie no jest jeszcze gorzej po japonsku :D W ogole ten lipsync sie nie trzyma. Chociaz mialoby to sens bo slyszalem ze w kinach ma byc tylko w japonii a potem tylko blueray czy dvd. Jak na film to za drętwe, po prostu poltoragodzinny cinematic. Ale poklepie sie po plecach, ze moglo byc gorzej :) Ktoś jeszcze pamięta Spirits Within? Wizualnie zapierało dech w piersiach, poza tym... wiało nudą ;)
Napisano 15 Czerwiec 20168 l Od spirit within do tej produkcji podobnych w japonii owstalo kilkadziesiat. Mi advent child nie przypadly. Ale to kwestia gustu w narracji.
Napisano 15 Czerwiec 20168 l Dlaczego w newsach nie pojawiają się inne niż pi produkcje ?! Np For Honor które uważam bije na głowę WatchDogs czy Prey.
Napisano 15 Czerwiec 20168 l bolekcg napisał: Dlaczego w newsach nie pojawiają się inne niż pi produkcje ?! Np For Honor które uważam bije na głowę WatchDogs czy Prey. Już ci tłumaczę. BO NIE ZAŁOŻYŁEŚ NOWEGO TEMATUUUU ! lol Nowe tematy nie zależą od moderatorów tylko od forumowiczów => tak również od ciebie, więc następnym razem nie pytaj tylko załóż.
Napisano 15 Czerwiec 20168 l @Idaho. ""Nowe tematy nie zależą od moderatorów(...)"" Dziwne, bo ten temat akurat założył admin.
Napisano 15 Czerwiec 20168 l Wszystko super, tylko ciągle Ci kolesie dźgający nożami do masła potwory wielkości bloku mieszkalnego :) Jakoś to mi do wyobraźni nie przemawia. A poza tym super robota.
Napisano 16 Czerwiec 20168 l Bacry napisał: Nie znam się na FF ale dlaczego tam jedzie audi? Też zwróciłem uwagę. Przekaz podprogowy, grubsza sprawa :)
Napisano 16 Czerwiec 20168 l ciekawsze ile Audi zapłaciło, żeby tam jeździć? suma kilku spotów w tv czy jakieś inne kwoty