adek Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Kolejny rewelacyjny zwiastun przy którym pracował jeden z zespołów Platige Image. Pełna treść: KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV- zwiastun z E3 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaaad Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Wszystko bajecznie piękne, prócz animacji twarzy, która jest... Kiepska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Nie czaje, to sa sceny z filmu. Platige produkowala film, efekty czy skladala zwiastun? U mnie dzwiek jest przesuniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Robiliśmy kawałek filmu. Niewielki, ale i tak parę ujęć załapało się w trailerze :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 14 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Źle to napisałem. Nie napisałem, że PI jest autorem trailera, jest to film przy którym pracował jeden z zespołów Platige, ale szczegółowych informacji nie mam bo chyba dopiero za jakiś*czas będzie to upublicznione - kto pracował i kto był za co odpowiedzialny. Edit: Oooo... Baggins napisał też. W zwiastunie jest kilka ujęć z PI, ale to już muszą napisać sami twórcy jeśli mogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Aaa rozumiem. Mega sprawa. Nedlugo theMill zmielicie ;) - - - Połączono posty - - - Spoko Adek, myslalem ze to trailer gry, zapowiedz filmu na koniec mnie zmylila wiec dopytalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Ale sie jaram... Tym bardziej ze przy tym pracowalem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Tyz robilem ale w inszej firmie. Mnie akurat troche w oczy kole. Mam wrazenie ze kawał złego szitu oddaliśmy w fatalnej jakosci... Swoja droga jestem zdziwiony, mimo ze rozrzucone to bylo po wielu studiach to razem wizualnie sie nawet to kupy trzyma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Chyba jeszcze nigdy nie pojawil sie komentarz na tym forum ze twarze w cg sa ok. Dziwny trailer. Zawsze ogladam bez dzwieku rzeczy i nie jestem w stanie zrozumiec o co chodzi w tym trailerze. Moze jestem po prostu staroswiecki ale wierze w to ze obraz powinien byc za 1000 slow i tylko na podstawie obrazu powinienem zrozumiec historie. Wszystko tip top ale jest pare bledow w compositingu zwlaszcza tam gdzie pojawiaja sie iskry. Ogolnie ladny graficznie obraz. Pozytywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazio Napisano 14 Czerwiec 2016 Share Napisano 14 Czerwiec 2016 Ja tez nie w Platigu nad tym pracowalem. To ze rozrzucone po firmach to chyba norma w tych czasach. Nie wiem czy sie trzyma kupy, ale wizualnie wyglada naprawde niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 15 Czerwiec 2016 Share Napisano 15 Czerwiec 2016 No jest moc co by nie mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 15 Czerwiec 2016 Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Obadajcie po japońsku: Dużo lepiej i naturalnie to wygląda niż po angielsku. Może animowano to pod język japoński, a potem robiono lekkie zmiany pod angielski, stąd takie wrażenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 15 Czerwiec 2016 Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Nie no jest jeszcze gorzej po japonsku :D W ogole ten lipsync sie nie trzyma. Chociaz mialoby to sens bo slyszalem ze w kinach ma byc tylko w japonii a potem tylko blueray czy dvd. Jak na film to za drętwe, po prostu poltoragodzinny cinematic. Ale poklepie sie po plecach, ze moglo byc gorzej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 15 Czerwiec 2016 Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Nie no jest jeszcze gorzej po japonsku :D W ogole ten lipsync sie nie trzyma. Chociaz mialoby to sens bo slyszalem ze w kinach ma byc tylko w japonii a potem tylko blueray czy dvd. Jak na film to za drętwe, po prostu poltoragodzinny cinematic. Ale poklepie sie po plecach, ze moglo byc gorzej :) Ktoś jeszcze pamięta Spirits Within? Wizualnie zapierało dech w piersiach, poza tym... wiało nudą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Czerwiec 2016 Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Od spirit within do tej produkcji podobnych w japonii owstalo kilkadziesiat. Mi advent child nie przypadly. Ale to kwestia gustu w narracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolekcg Napisano 15 Czerwiec 2016 Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Dlaczego w newsach nie pojawiają się inne niż pi produkcje ?! Np For Honor które uważam bije na głowę WatchDogs czy Prey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Idaho Napisano 15 Czerwiec 2016 Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Dlaczego w newsach nie pojawiają się inne niż pi produkcje ?! Np For Honor które uważam bije na głowę WatchDogs czy Prey. Już ci tłumaczę. BO NIE ZAŁOŻYŁEŚ NOWEGO TEMATUUUU ! lol Nowe tematy nie zależą od moderatorów tylko od forumowiczów => tak również od ciebie, więc następnym razem nie pytaj tylko załóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolekcg Napisano 15 Czerwiec 2016 Share Napisano 15 Czerwiec 2016 @Idaho. ""Nowe tematy nie zależą od moderatorów(...)"" Dziwne, bo ten temat akurat założył admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkowaty Napisano 15 Czerwiec 2016 Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Wszystko super, tylko ciągle Ci kolesie dźgający nożami do masła potwory wielkości bloku mieszkalnego :) Jakoś to mi do wyobraźni nie przemawia. A poza tym super robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 15 Czerwiec 2016 Share Napisano 15 Czerwiec 2016 Nie znam się na FF ale dlaczego tam jedzie audi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceks Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Nie znam się na FF ale dlaczego tam jedzie audi? Też zwróciłem uwagę. Przekaz podprogowy, grubsza sprawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1pudel Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 ciekawsze ile Audi zapłaciło, żeby tam jeździć? suma kilku spotów w tv czy jakieś inne kwoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cpumedic Napisano 16 Czerwiec 2016 Share Napisano 16 Czerwiec 2016 świetnie! mam nadzieję, że fabularnie nie zawiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi